Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ne zamandır aklımda olan twıgy ev botumu aldım süpperrr ayaklarım sıcacık cokta rahat benım gıbı ayakları cok üşüyenlere şiddetle tavsıyemdır hiç durmayın...
Eki Görüntüle 566562
Benimki de gri kalpli olan evet sıcak tutuyo çok şekerler fakat ben alalı bir ay olamadı burun kısmında açıldı![]()
yaaaaaa buda çook güzell..nerden aldın nerden nerden![]()
bütün twigy mağazalarında bulabilirsin canım
aldığım yer Beşiktaş![]()
çok güzelmiş canım bi çaresi yokmu düzeltmenin..ben aslında evde kendim yapmayı düşünüyorum güzel olurmu acaba :26: şöle sakallı iple yapsam yada rengarenk iplerle
hımm başlıktada vardı dimi sorrycanım ne kadara aldın ya üşendiğimden evde var olan malzemelerimle yapmayı düşünür oldum ama seninkiler çook şirinmiş dayanamıcam sanırım
![]()
doğru sölüyosn canım yaa zaten esprisi orda en iyisi almak belki iki tane tabanlıkla olayı çözerdim ama amaaan uraşasım gitti vallaDikicem orayı yada yapıştıracam canım:26::26: yapabilirsin tabi elinden geliyorsa ne güzel:))Ama buu botların en güzel yanı tabanı baya kalın yani yerin soğukluğunu çekmiyorsun hiç...
20 ya da 25 olabilir
şuan olarak hatırlamadım
iki fiyattan biri olduğunu bılıyorum![]()
doğru sölüyosn canım yaa zaten esprisi orda en iyisi almak belki iki tane tabanlıkla olayı çözerdim ama amaaan uraşasım gitti valla![]()
e iymiş yine yaa gidip alam ben bi koşutşk ederim canm..
hiçbir şey değil fiyatı zaten
ev çorabı olarak geçiyor benımkı :)
bende yılardır kullanıyorum botlarından süper birşey ..hele taytlarla çok güzel oluyor hemde sıcacıkben koleksiyon yaptım sayılır
![]()
ayyy çok dadluuunerden aldın canımmm bende alayım yaa
twigy canım..ayakkbı dünyasında satılıodu..gördm gydm denedm aldım![]()
bide bi ufak numarasını alın alcağınz vakit..kendini çok salıyor bu botlar..