Sheenin cikmasina üzüldüm
dünyanin en cok kazanan dizi oyuncusu olarak bu firsati elinden kacirmis olmasi kendi salakligi gerci.
Mahkemeye basvurdu diye duymustum.
valla canım kimin için ne fırsattı tartışılır
o olmazsa dizi olmaz zaten
adamin cocuklari varmis bide 2 tane.
eski esi uyusturucadan mi alkolden mi hastahanedeymis
simdi velayet davasi acmis, cocuklarini istiyormus
kendi cok saglam papuc sanki :)
ben bu diziyi hiç görmemişim.8. sezonu oynamış.9. sezon 19 eylülde başlıyormus.ilgimi çekti bende izlemeye başlayayımteşekkürler
Hemen başla derim. Çok güleceksin biraz bel altı ama rahatsız etmiyor gayet de gülüyorsun..
Sezon Charlie'nin cenazesiyle başlayacakmıi Ulan Chuck Lorre bu kadar mı nefret ettin Charlie'den. Ondan sonra insan nasıl güler ki. Ah charlie şeydin meydin ama iyi oyuncuydun...:2:
bi numarası vardır canım onun. tabuttan mı fırlıcak nolcak bakalım, ya da millet onu tabutta sanırken uçakla bi yerlere mi kaçcak, yoksa komedi de başrol oyuncusunun öylesine cenazesinin olması garip olmaz mı. bakalım bende merak ediyorum ilk bölümü. Ashton Kutcher ne rolüyle gircek onu da merak ediyorum, charlinin ruhuna giren bi şey olmasın
Canım Charlie yok ki artık çıkarıldı tamamen. Ashton internet milyarderi ve eşcinsel rolünde olacakmış...
yok onu demek istemedim canım, Charlie yokta, gidişini yine komik bi şekilde yaparlar demek istedim, genelde komedilerde öyle ciddi ciddi cenaze töreni olmaz
ashton eşcinsel olcakmış ha, daha çok belden aşağı espiri olcak yani desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?