Twitter'da ABD'yi tehdit eden küçük kıza anında gözaltı..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Sarah adındaki genç kız American Havayolları'na "Merhaba, benim adım İbrahim. Afganistanlıyım. El Kaide üyesiyim. 1 Haziran'da büyük bir olay patlatacağım" yazdı. Muhtemelen şaka olarak başlayan olay kontrolden çıktı. Amerikan Havayolları bu tweet'i ciddi olarak değerlendirdi ve FBI'dan durumla ilgili yardım istedi.

İşin ciddiye bindiğini anlayan kız "Sadece 14 yaşındaym. Gerçekten bir uçak patlatacağıma inanmış olabilirler mi? Bu çok saçma" şeklinde tweetler atmaya başladı.

"YANLIŞLIKLA YOLLADIM"
"Bir yanım tweet'i sil diyor diğer yanımda bırak kalsın diyor. Ne yapmalıyım?" şeklinde tweetler de atan kız polise verdiği ifadesinde "Ben o tweet'i bir ay önce yazmıştım fakat yollamayıp taslaklara kaydetmiştim. Bir ay sonra yanlışlıkla yolladım kasıtlı değildi" dedi
[h=4]HESABI ASKIYA ALINDI[/h] Gözaltının ardından 14 yaşındaki kızın Twitter profiline ulaşmaya çalışan kullanıcılar, hesabın askıya alındığına dair bir uyarıyla karşılaştı.

http://www.ensonhaber.com/twitterda-abdyi-tehdit-eden-kucuk-kiza-aninda-gozalti-2014-04-14.html

Son düzenleme:
Söz konusu ABD ise, AB ise, Israil ise vs..vs.. Masallah dakikasinda olay istihbarat, ulusal güvenlik noktasina tasiniyor, söz konusu Türkiye olunca " hicbir bilgiyi paylasmayiz" oluyor..
Adamlarin en cok kullanicisi Türkiye den, en büyük paralari Türkiye den kaldiriyor ama ülke sinifina bile koymuyor...
Gerci bu konuda bunlara destek olan yerel destekcilerini unutmamak gerek..

Neden böyle bir şaka yapmaya gerek duymuş acaba:44:

*Ben khaled* gibi bir ismi olan filmden etkilenmistir kesin(
Twitteren abd'ye verdigi hizmet hicte sinirli degilmis bak.

Twitter zaten terör, pedofili, ırkçılık ile ilgili hesaplarla ilgili bilgileri anlaşmaları olan ülkelere veriyor bu yeni bir şey değil ki Türkiye de pedofili içerikler paylaşan hesap askıya alındı zaten

Yahu bu nasil bir düsünce, bu nasil bir kin, öfke, muhalefet yahu..
Oldu bizde pedofili olanlarin bilgisini paylassin ama Ülke yi kaosa sürükleyecek, Ülke itibarini zedeleyecek hatta ülke basbakanina " Öleceksin, Kaddafi gibi yerlerde sürükleyecegiz" ve daha bircok sekilde ileti yazanlar korunsun..
Bu nasil bir mantik neyin kafasi anlamadimki..

Adamlar 14 yasindaki bir cocugun yazdiklarini Ulusal güvenlik gerekcesi olarak götüp FBI i bile harekete geciriyor..
Onlar ülke biz kabile köyümüyüz yahu..
Anlasmasi olanlara veriyor evet bizim ülkemizide anlasma yapilmayacak kadar önemsiz görüyor.
Ama en cok parayida ülkemizden kaldiriyor..
Artik birilerinin poposunu yikayip, Türkiye yi ülkeden bile saymayanlara sirf Basbakan düsmanligi icin avukatlik yapilarak hakliymis gibi gösterilmesine tahammülüm kalmadi ya...

Son düzenleme:
tam yazacaktım yazacaklarımı yazmışsın daha ne denirki

Kardeşim Twitter ABD orjinli bir sitedir ve kurucuları Amerikan'dır.Verecekler tabii,ne olacak başka?

neden ABD halkının can güvenliği benim halkımınkinden önemli olsun ki hala neyi savunuyorsunuz yahu !!!!

Kardeşim Twitter ABD orjinli bir sitedir ve kurucuları Amerikan'dır.Verecekler tabii,ne olacak başka?

Yahu Danimarka da nasil veriyor, Almanya da nasil veriyor, Ingilterede, israil de, Fransa da nasil veriyor.
Daha bircok ülkede nasil veriyor.
Amerika da diye Amerika dan baska hicbir ülkeye vermiyor mu zannediyorsunuz?

