tam yazacaktım yazacaklarımı yazmışsın daha ne denirkiYahu bu nasil bir düsünce, bu nasil bir kin, öfke, muhalefet yahu..
Oldu bizde pedefili olanlarin bilgisini paylassin ama Ülke yi kaosa sürükleyecek, Ülke itibarini zedeleyecek hatta ülke basbakanina " Öleceksin, Kaddafi gibi yerlerde sürükleyecegiz" ve daha bircok sekilde ileti yazanlar korunsun..
Bu nasil bir mantik neyin kafasi anlamadimki..
Adamlar 14 yasindaki bir cocugun yazdiklarini Ulusal güvenlik gerekcesi olarak götüp FBI i bile harekete geciriyor..
Onlar ülke biz kabile köyümüyüz yahu..
Anlasmasi olanlara veriyor evet bizim ülkemizide anlasma yapmayacak kadar önemsiz görüyor.
Ama en cok parayida ülkemizden kaldiriyor..
Artik birilerinin poposunu yikayip, ülkeyi ülkeden bile saymayanlara sirf Basbakan düsmanligi icin avukatlik yapilmasina tahammülüm kalmadi ya...
Kardeşim Twitter ABD orjinli bir sitedir ve kurucuları Amerikan'dır.Verecekler tabii,ne olacak başka?
Yahu bu nasil bir düsünce, bu nasil bir kin, öfke, muhalefet yahu..
Oldu bizde pedofili olanlarin bilgisini paylassin ama Ülke yi kaosa sürükleyecek, Ülke itibarini zedeleyecek hatta ülke basbakanina " Öleceksin, Kaddafi gibi yerlerde sürükleyecegiz" ve daha bircok sekilde ileti yazanlar korunsun..
Bu nasil bir mantik neyin kafasi anlamadimki..
Adamlar 14 yasindaki bir cocugun yazdiklarini Ulusal güvenlik gerekcesi olarak götüp FBI i bile harekete geciriyor..
Onlar ülke biz kabile köyümüyüz yahu..
Anlasmasi olanlara veriyor evet bizim ülkemizide anlasma yapilmayacak kadar önemsiz görüyor.
Ama en cok parayida ülkemizden kaldiriyor..
Artik birilerinin poposunu yikayip, Türkiye yi ülkeden bile saymayanlara sirf Basbakan düsmanligi icin avukatlik yapilarak hakliymis gibi gösterilmesine tahammülüm kalmadi ya...
Itibar meselesi... Hani erdogan'in dunyada kendisine ve Turkiye'ye olan yere goge koyamadiginiz itibarimizi nasil arttirdigi palavrasi var ya... Iste bu olanlar bu palavralarinizin yuzunuze tokat gibi carpmasindan ibarettir. Adamlar sirke donmus, hukukun yerlerde surundugu, yolsuzlugun mesru hale geldigi Turkiye'de artik hic kimseyi kaale almiyorlar, adamdan bile saymiyorlar.. Oyle "beni sayin, saymak zorundasiniz" demekle donmuyor bu isler... O saygiyi kazanmak, hakketmek lazim once..Bu "ben yaptim oldu" zihniyetiyle, onune gelene kafa tutmakla olacak is degildir. Ne kadar kofte, o kadar ekmek...
Evet itibar meselesi ve Erdogan dan önce Türkiye yi ve Türk liderleri yok sayan ülke ve kurumlar simdi karsilarinda Erdogan olunca geri vites yapiyorlar:)
Tipki twitter gibi:)
Bakin, twitterin üst düzey yetkilileri bugün Türkiye de idiler ve geri vites yapip IP leri vermeyi kabul ettiler:)
Her nekadar Türkiye yi yok saymasi icin destek veren Türkler de olsa, Twitter Erdogan karsisinda dize geldi:)
http://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/313544--turkiye-twitter-yetkililerini-bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?