Twteer da gizlilik acil

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Twterrda da gizlilik nerde bulamiyorum netten arastirdim ama tl de bulamadim takip etmek isteyenler onaylansin istiyorum

Twterrda da gizlilik nerde bulamiyorum netten arastirdim ama tl de bulamadim takip etmek isteyenler onaylansin istiyorum
profil resminizin üzerine tıklayın, orada ayarlar kısmı var, onu seçin, önünüze gelecek ekrandan Gizlilik kısmına girin oradan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

profil resminizin üzerine tıklayın, orada ayarlar kısmı var, onu seçin, önünüze gelecek ekrandan Gizlilik kısmına girin oradan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
Yapiyorum ama olmuyor ayarlar var ordada gizlilik politikasi var ordanmi oda ingilizce birsey anlamadim

Bende acik degil esimde onunda sarji bitmis sizin varsa siz atabilirmisiniz anlamiyorum ayarlar diyorum genel vlest ne bileyim ne var onu bilmiyorum ama hesap ekle var bide

Açık zaten cikis yapmamis bende takipcileri engelledim simdide gizlilik.koyacam onun haberi yok

profilden ayarlar-ordan kullaıcı adı olcak mesela benimkinde tavsuss yazıyo ona tıklayın ordan ( ingilizce kullanıyor telefonu diyorsanız) tweet privacy yazıyor türkce ise zaten anlarsınız ona tıklayın oldu bittiiii

profilden ayarlar-ordan kullaıcı adı olcak mesela benimkinde tavsuss yazıyo ona tıklayın ordan ( ingilizce kullanıyor telefonu diyorsanız) tweet privacy yazıyor türkce ise zaten anlarsınız ona tıklayın oldu bittiiii
Tamam bakiyim tesekkurler

X