Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende izliyorum bu diziyi yani rastladıkça. a.sYani genelde rastlıyorumda demekki devamlı izliyorum.yerimseniben
Allah ım ya ne diyorum ben tabiki her hafta izliyorum:mymeka:,kaçırsamda tekrarını izliyorum.
Grip iyice başıma vurdu kusura bakmayın.kafamçokkarıştıtatlicadiarzu
Bende izliyorum bu diziyi yani rastladıkça. a.sYani genelde rastlıyorumda demekki devamlı izliyorum.yerimseniben
Allah ım ya ne diyorum ben tabiki her hafta izliyorum:mymeka:,kaçırsamda tekrarını izliyorum.
Grip iyice başıma vurdu kusura bakmayın.kafamçokkarıştıtatlicadiarzu
Allah ta sizi güldürsün işallahhhhhhh :roflol::roflol::roflol:Ancak bukadar güzel anlatılırdı ya:roflol::roflol:
Hepimizi güldürsün inşallah canım.a.s
Bu arada izliyorum hoş güzel bir dizia.s
Charli bölüm başına 2 milyon dolar alıyomuş ya, ne desem bilemedim yani, nutkum tutuldu:86::86:![]()
Charli'yi en sonunda diziden atmışlar ee yapımcı yönetmen dayanamadı artık adamın yaptıklarına :) Ama rolünün de hakkını veriyordu, başrol adam sonuçta. Yerine birisi mi gelecek yoksa diziden çıkıp mesela Alan'dan bıkmıştır veya evlenip uzak diyarlara gitmiştir - yerine onu aratmayacak ve dizinin temposunu düşürmeyecek bir karakter mi gelecek belli değil..
Bunu bilse bilse dids bilir :) Gerçi ben de başka forumlardan takip etmeye çalışıyorum çünkü komedi olarak izlediğim ve acaip güldüğüm tek dizi, çok alıştım bitmesin istiyorum. Bitmesin bu dizi yaaa![]()