💕Summes sebîle yesserahu (şans duası, işlerin kolaylığı için) 💕

23 GÜN SIRA =) Ssevincli Ssevincli ablası

Niyetim ; Allah rızası için 🤲 (kızlar niyetleri bu sekılde buraya yazalım, niyemizin Allah ile kendi aramızda kalması daha.
Direk isime ve Allah rızası için dıye gunu gelen kısıye nıyetlenelim...
Sırası gelen kişi listeye baksın, o gun kendı nıyetlensin 🤲

OKUNACAK AYET ;

Summes sebîle yesserahu.”

ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ
Manası:Sonra ona, doğumunu, seçeceği yolu, mutluluğu, hidayeti, çevresinden yararlanmayı kolaylaştırdı.”

NASIL OKUNACAK ⬇️

KİŞİ BAŞI GÜNLÜK = 500 TANE
TOPLAMDA KİŞİYE OKUNACAK RAKAM =12.000
BİLDİRİM SAATİ = 19.00) LÜTFEN HERKES ZAMANINDA YAPSIN BİLDİRİMİNİ TEK RİCAM)

NOT ; ABDESTLİ VEYA ABDESTSİZ OKUNABİLİR AMA İMKAN VARSA ABDESTLİ OLMAYA ÖZEN GÖSTERELİM 💜🥰😘

LİSTE 📃
1. Morrmeneksee Morrmeneksee 🔒
2. @Ada-anne 🔒
3. mavikelebek34 mavikelebek34 🔒
4. Aktif Lora Aktif Lora 🔒
5. Jou Jou 🔒
6. sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🔒
7. Ssevincli Ssevincli 🔒
8. @Nefes0858 🔒
9. burcusami burcusami 🔒
10. @Kahve __Kokusu 🔒
11. @rana20 🔒
12. Meybuz Meybuz 🔒
13. @Saliha40 🔒
14. @tiniminihaniim 🔒
15. @agustos72 🔒
16. @visnetozu 🔒
17. @SoLeiL12 🔒
18. @Mintimint 🔒
19. @N u r
20. BlueBerry4268 BlueBerry4268
21. Cuel Cuel
22. Wilma11 Wilma11
23. Ssevincli Ssevincli abla
24. Butimar- Butimar-
okudum Allah kabul etsin

Son iki arkadaşa da okudum. Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. Kendime de okudum Morrmeneksee Morrmeneksee duamı tamamladım. Böyle dualara öncülük ettiğin içinde sana da ayrı teşekkür ederim💜💜

Ssevincli Ssevincli ablası ve Butimar- Butimar- için okudum.Rabbim ne niyetleri varsa kabul etsin. Bu şekilde liste tamamlandı. Rabbim hepimize mucize kapılar açsın. Morrmeneksee Morrmeneksee mm çiçeğimm emeğin için çook teşekkür ederiz.Başka dua topiklerinde kavuşmak üzere :KK60::KK36::KK36:

Son iki arkadaşa da okudum. Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. Kendime de okudum Morrmeneksee Morrmeneksee duamı tamamladım. Böyle dualara öncülük ettiğin içinde sana da ayrı teşekkür ederim💜💜
Rica ederim kızlar bende sizlere tesekkür ediyorum katıldığınız için 💕 baska bır duayla tekrar bulasalım insallah 🥰 varsa ıstedıgıniz dualar tavsiye de bulunabilirsiniz farklı dualardanda yararlanalım insallah 💕

Butimar- Butimar- arkadaşımızın adinada okundu tüm liste cok şükür bitti Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım bizi bir dua grubunda daha birleştirdin😍 Morrmeneksee Morrmeneksee
Sizden de Allah razı olsun 💜
Fetih suresı+vakıa suresi grubu yapıyorum sımdı etıketledım sızı oraya da ısterseniz ordan devam edelım ablanada iletirsin yıne 😘

Back
X