• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen linçlemeyin

Sizde boşanma yok aldatmami var anlamadim? 🙄 Boşanma niye yok ve boşansaniz ne olur? Bosanmaya korkan insan ne hikmetse aldatmaya pek bir cesaretli oluyor. Ortaya ciktiginda hic mi utanmayacaksiniz? Bu rezilliktense boşanin yani boşanmak ayip degil en azindan. Bu adam olmasa da ben sizin rahat durcaginizi dusunmuyorum.

Sosyal medyadan sizi bulan birinin ısrarından ne olur?
Boşanmaya cesaret yok ama aldatmaya var maşallah.
Aklınızı başınıza alın, konuşmayın kimseyle. Adam manyak mı, takıntılı mı bilmiyorsunuz. Bu tarz iğrençliklerin bedelini kadınlar tek başına ödüyor genelde erkeklere hiçbir şey olmuyor.
Ya boşanın ya da oturun oturduğunuz yerde.

Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan 😞
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm 🥺🥺
Bilerek açtınız değil mi konuyu insanların sinir uçları ile oynamak için
Başından beri mutsuzum
Yok ailelerde boşanmaya izin vermez
Yok çocuk olsun diye birlikte olduk onun dışında aramızda bir şey yok
Tamamen saçmalıklar furyası
Aldattın iyi yapıyorsunuz mu diyelim ne diyelim bilmiyorum ki

Sosyal medyadan sizi bulan birinin ısrarından ne olur?
Boşanmaya cesaret yok ama aldatmaya var maşallah.
Aklınızı başınıza alın, konuşmayın kimseyle. Adam manyak mı, takıntılı mı bilmiyorsunuz. Bu tarz iğrençliklerin bedelini kadınlar tek başına ödüyor genelde erkeklere hiçbir şey olmuyor.
Ya boşanın ya da oturun oturduğunuz yerde.
Bende buna hasta oluyorum kocamdan ailemden korkuyorum ama aldatıyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum
Bu nasıl bir korku ya
Yok şimdi aldatan kadına da birşey olmuyor
Esra ya çıkanlar falan kurmaca değil diyorum bazen duyup okuduklarımdan

En son cocuk ıcın bırlıkte olunmus yıne bır cocuk evlılıgı kurtarmak ıcın feda edılmıs. Bencıllıgınız batsın
Çocuğu yüzde yüz bilerek yaptı evlilik kurtulsun vs değil çocuk var ayrılmayalım diye çoğu çocuğu kullanıp her haltı yiyor

Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan 😞
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm 🥺🥺
niye boşanamıyorsun ?

Back
X