• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitterden takip

neslett

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
63
55
8
36
İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum.eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu. Geri dönüşü olmayacak bir şekilde ayrıldık. Daha doğrusu o ayrılmıştı benden. Her ayrılan sevgili gibi ne watsap bıraktı ne facebook. Hepsini engellemişti zamanında. Köprüleri atmıştı hem de ben deliler gibi onu severken. İlk zamanlar barışmak için adımlar atdıysam da hiçbiri işe yaramadı ben de kabullendim. 9 aydır ne aradım ne sordum. Yaklaşık 1 hafta önce beni twitterden takip etmeye başlamış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı face mace hepsini engelleyen insan twitterden neden takip etmeye başlar? Sizin bu herifin ne içtiği ile ilgili fikriniz var mı? :) Varsa ben de aynı kafayı yaşamak istiyorum :))))))

NOT: Sevgiliyken twitterden iletişimimiz yoktu. Ben moda takip için kullanıyorum twitteri. Onun hesabı falan yoktu. Beni takip etmek için açmış olma ihtimali var. Aktif değil twitterde.

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bence bazı Şeyler açık açık dile getirilmedikçe, böyle takip olaylarına falan anlam yüklememek lazım. :KK51:

Kadınlar ilişki bittikten sonraki ilk dönemlerde çok çabalıyorlar,erkekler kurtuldum duygusuyla bu çabayı görmezden geliyorlar.
Kadın artık ilişkinin bittiğini kabullenip yoluna baktığı dönemde ise erkeklerin kafasına dank ediyor bazı şeyler.Bu sefer de erkek tarafı heleki gönlüne göre başka birini bulamamışsa dönüyor tekrar eski deftere...
Mutlaka adım atacaktır,kabul etmeyin derim.

Seni istahlandirmis herhalde. :) belki geri dönmek istiyor . Ama kendini ağırdan al .

Seni istahlandirmis herhalde. :) belki geri dönmek istiyor . Ama kendini ağırdan al .
Yok ne ağırdan alacağım benimki cidden bitti. Sadece zihniyetini çözmeye çalışıyorum. Ben hiç biklemezdim böyle bir şey. Face engelleyip twitter hesap açıp takip etmek nasıl birşey ben anlamlandıramadım sizlere soruyorum. Amaç geri dönmesini beklemek ya da geri onunla olmak değil. Benimki kesinlikle bitti.

İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum.eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu. Geri dönüşü olmayacak bir şekilde ayrıldık. Daha doğrusu o ayrılmıştı benden. Her ayrılan sevgili gibi ne watsap bıraktı ne facebook. Hepsini engellemişti zamanında. Köprüleri atmıştı hem de ben deliler gibi onu severken. İlk zamanlar barışmak için adımlar atdıysam da hiçbiri işe yaramadı ben de kabullendim. 9 aydır ne aradım ne sordum. Yaklaşık 1 hafta önce beni twitterden takip etmeye başlamış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı face mace hepsini engelleyen insan twitterden neden takip etmeye başlar? Sizin bu herifin ne içtiği ile ilgili fikriniz var mı? :) Varsa ben de aynı kafayı yaşamak istiyorum :))))))

NOT: Sevgiliyken twitterden iletişimimiz yoktu. Ben moda takip için kullanıyorum twitteri. Onun hesabı falan yoktu. Beni takip etmek için açmış olma ihtimali var. Aktif değil twitterde.

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Pişmanlık erkekleri ne hallere düşürüyor :KK48:

Ya m
Yok ne ağırdan alacağım benimki cidden bitti. Sadece zihniyetini çözmeye çalışıyorum. Ben hiç biklemezdim böyle bir şey. Face engelleyip twitter hesap açıp takip etmek nasıl birşey ben anlamlandıramadım sizlere soruyorum. Amaç geri dönmesini beklemek ya da geri onunla olmak değil. Benimki kesinlikle bitti.
Ya merak ediyordur . Senin hayatını . Yada ondan ayrıldığın icin pişmanımızın diye.

Sizin ne yaptiginizi gormeye calisiyor. Kendinizi gelistirdiniz mi, arkadasinizi kim, bu erkek milleti kadinlarla yarismaya baslayinca boyle olur. Eskiden "av" iken simdi "avci" pozisyonundasiniz, o da kendiyle karsilastiriyor.
Kesinlikle niyet iyi degil, uzak durun.
Kadinlar kapattiklari kapiyi asla geri acmamalilar.

Biraz stalken edeyim derken yanlislikla takipe basmistir.

Anlamadığım şey sizi takip ettiğini nasıl anladınız? Takipçi listesine mi almış? İnstagramım yok ama bildiğim kadarıyla dışarıdan birisi instagramdan o kişinin hesabına baktığında kimin baktığını bilemiyorsunuz sanırım.

Usul usul sokulmacalar,
Sizi bırakıp gitmiş, artık başka birini mi buldu ne yaptıysa face den çıkarmalar engellemeler
Uzak dursunda huzurumu bozmasın demiş
Şimdi belli ki boşluğa düşmüş
Burdada beni seven biri vardı olta atayım bakalım demiş, arayıp efendi gibi konuşmada yok. Twitterdan takip bakacak ses çıkarmıyorsunuz yarın face'e ekler
Sonrada ilk fırsatta sizi yine yüzüstü bırakır gider.
Prim vermeyin böylelerine

Bu adam ne yaparsa yapsın asla ama asla dönme.
Adam şuan senın ne yaptığını takıp edıyor.
Bence sende onu engelle nasıl kesın bır kararda olduğunu görsün..

Anlamadığım şey sizi takip ettiğini nasıl anladınız? Takipçi listesine mi almış? İnstagramım yok ama bildiğim kadarıyla dışarıdan birisi instagramdan o kişinin hesabına baktığında kimin baktığını bilemiyorsunuz sanırım.
Kendı hesabındanda senı takıp edenlerı görebılıyorsun

Kendı hesabındanda senı takıp edenlerı görebılıyorsun
Ciddi misin? Benim instagram ya da twitter hesabım yok ama bazen bazı arkadaşlarıma cep telefonumdan baktığımda onlar benim onların hesabına baktığımı anlayabiliyorlar mı mesela?

Ciddi misin? Benim instagram ya da twitter hesabım yok ama bazen bazı arkadaşlarıma cep telefonumdan baktığımda onlar benim onların hesabına baktığımı anlayabiliyorlar mı mesela?
Hesablarıma baktı demiyor ama arkadaş benı takıp edıyor dıyor ..
Bakmakla takıp et butonuna basmak aynı değil..

Back
X