TWİTTER FALCILARI

Meskalinds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
31
7
36
29
Merhabalar, twitterdan baktırdığınız hangi falcılardan memnun kaldınız hangilerinden memnun kalmadınız belirtir misiniz neler tutarlıydı neler kötüydü?

Ben başlıyorum,
@gelecekfal baktırdım pek tutarlı değildi, o kadar övüldüğü halde memnun kalmadığım bir falcıydı

@falcKatina şimdiki anın bir kaç şey hariç bildi, gelecek hakkında söylediklerinin daha zamanı var

@cinlimisiniz çok ikilemli baktı fala net bir şeyler söylemedi o yüzden pek memnun kalmadım

@sahmerantozlu ilişki açılımı yaptı tutarlı bir faldı ama çok şaşırtacak bir şey söylemedi gelecek hakkında söylediğininde zamanı var

Bende sadece falcı Katina baktırdım dediğiniz gibi geçmişte ve anlıkta iyiydi gelecek için Şuan beklemedeyim

Merhabalar, twitterdan baktırdığınız hangi falcılardan memnun kaldınız hangilerinden memnun kalmadınız belirtir misiniz neler tutarlıydı neler kötüydü?

Ben başlıyorum,
@gelecekfal baktırdım pek tutarlı değildi, o kadar övüldüğü halde memnun kalmadığım bir falcıydı

@falcKatina şimdiki anın bir kaç şey hariç bildi, gelecek hakkında söylediklerinin daha zamanı var

@cinlimisiniz çok ikilemli baktı fala net bir şeyler söylemedi o yüzden pek memnun kalmadım

@sahmerantozlu ilişki açılımı yaptı tutarlı bir faldı ama çok şaşırtacak bir şey söylemedi gelecek hakkında söylediğininde zamanı var

Ben başlıyorum,

Ben başlıyorum,

Sana bir şey söyleyeyim mi, hiçbir FALCIYA İNANMA. Dogru hissettikleri şeyler var, ama yalnış hissettikleri şeyler de var. Ben çok gitmedim falcıya, ama en iyilerine gittim. Hepsi de, olmasını istediğim bir konuyu olacakmış gibi söylediler ve ben de inandım. Ama şimdi öğrendim ki dediklerinin TAM TERSI çıktı ve ben ŞOKLARDAYIM ! inanılmaz üzüntülüyüm ve öfkeliyim hepsine. Sakın ha FALCILARA INANMAYIN, paralarınızı kaptırmayın. Dahası moralinizi bozmayın. Yükleyin Faladdin’i hiç değilse paranız cebinizde kalır, moraliniz düzelir. Ne demişler? FALA İNANMAYIN AMA FALSIZ DA KALMAYIN. Falcı falcı dolaşıp onlardan medet ummayın. Yoksa üzülen siz olursunuz

Size bir şey söyleyeyim mi, hiçbir FALCIYA İNANMAYIN. Dogru hissettikleri şeyler var, ama yalnış hissettikleri şeyler de var. Ben çok gitmedim falcıya, ama en iyilerine gittim. Hepsi de, olmasını istediğim bir konuyu olacakmış gibi söylediler ve ben de inandım. Ama şimdi öğrendim ki dediklerinin TAM TERSI çıktı ve ben ŞOKLARDAYIM ! inanılmaz üzüntülüyüm ve öfkeliyim hepsine. Sakın ha FALCILARA INANMAYIN, paralarınızı kaptırmayın. Dahası moralinizi bozmayın. Yükleyin Faladdin’i hiç değilse paranız cebinizde kalır, moraliniz düzelir. Ne demişler? FALA İNANMAYIN AMA FALSIZ DA KALMAYIN. Falcı falcı dolaşıp onlardan medet ummayın. Yoksa üzülen siz olursunuz

Back
X