Mune, gercekten birseyi cok merak ediyorum,
weiss adli üye neden sürekli siteden uzaklastirilip duruyor?
Kendisi düzenli olarak takip ettigim üyeler arasinda sahsen.
Igneleyici yorumlari var belki ama hakaret icerikli yazdigina da nerdeyse hic sahit olmadim,
aksine, cok da bilgilendirici buluyorum kendisini bazi konularda,
ama niyeyse kendisini 1 hafta bile kesintisiz "cezasiz" göremiyorum sitede.
Aha ben sayfalari okurken, kendisi yine ucmus :)
Elvo,
1 hafta banlı kalmak ceza puanlarıyla alakalı bir durumdur, kimi 1 gün, kimi 1 hafta, kimi 1 ay banlı kalır, üyeleri toplam ceza puanlarına göre banlar ceza sistemi çünkü.
Üyeler çoğunlukla üslup ve polemik sebebiyle banlanıyor.
Bazı şikayet edilen yorumların ceza almadığını söyleyecekler de olacaktır, zira sağolsunlar bildirimde aynen şunu yazanlar var: "artık nerden güç alıyorsa
banlanmıcağını bildiği için yaıp çiziyor işte"
Burda bahsedilen güç benim kendilerince:))) Ama öte yandan malesef her yorumu siyasilere hakaret zannediyorlar, yazılan cümlenin tamamına değil kelimeye odaklanıyorlar, misal : "Ayın 25 inde Haramzadeler ve başçalan kullanıcılarının twitterda yayınlayacağı görüntülerden korkuyorlar. "
Burda geçen haramzade ve başçalan'ı başbakan için söylenmiş hakaret zannediyorlar ve hakaret sebebiyle bildiriyorlar, oysa bakınız cümle de ne diyor haramzade ve başçalan kullanıcılarının, yani twitterda bu isimle iki kullanıcı varmış onlardan bahsetmiş üye, şimdi ben twitter hesaplarından bahseden bu üyeyi başbakana hakaret ediyorsun diye de banlayamam kusura bakmayın, bu taraflılık değildir:)))
Bu bir açıklamadır, bu sebeple lütfen alıntılamaz ve açıklama üzerine yorum yapmazsanız sevinirim.
Saygılarımla...
Cezasına itiraz etmek isteyenler için link:
Bize Ulaşın