• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

twig ev botu ile sımsıcakk

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar ne zamandır aklımda olan twıgy ev botumu aldım süpperrr ayaklarım sıcacık cokta rahat benım gıbı ayakları cok üşüyenlere şiddetle tavsıyemdır hiç durmayın...

kızlarrrrr:ssz:
her kıs renkli panduflar cıkıyor bu yılda var ama moodası geçtimi acaba ??
birde kulanıslı rahat mı ??

selam kızlar ne zamandır aklımda olan twıgy ev botumu aldım süpperrr ayaklarım sıcacık cokta rahat benım gıbı ayakları cok üşüyenlere şiddetle tavsıyemdır hiç durmayın...

evet evet bende arıyorum yaa şöle hem dışı ghüzel hemde sıcak tutucak bişi gösterin bana kızlar yaa

$A0208_toplu.webp

benmki bundan ve sıcacık çokda rahat :16:

$twigy_2012_kis02.webp

Benimki de gri kalpli olan evet sıcak tutuyo çok şekerler fakat ben alalı bir ay olamadı burun kısmında açıldı:5::5::5:

bütün twigy mağazalarında bulabilirsin canım
aldığım yer Beşiktaş :27:

hımm başlıktada vardı dimi sorry :1: canım ne kadara aldın ya üşendiğimden evde var olan malzemelerimle yapmayı düşünür oldum ama seninkiler çook şirinmiş dayanamıcam sanırım :1:

çok güzelmiş canım bi çaresi yokmu düzeltmenin..ben aslında evde kendim yapmayı düşünüyorum güzel olurmu acaba :26: şöle sakallı iple yapsam yada rengarenk iplerle

Dikicem orayı yada yapıştıracam canım:26::26: yapabilirsin tabi elinden geliyorsa ne güzel:))Ama buu botların en güzel yanı tabanı baya kalın yani yerin soğukluğunu çekmiyorsun hiç...

hımm başlıktada vardı dimi sorry :1: canım ne kadara aldın ya üşendiğimden evde var olan malzemelerimle yapmayı düşünür oldum ama seninkiler çook şirinmiş dayanamıcam sanırım :1:

20 ya da 25 olabilir
şuan olarak hatırlamadım

iki fiyattan biri olduğunu bılıyorum:27:

Dikicem orayı yada yapıştıracam canım:26::26: yapabilirsin tabi elinden geliyorsa ne güzel:))Ama buu botların en güzel yanı tabanı baya kalın yani yerin soğukluğunu çekmiyorsun hiç...
doğru sölüyosn canım yaa zaten esprisi orda en iyisi almak belki iki tane tabanlıkla olayı çözerdim ama amaaan uraşasım gitti valla :1:
20 ya da 25 olabilir
şuan olarak hatırlamadım

iki fiyattan biri olduğunu bılıyorum:27:

e iymiş yine yaa gidip alam ben bi koşu:1: tşk ederim canm..

doğru sölüyosn canım yaa zaten esprisi orda en iyisi almak belki iki tane tabanlıkla olayı çözerdim ama amaaan uraşasım gitti valla :1:

e iymiş yine yaa gidip alam ben bi koşu:1: tşk ederim canm..

hiçbir şey değil fiyatı zaten

ev çorabı olarak geçiyor benımkı :)

bende yılardır kullanıyorum botlarından süper birşey ..hele taytlarla çok güzel oluyor hemde sıcacık:16:ben koleksiyon yaptım sayılır :52:

bende yılardır kullanıyorum botlarından süper birşey ..hele taytlarla çok güzel oluyor hemde sıcacık:16:ben koleksiyon yaptım sayılır :52:

evet ya çook tatlılar..sölediğin gibi taytlarla güzel olur yaa ben almadan daha kafamda kombin bile yaptım sanki evde kim görcek :60::60:

Back
X