melishhe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2008 939 1 0 35 İzmir 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melishhe #1 bugun yeni katalogta gordum hosuma gitti? onceden alıp kullanan temsilciler oluyo snırım onerir msnz?
bugun yeni katalogta gordum hosuma gitti? onceden alıp kullanan temsilciler oluyo snırım onerir msnz?
P pin0kyo Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2009 27 0 86 İstanbul 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melishhe #2 ungarodan ßahsediosun sanıRım.. yaLnız aLLıqı yokki pudra ruj eyeliner ve farı war unGaro'nun.. yDa bn ynLıs biLioRm...
ungarodan ßahsediosun sanıRım.. yaLnız aLLıqı yokki pudra ruj eyeliner ve farı war unGaro'nun.. yDa bn ynLıs biLioRm...
melishhe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2008 939 1 0 35 İzmir 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melishhe #3 ayh haklısın cnm pardonn pudraymıs ben ordadaki o pembe u harfini gorunce ama güzel duruyolarr
C chihiro Ziyaretçi 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melishhe #4 kullanmadım, pudra kullanmıyorum zaten ama bu ürünü alacak olursam allık niyetine kullanırım sanırım.:)
kullanmadım, pudra kullanmıyorum zaten ama bu ürünü alacak olursam allık niyetine kullanırım sanırım.:)
melishhe Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2008 939 1 0 35 İzmir 9 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi melishhe #5 sanırım gercekten allık bu gorme sansım olmadı ama gorumda biri pudra diye aldım allık cıktı yazmıs. sanırım yalnıs basmıslar kataloga
sanırım gercekten allık bu gorme sansım olmadı ama gorumda biri pudra diye aldım allık cıktı yazmıs. sanırım yalnıs basmıslar kataloga