Heh işte geçen gün tamda kanser hastalarının mağduriyetiyle ilgili birşeyler paylaşmıştım başka bir topikte ama kimse tek bir söz etmedi o yazıya. Söylenecek sözde yok gerçi çünkü sonuna kadar haklıydım yazımda.
Bu ülkede kanser hastalarının mağduriyetini anlayan siyasi yok, varsa yoksa avmler, kışlalar, kocaman binalar dikmeyi halka hizmet sanıyorlar, lösemi hastaları için yapılan gen testleri çok pahalı, hastanelerdeki yatak kapasitesi yetersiz kanser hastalarını yatırmak için, kanser teşhis ve tedavisi pahalı, bazı ilaçların anlaşması hala sağlanamadığı için hastalar ve hasta yakınları mağdur, kanser hastalarının yurtdışı tedavileri prosedürlere takılı kalıyor ama biz ne yapıyoruz kanser hastası üniversiteli bir kıza ve tüm kanser hastalarına tedavi için imkan sağlayacağımıza eline para tutuşturuyoruz.
Oysa bu hastalar için fon oluşturulmalı, maddi imkanı yetersiz hastaların teşhis tedavi işlemlerini devlet üstlenmeli, alışveriş merkezleri, görkemli binalar yerine hastaneler yapılmalı, gen testleri ücretsiz veya katılım paylı olmalı.
Bunu bulduğum her fırsatta sürekli dile getireceğim çünkü ülkemizde kanserden ölümler ilk sıralara yerleşmeye başladı, engelli vatandaşlar içinde yazacağım çok şey var ama onunda zamanı vardır bekliyorum, projelerde bunlardan eser yok, varsa yoksa park, kapı, avm

Lafım birine ikisine değil hepsine