• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitter dan tanıştık, aileleri tanıştırdık. Evlilik hazırlığına başladık... Ne kadar doğru ilerliyoruz bilmiyorum...

afrodit1213

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
5
-3
1
31
8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...:KK28:

8 aydır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sosyal medya üzerinden tanıştık. her şey mükemmel gidiyor. Seviyorum,sevildiğimihissediyorum. Saygılı ve işinde bir insan. Ama tanışma yerimiz hep eleştirmiş olduğum sosyal medya... Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...:KK28:
Sosyal medyadaki insanlar da gerçek. Eğer yüz yüze görüşüp anlaşabildiyseniz nerden tanıştığımızın bir önemi yok bence 🥰

Sosyal medyadan tanıştım. 4. aymızda sözlendik 1 yıl içinde de evlendik. 6 yıldır evliyiz. Kime ne nerde tanıştığımdan 🤷

Eleştirdiğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz ki? İnsanın kendi prensiplerine de ters gelmesi ne bileyim artık. Bari bundan sonra eleştirmeyin 😂 sosyal medyadan tanışıp çok da güzel ailesi olan arkadaşlarım var. İyi insan her yerde iyidir zaten, mutluluklar dilerim

Eleştirdiğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz ki? İnsanın kendi prensiplerine de ters gelmesi ne bileyim artık. Bari bundan sonra eleştirmeyin 😂 sosyal medyadan tanışıp çok da güzel ailesi olan arkadaşlarım var. İyi insan her yerde iyidir zaten, mutluluklar dilerim
Mesela ben dimi :KK8:

Aman kime ne?
Eşimle sosyal medyadan tanıştık bir çok kez aynı yerde bulunduğumuz halde denk gelmemişiz. Ne fark eder ki.
6. Senemiz, 4 senedir evliyiz😊

Ne önemi var ki :) Bizde 7,5 aydır sevgiliyiz. Ekşi sözlüğün gözünü seveyim diyorum. Resmen ruh eşimi, sevgilimi, kocamı, umatım ilerde de doğacak çocuklarımın babasını buldum. Yasaklardan sonrada ailemle tanışmaya gelecek. Sonrada umarım en kısa zamanda da evliliği planlıyoruz.

Sen net bir bicimde dusuncelerini paylasmissin zaten,bizede tamamini gormek nasip olsun demek duser :)

Bir bana denk gelmedi şanslısınız

Ne önemi var ki :) Bizde 7,5 aydır sevgiliyiz. Ekşi sözlüğün gözünü seveyim diyorum. Resmen ruh eşimi, sevgilimi, kocamı, umatım ilerde de doğacak çocuklarımın babasını buldum. Yasaklardan sonrada ailemle tanışmaya gelecek. Sonrada umarım en kısa zamanda da evliliği planlıyoruz.
Eksi den nasıl tanistiniz

Aslinda soyle bir dusundumde hesap sahte degil ise bir sure sosyal medya uzerinden konusmak daha bir makul geldi bana.
Bir defa evinizdesiniz,Guvenli alaninizdasiniz.
Yuzyuze konusurken heyecanlanabilirsiniz,bu durum konusmalarinizi ve dusuncelerinizi dogru bir sekilde ifa etmenizi zorlastirabilir.Ama evinizde daha sakin,daha secici ve daha ozgur olabilirsiniz.
En guzeli de suslenmek zorunda degilsiniz, o ilk randevulardaki ne giysem stresini yasamak durumunda degilsiniz.Sonuc olarak bir hafta sosyal medyadan konusup bir hafta sonra bulussaniz bile bir sekilde o rahatlik hissi sizi sariyor.
Cidden dusunuce bana daha saglikli geldi sanki.

Back
X