teşekkür ederim ablalarım... iyi mi kötü mü bilmem. kırkından sonra çok işine yarıcak diyorlar bakalım göreceğiz artık.
gerçekten bitti mialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisohhh be binbir gece sona eriyor nihayet.
Canım ailemde samimin foyası ortaya çıkıyor herhalde artık. Eeee bir ipte 2 cambaz oynamaz Samim bey...:mymeka:
saba tümer'le bu gece'yi takip eden var mı??? kadın ne enerjik yaaa içimi açıyor valla
dün ebru şallı vardı...dünyaca ünlü bir dermotoloğun yüzü olmuş. bütün dünyada onun fotoları yayınlancakmış. kadına bak be aldı yolu gidiyor.slm...saba tümer'in programınü vakit bulursam seyrediyorum beyyZa...değişik konular işleniyor...-tatlicadiarzu-
dün ebru şallı vardı...dünyaca ünlü bir dermotoloğun yüzü olmuş. bütün dünyada onun fotoları yayınlancakmış. kadına bak be aldı yolu gidiyor.
Bir İstnabul Masalı vardı geçen yıllarda...o diziyi de ben çok severdim...dizilerde tiyatrocu kökenli sanatçılar olunca kalite artıyo...O dizide Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi sanatçılar çok ustaydı...Haa bi de zengin ailenin annesi ve babası da...:))
Bir İstnabul Masalı vardı geçen yıllarda...o diziyi de ben çok severdim...dizilerde tiyatrocu kökenli sanatçılar olunca kalite artıyo...O dizide Altan Erkekli, Vahide Gördüm gibi sanatçılar çok ustaydı...Haa bi de zengin ailenin annesi ve babası da...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?