- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi PembeLokum
-
iyi de onlara zamanında tepki göstermediğimi nerden biliyorsunuz ki ?
spiker sadece bir örnekti, yarın başka birini yapılsın yine tepkim aynı olacaktır..
ben burada partizanlık yapmadım..
iftiralarla vs lerle her kesimden her partiden insanların başı ağrıdı artık
ondan bahsettiğinizi biliyorum. dedim ya geçen yaz duymuştum bunu. hatta bir kişidende değil. bu çıkmadan aylar aylar önce anlayacağınızdefne samyelinden bahsediyorum ben.. kadına iğrenç iftira atıldı.
kadın kendi açıkladı sosyal medya üzerinden çıkartılıp yayılmış dedi
neyse..
o zaman bu mantıktan yola çıkarsak sizin komşunuz bangır bangır müzik dinlese gidip komşunuza şikayet etme hakkınız yok..
gidip müziğin sesini kısın demeye hakkınız yok..
ne de olsa o insanın özgürlüğü haliyle bangır bangır müziğini dinleyecek :)
sizde artık pamuk tıkar oturursunuz :)
spiker sadece bir örnekti, yarın başka birini yapılsın yine tepkim aynı olacaktır..
Başbakanın istediği de bu değil miydi?
Vatandaşı vatandaşa şikayet ettirmek.Allah hepsine akıl fikir versin.
Sunu ilk önce anlamak gerek!
Twitter a erisimin engellenmesinin sebebi, Twitter in Türkiye Devleti ile bilgi paylasimi yapmamasi, yani suc isleyenlerin bilgilerini vermek istememesi!
Yani devlet " atilan iftira yayilmasin diye niye engelliyor" diye bir soru cok anlamsiz!
Twitter in dünyanin diger bircok ülkelerine bilgi paylasimi yapmasi ama Türkiye devleti ile bu bilgi paylasimina gitmemesi sorun yaratiyor.
Yarin Twitter, erisimin engellenmesi dolayisi ile, bilgi paylasimina " evet" derse, twitter tekrar acilir ve suc isleyenlere gerekli islem yapilir, herkeste kullanmaya devam edr!
Evet hatırladım ama Defne Samyeli çok etkilenmez bu olaydan. Sonuçta çıktı açıklamasını yaptı olay bitti. İsteyen istediğini yazar çizer. Hep de öyle olmamış mıdır? Sosyal medya bu kadar aktif değilken insanlar yine düşünüyordu, yine bir şekilde kendini ifade ediyordu. Sosyal medya bunun modern hali diyelim.
Örneğinize ilişkin olarak da ; ev mahallinde de insanlara bir yere kadar müdahale edebilirsiniz. Bazı komşular vardır ki en küçük şeyi sorun eder. Bu da insanların tahammülsüzleştiğini gösteriyor. Elbette bangır bangır müzik dinlenmesin ya da millet rahatsız edilmesin, ama bırakında insanlar kendi yaşam alanlarında kendi bildikleri gibi yaşasınlar. Bazıları da kendi görüşlerine aykırı diye bahanesine rahatsız olur çevrede yaşananlardan.
Twitter a erisimin engellenmesinin sebebi, Twitter in Türkiye Devleti ile bilgi paylasimi yapmamasi, yani suc isleyenlerin bilgilerini vermek istememesi!
Yani devlet " atilan iftira yayilmasin diye niye engelliyor" diye bir soru cok anlamsiz!
Twitter in dünyanin diger bircok ülkelerine bilgi paylasimi yapmasi ama Türkiye devleti ile bu bilgi paylasimina gitmemesi sorun yaratiyor.
Yarin Twitter, erisimin engellenmesi dolayisi ile, bilgi paylasimina " evet" derse, twitter tekrar acilir ve suc isleyenlere gerekli islem yapilir, herkeste kullanmaya devam edr!
senin verdiğin tepkiden bahsetmiyorum ki ben...diyorumki zamnında kaç kişiye iftira atıldı kasetler vs...ortalıkta dolandı..ozamn neden siyasetçiler tepki göstermedi bu günkü gibi..neden mahremdir diyemediler geneldir genel dediler.tepki koyup neden yasaklanmadı bazı şeyler o dönemde.demek istediğim buydu
Maalesef Twitter Türkiye'yi tanımıyor, yani evet kullanıcı bilgilerini asla paylaşmıyor. Fakat Facebook öyle değil zira Türkiye çok büyük bir reklam pastası onu kaybetmemek adına gık deseniz hesabınıza ait bilgiler resmi kanallar üzerinden gerekli birimlere veriliyor. Aynı sorunu Yahoo'da da yaşamıştık yıllar önce. Yahoo üzerinden atacağınız her türlü illegal e-posta da sizi asla bulamazlardı. Şimdi öyle değil.
Burada twitterın bizi adam yerine koyamaması işin başka boyutu.
Bu arada son dakika çok taze bir bilgi, "savcılık 2 kullanıcımızın bilgilerini istedi" bu sefer şaka değil. Lütfen kimse bana ben miyim diye sormasın veya benim adresim şu rahat rahat verin diye de artislik yapmasın.
Maalesef Twitter Türkiye'yi tanımıyor, yani evet kullanıcı bilgilerini asla paylaşmıyor. Fakat Facebook öyle değil zira Türkiye çok büyük bir reklam pastası onu kaybetmemek adına gık deseniz hesabınıza ait bilgiler resmi kanallar üzerinden gerekli birimlere veriliyor. Aynı sorunu Yahoo'da da yaşamıştık yıllar önce. Yahoo üzerinden atacağınız her türlü illegal e-posta da sizi asla bulamazlardı. Şimdi öyle değil.
Bu arada son dakika çok taze bir bilgi, "savcılık 2 kullanıcımızın bilgilerini istedi" bu sefer şaka değil. Lütfen kimse bana ben miyim diye sormasın veya benim adresim şu rahat rahat verin diye de artislik yapmasın.
Peki siz o üyelere bilgi verecek misiniz özelden de olsa?
Bence hiç iyi bir örnek değildi, sıradandı. Düzgün hayatı olan biri olunca böyle bir olayın olmuş olması onu mağdur yapmaz ki. Oturduğu yerden dolayı başının ağrıması sadece. Zaten bunları atlatabilecek bir yapıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?