Twitter

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar ben Twitter kullanmiyorum ve bilmiyorum da. Yanlışlıkla biri eklenebilir mi twitter da mesela instagramda olabiliyor yanlislikla gezinirken basiliyo falan. Twitterda da ne bileyim gezinirken yanlislikla arkadas eklenir mi?

yanlışlıkla takip et butonuna basılırsa eklenebilir.

Yanlış ekleme nasıl oluyor ben orasını anlamadim....

Baş baya takip et butonuna basılacak istagramda da twitterda da ikisinde de aynı

Profil sayfasına girersen yanlışlıkla olur.ama akış sayfasında takip etme butonu yok.
Profile de yanlışlıkla değil özellikle girilir

Ya ekrani yukari asagi cekerken basabiliyosun bana oldu bi kere
Instagramda da takip özelliği var twitterda da takip özelliği var .
Instagramda böyle bişey yapmışsan aysu seyi twitterda da yapabilirsin....
Takma çok kafani kısalıyorsa gir listeni kontrol et yanlış olanlari çıkart

Yanlışla takip edilebilir mi zor, fakat takipçi satın alanlar var, senin haberin yokken o kişi takipçi satın aldıysa seni otomatik takip ettiriyor, takip edilenleri arada kontrol etmek gerek

Eklenmezz instagramda takip et butonu hemen yaninda oldugundan yanlislikla takip et butonuna basiliyordu istemsizde bunda oyle bisey yok..

Ben de uzun yillardir kullanmiyorum sosyal medyayi ama basima oyle birsey gelmisti. Bir arkadasimin profiline bakmak icin arama cubuguna adini yazdim, tam o anda telefon dondu. Ben ekranla ugrasirken ayni isimde ne kadar kisi varsa hepsini eklemisim yanlislikla. Sabah bir uyandim bir suru ayni isimde arkadasim vardi, aciklama yapsan kimse inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…