Ona bakarsaniz benim hic akilli telefonum olmadi. Ipod touch var bir tek.
Hatta 1.5 senedir cep telefonum bile yok. Son bir ay icinde yeni yetmeler gibi telefon kullanmaya ozendim. "Herkeste var, ben de istiyorum cep telefonu" nidalarimla istedigim modelin piyasaya cikmasini bekliyorum.
Bence sizin karsilastiginiz yorumlar cevrenizle ilgili. Ben watsapp nedir yeni ogrendim. Instagram ve twitter son 1 sene icinde aldim. Ha Facebook'u 2007'den beri kullaniyorum. Arkadaslarimin akilli telefonlari ve bahsettiginiz sitede hesaplari var, ama hic biri de oyle telefona gomulen tipler degil sansima. Cevremden de hic oyle yorumlar almadim. Teknoloji ilerledikce insan iliskilerinde bu tur muhabbetler cok. Herkesin havasi degisti. Muhabbetler begeniler, paylasimlar, goruldu/gorulmedi laflariyla dolu. Bunu abartip arkadas gorusmelerinde kafasini kendi telefonundan kaldirmayanlar var. Sohbet yok, herkes kendi dunyasinda. Valla sozum meclisten disari, kimse uzerine alinmasin simdi, ama bu tur embesilce manzaralar cok goruyorum.
Siz de akli basinda insanlarla gorusun. 3 tane kiytirik sitede hesabiniz yok diye ezilmenize gerek yok. O siteler de zaten ego tatmin etme pistlerine donustu. Begeniler, mutlu hayatlar yaristiriliyor cogunlukla. Valla bu muhabbetlerin dondugu ortamlara girmeyin cok rahatsizsaniz.