(U)mutlular

Eşim geçende gebelik testi alim diye gitti 1 kutu ovu testi almiş gelmis fişide atmiş geride veremedik.
Hcg yükseliyo mu acaba diye diğer gebelik testini yapmistim öğrendikten bir gün sonra.
Bu arada ben hiç ovu testine kullanmadım hayatımda 🤣 2 çocukla gözü açılmamış sığırcık yavrusu gibiyim yaa 🤣🤣🤣

Burda cogu kisi ovu testiyle öğreniyo gebeliğini görmüstüm koyu cikiyomus 2. Cizgi ama hep 2 cizgi var.

Bende actim esimin aldigi testi yaptim tek çizgi 😳😳
Sonra okudum fihristini gebelik testi gibi sadece yumurtladiginda cift cizgi oluyomus bunuda öğrenmedim demem artik.. 😆

Ama burda kullananlarin hic biri böyle degildi.. ne bilim 😁

Kızlar akıl almam lazım bende 3-2-3-2 deneyeceğim
Ana şöyleki 5. Gün başlıyorum
5 8 10 13 15 günleri değerlendirircem ama normalde benim 27 günlük dögüm Aralık ayında 30 günde bir oluyorum bu demek oluyor ki aslında yumurtlama günüm 17. Güne denk gelecek sizce 15 . Günü denemeyip 2 gün ara verip 17 . Gün mü denemeliyim yoksa zaten bir gün ara olacak 15 gün ile 17 gün arası yeterli mi ? Zaten 17. Günden sonra ilişki olmayacak çünkü eşim şehir dışına çıkacak

5 8 10 13 15 günleri değerlendirircem ama normalde benim 27 günlük dögüm Aralık ayında 30 günde bir oluyorum bu demek oluyor ki aslında yumurtlama günüm 17. Güne denk gelecek sizce 15 . Günü denemeyip 2 gün ara verip 17 . Gün mü denemeliyim yoksa zaten bir gün ara olacak 15 gün ile 17 gün arası yeterli mi ? Zaten 17. Günden sonra ilişki olmayacak çünkü eşim şehir dışına çıkacak
Canim 15 de olsa zaten spermler 5 gune kadar yasayabiliyo. 17 de kapar yumyumlar.. Ama 17. De deneme imkanin varsa yine dene icin rahat olsun..

Gızlaaar benim mfk yandı bitti kül oldu anam adamı tutamıyom baklava almış gelmiş of 🤣
Bende detoks yapmıyorum tam gaz yemekteyiz olmazsa da şu boğazımızdan olmaz zaten😬
15-17 uygula bence 15i es geçme

Bende detoks yapmıyorum tam gaz yemekteyiz olmazsa da şu boğazımızdan olmaz zaten😬
Ondan değil bacım ya dün değerlendirmiştik perşembeyi beklicektik normalde ama işte baklava girince olmadı bugünü de değerlendirmiş olduk 🤣 ya bide sağa mı sola mı yatmalı yoksa sırt üstü mü

Ben idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bazı ilaçlar verdi ,etrafimdan da duyuyordum idrar yolları için doktora gidip verdiği ilaçları kullanan kim varsa hamile kaldı diyorlardı bende de belirtileri vardı gittim fitil,bir hap ve bir paket şase verdi sadece şaseyi kullandım iki gün afedersiniz ama diyare oldum sonraki zamanlarda yumurtlama gününü denk getirdim ve bir sonraki ayy AA hamileyimm🙆🙆
Ya ben de vajinal enfeksiyon için fitil antibiyotik kullandığım ay hamile kalmıştım sanırım enfeksiyonun geçmesiyle alakalı benim gebelik sanssizdi devam etmedi ama olsun kalmıştım yani rahatsızlığı olan ertelemesin bu dönemlerde ilaç kullanmak istemiyoruz pek ama

sanırım ben izah edemiyorum size...

