- Konu Sahibi PembeLokum
-
ben giriyorum cnm giremiyorum demedim ve hiçbir ayarla falan oynamadım:26:anlamadım nasıl kapatıldı bu twitter bana mı kapanmadı acaba
Başbakanımızz size torpil geçmişşş anlaşılannnn
k.k de twitterin kapatılmasına tepkiler nedense bana hiç inandırıcı gelmiyor.
hergün sosyal medya yüzünden aldatıldığını yazan eşinin .... sitelere girdiğinden şikayet eden ayrılma noktasına gelen..
bu tarz konulara yazılan yorumları da biliyorum. hiç inandırıcı değil yani..
twitterin kapanması akp ye oy veren bayan seçmen adayını arttırabilir bile hiç şaşırmam :)
kalsın onun torpilini istememben kendimi atıyorum twitterdan ozaman
Dünya'da çocuk p.rnosu aramada Türkiye'm 1. ise, 2.liği de yasaklar konusunda alması manidar oldu.
hergün sosyal medya yüzünden aldatıldığını yazan eşinin .... sitelere girdiğinden şikayet eden ayrılma noktasına gelen..
twitterin kapanması akp ye oy veren bayan seçmen adayını arttırabilir bile hiç şaşırmam :)
Kısa bir gözlemde bile twitterın bir savaş alanına döndüğünü anlayabiliyoruz .
Şantaj , montaj , photoshop dehalarının elinden çıkan muhteşem paylaşımlar , az kaldı açıklıyoruuuuz hesapları , işin suyu çıkmıştı bu bir gerçek bence .
Kimse bir şeyi tartışmak , olayın aslına inmek , ne var ne yok takip etmek için değil , bugün ne hazırlasam da sunsam derdine düşmüştü .
Yasak kelimesi çok iğreti . İnsanda direk karşı çıkma hissi uyandırıyor evet ama yasağa karşı çıkarken de twitter ın çok masum bir paylaşım alanı olduğunu savunmakta doğru değil bence .
Siyasilerin en çirkin yüzlerini gördüğümüz alanda orası değil miydi ? Kendi paylaşımları ile ...
Ben istedim yasakladım ne kadar yanlışsa , ben yazdım oldu da o kadar yanlıştı .
Sizin anlamadiginiz o aldatmalarin sebebi ne twitter ne facebook ne de başka bi sey. O adam olamayan kocalar bunun sebebi." Kocislerine" toz kondurmayip sosyal medyaya suç atmaya devam ederlerse boynuzlari da arsa değer kusura bakmasınlar.
Yasakci diktatör..
Bak yasakladi..
Falan filan sözler olmasa yazmayacaktim ama yazayim..
Twetter üzerinden suc isleniyor, islenen suclar mahkemeye tasininca, twetter Türkiye Cumhuriyeti ile isbirligine gidip, suclularin bilgilerini vermeye yanasmiyor.
Üstelik suc teskil eden mesaj, link gibi seyleri kaldirmiyor.
Sadece bir örnek vereyim, ABD de , Obama icin " bence öldürülse" diyen 15-16 yasindaki bir cocuk 1 yil hapis cezasi aldi ve suan cezasini cekiyor.
Bu sadece örneklerden biri.
Peki bizim ülkemizde neler yaziliyor twitterda.. Artik insanliktan cikilmis durumda..Bunun elbet caresine bakilmasi gerekiyor birsekilde..
Peki bizim devletimizle neden isbirligine gitmek istemiyor twitter?
Evet yasaklar hos degil ama devletinde bir sekilde cözüm bulmasi gerekir.
Twitter isbirligine gitmeyi kabul edince eminim serbest birakilacaktir tekrar.
Ama twitter yine isbirligine gitmezse daha kati önlemler alinabilir..
[h=2]Twitter'da ABD Devlet Başkanı Obama'nın öldürülmesini isteyen kişiye bir yıl hapis cezası verildi[/h] Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Twitter'da ABD Devlet Başkanı Barack Obama'yı tehdit eden Alabamalı bir kişiye bir yıl hapis cezası verildi.
Alabama'da yaşayan Jarvis M. Britton adlı kişi, hapis cezasından sonra üç yıl da gözetim altında tutulacak.
Britton, ''Başkanı öldürelim'' ("Let's kill the president'') şeklinde tweet atmıştı.
olurmu canım. kurunun yanında yaşta yanacak. o kadarda olacak artıktwitter yasağını bir forum sayfasından yani internet üzerinden savunanlarda bana çok komik geliyor açıkçası. savunacağım diye bu kadarda komik duruma düşülmez. sonuçta bu siteyide "kötü" kullananlar var. sık sık sahte konular, dalga geçen üyeler görüyoruz. o zaman buraya da girmeyin hanımefendi. interneti kapattırıp evde oturun. hatta cep telinizi, ev telinizide kapattırın. onuda kötü kullananlar var sonuçta.
komiksiniz komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?