Two & a half men

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
twoja0.jpg

ayyy bu dizi beni gülmekten öldürecek bir günnn :roflol::roflol:

Bende izliyorum bu diziyi yani rastladıkça. a.sYani genelde rastlıyorumda demekki devamlı izliyorum.yerimseniben
Allah ım ya ne diyorum ben tabiki her hafta izliyorum:mymeka:,kaçırsamda tekrarını izliyorum.
Grip iyice başıma vurdu kusura bakmayın.kafamçokkarıştıtatlicadiarzu

Bende izliyorum bu diziyi yani rastladıkça. a.sYani genelde rastlıyorumda demekki devamlı izliyorum.yerimseniben
Allah ım ya ne diyorum ben tabiki her hafta izliyorum:mymeka:,kaçırsamda tekrarını izliyorum.

:roflol:Ancak bukadar güzel anlatılırdı ya:roflol::roflol:

:roflol:Ancak bukadar güzel anlatılırdı ya:roflol::roflol:
Allah ta sizi güldürsün işallahhhhhhh :roflol::roflol:

Hepimizi güldürsün inşallah canım.a.s
Bu arada izliyorum hoş güzel bir dizia.s

bence bu haftaki bölüm çok komikti
38 dolarlık Alankaydirigubbakcemile3
jack de eşşek kadar oldu ha dizide
kaydirigubbakcemile3

24.jpg

allan(Jon Cryer) en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü(emmy ödülü) almış dizideki roluyle

Son düzenleme:
jack in ergenlik halleri çok komikkaydirigubbakcemile3

kesinlikle charlie diyorum başka da birşey demiyorum ..ŞenizŞeniz

Hot Shots filminde de bu ikili başroldeydi ve çok sevmiştim.

Aynen beni de birgün gülmekten öldürecek bu dizi :D

Kadro süper her bir karakter ayrı bir olay

Charlie dersen öyle
Allan bambaşka zaten

Jack

Berta :D :D Ki en çok Berta'yı seviyorum ben :D

Allan'ın gıcık karısı Judith, onun pısırık yeni kocası, Allan'ın sekreteri çıtır sarışın, diziye giren misafir oyuncular..

Hepsi çok iyi seçilmiş, sağlam oyuncular.. Senaryo müthiş..

Zaten bu dizinin senaristi The Big Bang Theory'nin de senaristi... Chuck Lorre adam müthiş yazıyor...

Şu an 8.sezona bşladı 88.sezona kadar gitsin bıkmam.. İzlemeyen varsa tavsiye ederim izleyin. 8 sezon çok derseniz nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile zaten bir bölüm 20 dakika :))

Son düzenleme:
alan nın sekreterine uyuz oluyorum, vıcır vıcır da sesi var, zıp zıp bişey, kadınların sinir olduğu erkeklerin cilveli bulduğu kadın tipi sanırımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Aynen chess. Erkekleri göre çekici cilveli bana göre neyse yazmiiiimmmnaniknanik

Evet dizi komik ve eglenceli. Ama Charlie'nin gercek hayatta ki gibi bir rol oynadigini düsününce, ve dizide yaptiklarini ve yasadiklarini gercek hayatinda da yasadigini düsününce diziden igrenmeye basladim. :63:

Charli'yi en sonunda diziden atmışlar ee yapımcı yönetmen dayanamadı artık adamın yaptıklarına :) Ama rolünün de hakkını veriyordu, başrol adam sonuçta. Yerine birisi mi gelecek yoksa diziden çıkıp mesela Alan'dan bıkmıştır veya evlenip uzak diyarlara gitmiştir - yerine onu aratmayacak ve dizinin temposunu düşürmeyecek bir karakter mi gelecek belli değil..

Bunu bilse bilse dids bilir :) Gerçi ben de başka forumlardan takip etmeye çalışıyorum çünkü komedi olarak izlediğim ve acaip güldüğüm tek dizi, çok alıştım bitmesin istiyorum. Bitmesin bu dizi yaaa :D

Son düzenleme:
Charli bölüm başına 2 milyon dolar alıyomuş ya, ne desem bilemedim yani, nutkum tutuldu:86::86: :1::1:

Charli bölüm başına 2 milyon dolar alıyomuş ya, ne desem bilemedim yani, nutkum tutuldu:86::86: :1::1:

Yani o kadar paraya bu kadar sapıtması da normal aslında :90:

Dizinin de yapımcılarından değil miydi ya yanlış mı okudum, yanlış mı anladım acaba..

Charli'yi en sonunda diziden atmışlar ee yapımcı yönetmen dayanamadı artık adamın yaptıklarına :) Ama rolünün de hakkını veriyordu, başrol adam sonuçta. Yerine birisi mi gelecek yoksa diziden çıkıp mesela Alan'dan bıkmıştır veya evlenip uzak diyarlara gitmiştir - yerine onu aratmayacak ve dizinin temposunu düşürmeyecek bir karakter mi gelecek belli değil..

Bunu bilse bilse dids bilir :) Gerçi ben de başka forumlardan takip etmeye çalışıyorum çünkü komedi olarak izlediğim ve acaip güldüğüm tek dizi, çok alıştım bitmesin istiyorum. Bitmesin bu dizi yaaa :D

Geldim :9:
Yerine birini alıcaklar diye okudum bir yerde, bir yerdede sonlanıcak diye okudum. Kesinleşmiş bir şey yok anlayacağınız. Zaten Charlie Sheen olmadan bu dizi bi halta benzemez. Umarım uygun bir final yaparlar..

Sheenin cikmasina üzüldüm
dünyanin en cok kazanan dizi oyuncusu olarak bu firsati elinden kacirmis olmasi kendi salakligi gerci.

Mahkemeye basvurdu diye duymustum.

Back
X