kalkmamalımı maşallah ne kadar meraklıymışsınız mahrem görmeye neyse siz izlemeye devam edin ahirette gözleriniz hesap sorarken cevabını inşallah verebilirsiniz ben kendi adıma görmek istemiyoruuuuuuuum
Bence de kalkmamalı!
Herkes ne izleyeceğine kendisi seçer, karar verir, izler.
Ay pril reklamını, RTÜK e şikayet eden adam gibi.
Ayrıca,
Ne diyeceksiniz kanallara.
Biz izleyeceğimiz şeyi seçebilecek kapasitede insanlar, değiliz. Lütfen, siz toptan kaldırın da günaha girmeyelim mi?
Hem başkaları da günah işlemeyeceği için, toplu sevaba gireriz mi?
(şimdi bu kapasite meselesine takılacaklar için,
kanal o filmi diziyi vs yi yayınlarken; genel izleyici kitlesi, şiddet içerir, cinsellik içerir, diye uyarıyor. Yada filmin hikayesi belli.
Yine de izleyip de sonra, vah benim çocuğum var, öpüştüklerinde evde bir telaş, bir korku; kanalı nasıl kapatacağımızı şaşırıyoruz.
Yasaklansın kurtulalım diyorsanız. Evet bence, sizin bir seçme kapasiteniz yok.)
Açıklayım da demogoji olmasın...
İnternet için de bir dolu program var. Reklamı kaldırın, içeriğe göre kısıtlama getirin.
Hem araştırırken, kurarken, biraz kullanmayı öğrenirsiniz.
Bir şey yaparken, baktın ki müstehcen içerik var sayfayı kapatırsın.
Yok ben illa o oyunu o sayfada oynuycam, ama sayfa da reklam alamasın.
Kusura bakmayın da ücretsiz oyun oynarken, oynadığınız oyunun parası o içeriklerden geliyor.
Siz onlar sayesinde zevkle zamanınızı öldürüyorsunuz!!!
Sizin oyunları öpüşen adamların, Göğüs dekolteli kadınların, reklam paraları karşılıyor!!!
Yasaklanırsa, oyunu zor bulursunuz. Oynamaya devam edilirse, sitenin kullanımı artacağından, reklamlar da artacak...
Uyandırayım istedim. Günaydıııııın

Bahsettiğiniz, günaha ortak olmuşsunuz.
Edit: Ayrıca siz kimsiniz ki Allah'ın yargısına atıfta bulunuyorsunuz. Bu konuda meraklılıkla yargılayabiliyorsunuz.
Unutmayın ki,
Nasıl yargılarsanız, öyle yargılanırsınız...
Edit2: Size günde 10 vakit beyaz tv, Samanyolu tv öneriyorum. Siz onları izleyin.
Gerisini biz günah potansiyelli hatunlara bırakın