- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Twterrda da gizlilik nerde bulamiyorum netten arastirdim ama tl de bulamadim takip etmek isteyenler onaylansin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profil resminizin üzerine tıklayın, orada ayarlar kısmı var, onu seçin, önünüze gelecek ekrandan Gizlilik kısmına girin oradan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.Twterrda da gizlilik nerde bulamiyorum netten arastirdim ama tl de bulamadim takip etmek isteyenler onaylansin istiyorum
Yapiyorum ama olmuyor ayarlar var ordada gizlilik politikasi var ordanmi oda ingilizce birsey anlamadimprofil resminizin üzerine tıklayın, orada ayarlar kısmı var, onu seçin, önünüze gelecek ekrandan Gizlilik kısmına girin oradan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
güvenlik ve gizlilik.Yapiyorum ama olmuyor ayarlar var ordada gizlilik politikasi var ordanmi oda ingilizce birsey anlamadim
Ben acmadim esiminki gizlilik konumuna getirecem acada bilirim sizin dedigiz gibi sıkı bir takip iyi olurHesap açarak eşini daha sıkı takip etmeye karar verdin galiba :)
Eşiniz kendisi ayarları değiştirmeyi bilmiyomu da siz degistiriyorsunuz cocuk mu eşinizBen acmadim esiminki gizlilik konumuna getirecem acada bilirim sizin dedigiz gibi sıkı bir takip iyi olur
eşinizin haberi var mı bundan?Ben acmadim esiminki gizlilik konumuna getirecem acada bilirim sizin dedigiz gibi sıkı bir takip iyi olur
Bence artık eşi sıkılmıstır vermiştir şifreyi aman ne yaparsan yap demiştireşinizin haberi var mı bundan?
Ajan gibisin mübarek valla bak böyle hayat Geçmez. Erken yaşlanırsın.Açık zaten cikis yapmamis bende takipcileri engelledim simdide gizlilik.koyacam onun haberi yok
Benboyle huzur buluyorumAjan gibisin mübarek valla bak böyle hayat Geçmez. Erken yaşlanırsın.
Tamam bakiyim tesekkurlerprofilden ayarlar-ordan kullaıcı adı olcak mesela benimkinde tavsuss yazıyo ona tıklayın ordan ( ingilizce kullanıyor telefonu diyorsanız) tweet privacy yazıyor türkce ise zaten anlarsınız ona tıklayın oldu bittiiii
Ay yaptim cok sagolunprofilden ayarlar-ordan kullaıcı adı olcak mesela benimkinde tavsuss yazıyo ona tıklayın ordan ( ingilizce kullanıyor telefonu diyorsanız) tweet privacy yazıyor türkce ise zaten anlarsınız ona tıklayın oldu bittiiii
İyde eşin geri eski haline döndürür se ne olacak niye ayarlarla oynadin derse anlamayacakmi sankiAçık zaten cikis yapmamis bende takipcileri engelledim simdide gizlilik.koyacam onun haberi yok