- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Cestlaviee
Upss
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de imtihanınız buymuş ne diyeyim.
Buna da şükür değil mi?Bende böyle diyorum ama artık bir kırılma noktasi gerekmiyor mu? İnsanların mutluluklarına imrenmekten yoruldum. Dua ederken artık allahım kimsenin mutluluğunun hasetini çektirme diyorum. Canım yanıyor bu durumdan
Merhaba, zor bir durum gerçekten. Aklıma ilk gelen şey sizin eğer imkaniniz varsa işinizi değiştirmeniz nişanlınızın ise düzenli bir işe girmesi. Az yoktan iyidir. Ayrıca (profilinizden baktım) İstanbul gibi pahalı bir şehirde yaşamanız da dezavantaj olmuş sizin için.Allah yardımcınız olsun.
Buna da şükür değil mi?
İnsanlar ne dertlerle uğraşıyorlar...
Oluyor işte böyle talihsizlikler. Şu an için aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef.İnanır mısın denemek için arkadaşının taksisine çıktı bir gün normalde kendici pc mühendisi. O gün hayatinin ilk kazasini yapti, sonraki müşterisi koltuğa kustu. Anlayacağın cebimizden ekstra bin lira para çıktı.
Bakıyorum konuna cevap yazılmış mı diye arada da yok yazan olmamış. "KV", "KP", hangi gelinliği alsam veya gelinin makyajini hangi taraf karşılar gibi bir derdin(!) olsaydı tıklım tıklımdı buralar.Sen de kendini anlatırsan biraz, belki yardımcı olan olur.
gerçekten diyebileceğim pek bir şey yok..
allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda önünüz, yolunuz açılsın...
inşallah sizin de bizim de..
duaya inanıyorsanız dua etmekten başka tavsiye veremeyeceğim, zira gayret ediyorsunuz.
yeni borçlar almayın, elinizdekiyle ne kadar halledebilirseniz; kalanını ertelemek için çabalayın. hele ki banka işinden olabildiğince uzak durun. hayatımda gördüğüm en bereketsiz ve sonu felaket olan para...
Şu durumda önerebilecegım iki şey var
1. Bol bol bakara süresi dinleyin açın evde de sesli şekilde
İkincisi olumlu düşünün elimizi nereye atsak kuruyor derseniz öyle olur evren bir aynadır ne verirseniz onu alırsınız artık bitti o günler diyin ,bakın buraya dikkat edin inşallah biter artık bitsin değil bitti sanki böyle bir şey yokmuş eliniz çok uğurlu gibi düşünün her gün bunu tekrar edin inanarak aynada kendinize bakın ayy ne kadar şanslı ve uğurlu biriyim diye kendinizi sevin bir ay sonra yüksek prim aldığınızın hayalini kurun kesinmis gibi hesap yapın ya olursa olursa şunu bunu yaparım değil hep oldu diyin negatif bir kelime kullanmayın