U...n bu adamlar neden tek film dizi izler , neden bekarlıktan çıkamazlar

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Aynen öyle . Of of . Haftada uc dizisi var yabancı onları izler . Neden tek izlersin dıyorum oyle dıyor gel beraber ızleyelım dıyor . Başka odada ydı salona geldı hadı gel dıyor . Yahu ben demeden düşünsen nolurrrr . Bunları cok kez konuştuk onu da belirtteyım . Eşimle eş olma durumunu beraber bıseyler paylaşma durumunu cok konuştuk . Ama nafile nafile . Biz bırrbımıze göre degıldık . Bhnu ona da cok soyledım kafalar uyuşmuyor yada evlılık oturmadı yada bilemıyorum ???!!! Not; şuraya ay gene mi sen dıye gelıp yazmayın , ay gene aynı konu dıye gelıp yazmayın . Tamam sadece dertleşmek istiyorum .

Senin beğenine uygun diziler olmayabilir mi?
Keyif almayacağını düşündüğü için olabilir.

Bir de senle izlerken sen devamlı takipçi olmadığın için o kim bu niye öyle yaptı diye
soruyorsan ondan hoşlanmıyordur :)

Senin beğenine uygun diziler olmayabilir mi?
Keyif almayacağını düşündüğü için olabilir.

Bir de senle izlerken sen devamlı takipçi olmadığın için o kim bu niye öyle yaptı diye
soruyorsan ondan hoşlanmıyordur :)
Cok sormam aslında ama bir köşeye cekılıp bıseyler yapması cok sınırimi bozuyor

Cok sormam aslında ama bir köşeye cekılıp bıseyler yapması cok sınırimi bozuyor

Bu kadar sevdiği bir şeyi yapmasa aklı kalacak.
Yerinde olsam o daha kucağına almadan hadi dizini izleyelim bensiz izleyemezsin hee diye baştan söylerim.
Ondan önce sen planlarsan sana uymak zorunda kalır.

Bazen eşim der ki vanus ıcınde yaşıyorsun gercek hayat bu degıl . Hayallerindeki gibi degıl

Romantıklık bekliyorum yada benı de düşünsün ben demeden yani . Tamam yaptıgı oluyor arada ama ınanın çokkkk nadir . Eve dışardan beraber gelsek hadi çay koy der benden bekler . Kardeşim bende yorgunum bendeeee . Az eşini de düşün . Bende onyuzden ıcımden gelmıyor bısey yapmak . Gecen yemek yok dıye kavga ettık

Aynen öyle . Of of . Haftada uc dizisi var yabancı onları izler . Neden tek izlersin dıyorum oyle dıyor gel beraber ızleyelım dıyor . Başka odada ydı salona geldı hadı gel dıyor . Yahu ben demeden düşünsen nolurrrr . Bunları cok kez konuştuk onu da belirtteyım . Eşimle eş olma durumunu beraber bıseyler paylaşma durumunu cok konuştuk . Ama nafile nafile . Biz bırrbımıze göre degıldık . Bhnu ona da cok soyledım kafalar uyuşmuyor yada evlılık oturmadı yada bilemıyorum ???!!! Not; şuraya ay gene mi sen dıye gelıp yazmayın , ay gene aynı konu dıye gelıp yazmayın . Tamam sadece dertleşmek istiyorum .
ooo benden bi tane daha hosgeldin cnm iste insan cıkarken anlamıyo evlenince anlıyo bu arada esinin dizilerini merak ettim hangi diziler

ooo benden bi tane daha hosgeldin cnm iste insan cıkarken anlamıyo evlenince anlıyo bu arada esinin dizilerini merak ettim hangi diziler
Bilemiyorum adlarını . Sinir oluyorum dizilierede filmlerde . O hala bekarlıktan çıkamamış . Dahil etmesini bilmıyor beni . Sen uğraş dıyenler olacaktır ama sıkıldım söylemekten

Elementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamaz

Bir şey daha yazıcam . Ben hastayım biraz çocukla zor ilgileniyorum bıde hastalık gecsın istemıyorum . Gece bıraz baktım ama eşime dedım kalk uyut dıye neyse sagolsun kalktı kırk dk falan uğraştı uyumadı . Bir sinirle getırdı bebegı al şunu uyut uyumuyor dıye . Uln ben hastayım zaten birde o eşya degıl ki senın bebegın . Oyle davranılır mı ??? Sabah ona bır kızdım hakaret Te ettım ıyı oldı . Ya dedım bana desen ki hastasın bılıyorum Hakkı'nı helal et ama sabah iş var sen uyut san uyumuyor desen ben kızmam ki ama hyvn gibi davrandı cok kızdım ve bısuru laf saydım ve senden soğuyorum dedım böyle yapınca . Sabah özür diliyor haklıydın tamam dedı uykusuzluktan oyle yaptım dedı . Ya dedım ben her gece oyle ugrssıyorum laf dedım mı hayır . Sen bir gece ıkı gece uğraşamıyorsun ben sana Nasıl guveneyım dedım hasta olunca Nasıl rahat edeyım dedım . Yap yap sonra sinir vardı özür dikerim va vs yap sonra özür dike . Of cok sinirliyim . Hak ettı laflarımı ama cok haketti . Hala da gecmedı sinirim . Sanki Bebek sadece bana ait . Bşde gec gıttı işe . Ya dedım hanı iş dedin bağırdın boldu dedım . Allah m ya

Elementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamaz
oooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidir

İşte problem zaten hakaretle bağrış çağrışla anlaşmaya çalışmanız
Her evlilikte olabilecek sıkıntılar, bunu güzelce açıklasanız hem yıpranmamış olursunuz
Yani ne bileyim bir kendinizde hayal edin eşiniz size sürekli kızsa, bağırsa üzülürsünüz
Erkek olunca değişmiyor bu durum
Çocuğu gelip atması falan, evet kötü ama bunu uygun bir dille açıklarsanız kazma değilse anlayacaktır
İkinci dizi konusunda ben de severim dizi izlemeyi, sevgilim istemezse oturur kendim izlerim
Hele walking dead ve game of thrones dedi mi akan sular durur :KK53:

oooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidir
Evet :) oyunuda var Onuda oynar hatta wc ye de götürür oynar . Napıon ya derim telle . Hıc anlam veremıyorum

Back
X