U...n bu adamlar neden tek film dizi izler , neden bekarlıktan çıkamazlar

Aynen öyle . Of of . Haftada uc dizisi var yabancı onları izler . Neden tek izlersin dıyorum oyle dıyor gel beraber ızleyelım dıyor . Başka odada ydı salona geldı hadı gel dıyor . Yahu ben demeden düşünsen nolurrrr . Bunları cok kez konuştuk onu da belirtteyım . Eşimle eş olma durumunu beraber bıseyler paylaşma durumunu cok konuştuk . Ama nafile nafile . Biz bırrbımıze göre degıldık . Bhnu ona da cok soyledım kafalar uyuşmuyor yada evlılık oturmadı yada bilemıyorum ???!!! Not; şuraya ay gene mi sen dıye gelıp yazmayın , ay gene aynı konu dıye gelıp yazmayın . Tamam sadece dertleşmek istiyorum .

Hem eşinizin hoşlandığı şeyi yapmaktan hoşlanmıyorsunuz, hemde neden bensiz yapıyor diye kızıyorsunuz.
Haftada 3 gün toplam 3 saat eder. 3 saati adamın burnundan getirmeyin. O dizilerin günleri belli.
Bence sorun kafalarınızın uyuşmaması. Bunun içinde önerebileceğim bir şey yok.

Eşiniz onu kendine ayırdığı zaman olarak görüyor olabilir. Herşeyi birlikte yapmak gerekmiyor zaten. Tabi hiç birlikte bişeyler yapmamakta olmaz.
Ben uzun ilişkilerin sırlarından birinin, kişilerin birbirine tek başına olabilecekleri fırsatları da tanımasından geçtiğini düşünürüm.

Nick değiştirmişsin ama, açtığın konulardan kim olduğunu anlayabiliyorum. Hayalperest, lütfen kocandan önce zihniyetini değiştir. Bakarsın öyle birçok şey düzelir

Eşimle biz de ayrı diziler filmler seyrederiz çoğu zaman. Benim ondan ayrı 4 dizim filan var mesela. Takıyorum kulaklığı salonda.

bende diziciyimdir ama gunduz izliyorum tabi esimde sadece game of thrones izliyor arada bakıyorum o an ilgimi cekmiyorsa tvye bakıyorum ve dizileri bende tek izlemeyi severim biriyle izlendiginde muhakkak araya bir laf giriyor falan zaten yabancı diziler 40 dk bisey ya turk dizileri gibi 2 saat olsaydı:KK45:

Back
X