2 tane tüccar kapışıyor faturayı bize kesiyorsunuz...

gidin adamın telegram sayfasında ne haliniz varsa görün

mazhar fuat özkanmış

dalgayı başka yerde geçin

Gızlaaar benim mfk yandı bitti kül oldu anam adamı tutamıyom baklava almış gelmiş of 🤣

Ondan değil bacım ya dün değerlendirmiştik perşembeyi beklicektik normalde ama işte baklava girince olmadı bugünü de değerlendirmiş olduk 🤣 ya bide sağa mı sola mı yatmalı yoksa sırt üstü mü
Allah cezanı ahahha 😂😂 ben de sağlıklı beslenmeden dolayı gitti sandım. Anacım bir baklavaya uçuyorsanız işiniz var ahah yarasınnn

mazhar fuat özkanmış

Neden bu kadar agrasif davraniyorsunuz biz burda yillardir variz üyeyiz bir cok sey paylastik güldük eglendik dertlestik.
Insanlar umutla bu siteye sariliyor anne olmak icin.. İlk bu yöntemle mi basliyolar tüp bebegi asilamasi umitleri tükeniyor bir seye tutunmak istiyolar..
Bildiginiz ciddi bir durum varsa bizleride bigilensirebilirsiniz.
Bildiginiz onemli bir bilgi varsa bizleride herkesi bilgilendirebilirsiniz maksat dolandiricilardan annelik duygusunu sömürenlerden korumaksa niyetiniz..
Bu cıkisiniz hos degil.

Bu arada ne bu yönetimi denemdim ne de polen kullandım.

mazhar fuat özkanmış

Gidin dalganizi baska yerde gecin ne demek siteden defolun gidin demek sizin yaptiginiz ne insanlarin umutla sarildigi siteden kovmak hosmu kazen bey

Neden bu kadar agrasif davraniyorsunuz biz burda yillardir variz üyeyiz bir cok sey paylastik güldük eglendik dertlestik.
Insanlar umutla bu siteye sariliyor anne olmak icin.. İlk bu yöntemle mi basliyolar tüp bebegi asilamasi umitleri tükeniyor bir seye tutunmak istiyolar..
Bildiginiz ciddi bir durum varsa bizleride bigilensirebilirsiniz.
Bildiginiz onemli bir bilgi varsa bizleride herkesi bilgilendirebilirsiniz maksat dolandiricilardan annelik duygusunu sömürenlerden korumaksa niyetiniz..
Bu cıkisiniz hos degil.

Bu arada ne bu yönetimi denemdim ne de polen kullandım.

bence detayını bilmediğiniz konuda bana hesap sormayın

Yani arkadaşlar şöyle hepimiz bu işi araştırmışızdır bu yola girdiysek birilerini savunmak için yazmıyorum ama verilen vitaminler arı* bilmem neyse adı falan hepsi zaten faydalı ürünler adamın belki kendi ürünlerini söylemesi biraz düşündürücü olabilirse de bence hiç de absürt bir taraf yok o ürün folat almazsın başka alırsın ama folat gerçekten önemli ya da omega 3 istediğini alırsın ya da yumurta rezervi için olan ürün başka da alabilirsin ama günün sonun da söylediklerinin hiç bir yanlışı önerilerin hiç bir yanlış tarafı yok. Ovulasyon testi kullanan biri olarak diyorum gerçekten tamamen stres ve boşa giden bir 100 TL . O para çerezini meyveni avakado alsan daha karlı kesinlikle ben kendi yumurta geliştirici ürünü mü kendim aldım hepsi aynı içerik promontil women aldım prowomen önermişti doktor ama aynı içerik promontil daha zengin diye başladım ki bir sıkıntımda yok adet günüm yarın ki muhtemel olurum çünkü eşim şehir dışındaydı yumurtlamam geçmişti regl olunca başlayacağım ve u aydan çok çok ümitliyim

Ya ben de vajinal enfeksiyon için fitil antibiyotik kullandığım ay hamile kalmıştım sanırım enfeksiyonun geçmesiyle alakalı benim gebelik sanssizdi devam etmedi ama olsun kalmıştım yani rahatsızlığı olan ertelemesin bu dönemlerde ilaç kullanmak istemiyoruz pek ama
Hamileyken tabiki hickimse ilac kullanmayı onermez ama hamile kalmadan önce alınan tedbirler ise yarıyor 😊

Back
X