Bircok ülkeye veriyor hanimefendi..
O ülkelerin hukukunu kabul ediyor, büro aciyor ve ülke hukukuna göre suc isleyenlerin bilgilerini o devlete veriyor.
Ama Türkiye yi büro acilmaya degecek bir ülke olarak bile görmüyor.
Üstelik en cok parayida Türkiye den kazaniyor.
Simdi buradada birileri cikmis Twitter avukatligi yapiyor.
Yeter ama bu kadar olmaz.
Anladik Basbakandan nefret ediyorsunuz ve bunun icin bazen karaya beyaz bile deniliyor ama bari insanlarin ülkesine saygisi olsun da burada twitter savunuculugu yapmasin ya....

Son düzenleme:
twitter madem öyle neden yeni büro açmaya geldi ülkemize !
kapattıktan sonra nasıl da kuzu kuzu geldiler !
bunu da mı düşünmüyorsunuz ya , neden şimdi geldiler ? neden kapattıktan sonra neden önce yoktu ?
sorun bu soruları kendinize ...

daha gecenler de Turkiye de polisin gaz bombasi atmasi sonucund14 yasinda bir cocuk oldu.
Berkin'e demediginizi birakmamistiniz terorist,molotof kokteyli atiyor haketti demistiniz.
niye simdi ikiyuzluk yapiyorsunuz ?

Itibar meselesi... Hani erdogan'in dunyada kendisine ve Turkiye'ye olan yere goge koyamadiginiz itibarimizi nasil arttirdigi palavrasi var ya... Iste bu olanlar bu palavralarinizin yuzunuze tokat gibi carpmasindan ibarettir. Adamlar sirke donmus, hukukun yerlerde surundugu, yolsuzlugun mesru hale geldigi Turkiye'de artik hic kimseyi kaale almiyorlar, adamdan bile saymiyorlar.. Oyle "beni sayin, saymak zorundasiniz" demekle donmuyor bu isler... O saygiyi kazanmak, hakketmek lazim once.. Bu "ben yaptim oldu" zihniyetiyle, onune gelene kafa tutmakla olacak is degildir. Ne kadar kofte, o kadar ekmek...

Evet itibar meselesi ve Erdogan dan önce Türkiye yi ve Türk liderleri yok sayan ülke ve kurumlar simdi karsilarinda Erdogan olunca geri vites yapiyorlar:)
Tipki twitter gibi:)
Bakin, twitterin üst düzey yetkilileri bugün Türkiye de idiler ve geri vites yapip IP leri vermeyi kabul ettiler:)
Her nekadar Türkiye yi yok saymasi icin destek veren Türkler de olsa, Twitter Erdogan karsisinda dize geldi:)
http://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/313544--turkiye-twitter-yetkililerini-bekliyor

Twitter özel bir şirket bunu biliyorsunuz değil mi ? İtibar meselesi felan demisiniz de ABD değil özel şirket bunu yapan.. Sorun twitterin yani özel bir sirketin etik olmaması..

Ne geri vites yapacak, adam ticaret yapiyor, anlasma yapmaya gelmis. Turkiye'de butun dunya yatirimcilarina cok para, cok kar var, ne de olsa biz hic birsey uretemeyen, kurbanlik etimizi bile ithal eden bir ulke haline gelmisiz. Herkes kaymaktan pay almanin derdinde.. Erdogan'dan once kim bizi yok saymaya kalkmis ki? Asil o geldikten sonra bes paralik olduk, dunyanin soytarisi haline geldik. Siz burada olan biteni inkar edince hersey halloluyor, Turklerin bir kismi gibi Avrupa ve diger ulkeler de bu hukuksuzluklari yok sayiyor mu zannediyorsunuz?

Ahahahhaahhah:)))

Ya iste böyle olayiiiii:))))

Cevir kazi yanmasin amannnn kiz uyanmasin:)))

Mehmet Cengiz'in silinen vergi borcunun, Twitter’in 40 yıllık vergisine eşit olduğunu biliyor muydunuz?

Cikciklemek ozgurlugumdur , kimse kanadimi kirmasin , istedigim gibi ucarim . Ulke menfati ne oluyormus !

Ah ah ulkem insani

Aynı konuda yarım saat aralıkla hem sinirden köpürüp hemde kahkaha krizlerine giriyor.

Hem güvenlik önlemleri alınmıyor ayrımcılık var bu nasıl iş deyip sonra da kendi kendine belgelerle ip'leri vermeyi kabul etti deyip dize getirdik deyip rahatlıyor.
Duygu geçişi resmen peak :))
Diğer yorumları okumadan sadece konu sahibinin mesajlarını üst üste okumak çok komik.Gece gece iyi geldii

He he twitter tehlike çok büyük hı hıı? Kaç takipçin var hele ondan haber ver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…