tv ve internetten şikayetçiyim :(

hayal_92

Allaha tevekkül et o herşeyin en iyisini bilendir
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
90
39
18
Ya kardeşim bu insanlarda hiç din iman kalmamış normal oyuna giriyon profiller edep dışı yanlış bi harfe bassan yada bi şarkı dinliyorken reklam olarak pis şeyler çıkıyo tv lerde aynı tek fark açıkça göstermiyo öpüşme bile yasaklansın bence ayıp denen bişey var benim 7 yaşında kızım var internete oturtup bi oyun oynatamıyom devamlı takipteyim kötü bişey çıkıcak diye ödüm kopuyo şifrelettim kötü siteleri ama reklam olarak yine görünüyo tv ye gelince bi flim bakıyoz içinde öpüşme bilmem ne sahnesi çocuk. Görüyo ister istemez bu yaştaki çocuklar için o bile sakıncalı artık bi çözüm gelsin bu iğrençliğe milleti günaha sokmakla ellerine ne geçiyo acaba benimle aynı fikirde olan varmı!? Bilmem ama ben memnun değilim.. Ha diyceksiniz interneti kaldr bende istemiyorum ama dersler için olsun bazı bilgiler için gerekli nasıl kaldrayım kafam allak bullak oldu yaaa :(

Abarttığınızı düşünüyorum.
Reklamları engellemek için; adblock programını kullanırsınız, sakıncalı görüğünüz siteleri engellersiniz, izleyeceğiniz programları da seçersiniz olur biter.
Toptan kaldırılsın, olsun bitsin bir çözüm değil.
Bizim evde, televizyon açılmaz kolay kolay. Açılsa da ya müzik ya belgesel kanalları açık durur çoğu zaman. Çocuğunuza, eğitimini verirseniz, bütün gün dizileri izlemezseniz sorun olmaz.

internet dersler için lazım diyorsunuz, oyun oynarken yanda çıkan reklam için şikayet ediyorsunuz. o zaman sadece dersle ilgili durumlarda kullandırın interneti çocuğunuza. ayrıca televizyonda kanal değiştirmek serbest, millet günaha girmek istemiyorsa şayet, izlemesin..

internet dersler için lazım diyorsunuz, oyun oynarken yanda çıkan reklam için şikayet ediyorsunuz. o zaman sadece dersle ilgili durumlarda kullandırın interneti çocuğunuza. ayrıca televizyonda kanal değiştirmek serbest, millet günaha girmek istemiyorsa şayet, izlemesin..
tabiki görünce değiştiriyorum internet paketi falan ben pek anlamam komşudan kullanıyorum ve ben kötü siteleri şifrelettim hatta kendim bile bilmiyorum şifreyi yani çocuğa devamlı yasakmı koycam oynama diye zaten çok sık oturtmamaya çalışıyorum internete ama çocuk için dahi olmasa yinede böyle şeyler kalkmalı internetlerdentv lerden

tabiki görünce değiştiriyorum internet paketi falan ben pek anlamam komşudan kullanıyorum ve ben kötü siteleri şifrelettim hatta kendim bile bilmiyorum şifreyi yani çocuğa devamlı yasakmı koycam oynama diye zaten çok sık oturtmamaya çalışıyorum internete ama çocuk için dahi olmasa yinede böyle şeyler kalkmalı internetlerdentv lerden
Bence de kalkmamalı.

Nasıl kalkmalı? Nasıl kaldırılabilir sizce, mümkün mü bu?
Öpüşmek düşündüğünüz kadar korkunç bişey değil. Bizim ailede herkes öpüşür, çocukken de kötü etkilenmedik aksine sevinirdik ne kadar çok seviyorlar birbirlerini diye.

Genelde medya böyle şeylerden para kazandığı için asla kalkmaz ama siz engelleyebilirsiniz. Mesela sürekli nette çıkan reklamları ben de sevmiyorum göz yoruyor her şeyden önce ve engelledim siz de engelleyin.. Tv.de de belirli şeyler izleyin olur biter bunun başka çaresi yok.

Bence de kalkmamalı.
kalkmamalımı maşallah ne kadar meraklıymışsınız mahrem görmeye neyse siz izlemeye devam edin ahirette gözleriniz hesap sorarken cevabını inşallah verebilirsiniz ben kendi adıma görmek istemiyoruuuuuuuum

Genelde medya böyle şeylerden para kazandığı için asla kalkmaz ama siz engelleyebilirsiniz. Mesela sürekli nette çıkan reklamları ben de sevmiyorum göz yoruyor her şeyden önce ve engelledim siz de engelleyin.. Tv.de de belirli şeyler izleyin olur biter bunun başka çaresi yok.
Canım benim nasıl engelliycemki steler olarak engellettim ama reklam engellemeyi bilmiyorum ya herşeyden önce ben rahatsız oluyorum

kalkmamalımı maşallah ne kadar meraklıymışsınız mahrem görmeye neyse siz izlemeye devam edin ahirette gözleriniz hesap sorarken cevabını inşallah verebilirsiniz ben kendi adıma görmek istemiyoruuuuuuuum
forumda din konuşmak yasak hanımefendi, dediğim gibi rahatsızsanız, kapatırsınız izlemezsiniz.

Abartmiyorsunuz bence..

Siz niye gunaha girmemek icin kanal kanal gezip edepli bisey arayasiniz ayrica..
Bunlari izkemek isteyenler arayıp bulsun cok isteniliyosa..
Kalkmali..
sağol canım benim Allah razı olsun bi beni anlayan sen çıktın helal olsun sana

Bunun tek yöntemi war interneti iptal edin benimde 3.sinifa gden kardsm war internet alicak kadar hc ödevleri olmuyor lazm olnca annemle intrnt cafedn ckariyolar bi ikincisi tv.de belirli kanallari izleyebilirsiniz baktnz yine olmuyor tw yi kaldirin tamamen..rahatsiz olmakta haklisnz ama bunun cozumu yok maalesf..siz kendinz engelliyebilirsinz

forumda din konuşmak yasak hanımefendi, dediğim gibi rahatsızsanız, kapatırsınız izlemezsiniz.
Aşallah millet herşeyini açık konuşurken yasak değil din konusu yasak neyse ben fikrimi yazdım okadar her koyun kendi bacağından asılır

Teyze ben merakliyim izlemek istiyorum milletin opusmesini, ahirette elimi tutar misin?: (

Tovbe tovbe... Mune gelir simdi batirdiniz konuyu.

Çocuğunuz belli bir yasa gelene kadar TV ve interneti yöneten sizsiniz zaten..

Bilindik cocuk oyun sitelerinde o reklamlar olmuyor yine oyun reklami oluyor..
Eğer her an karsiniza böyle şeyler cikiyorsa virüs girmistir bilgisayariniza bir format attirin temizletin..

Back
X