- 25 Mart 2014
- 609
- 279
- 78
- 36
ne izledin merak ettimEvet kedim, o yuvarlanıyor ben onu izliyorum :) Ay yok yaa, öyle şeylere hiç gelemem zaten. Gözüm sürekli kapıda, sanki biri çıkacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne izledin merak ettimEvet kedim, o yuvarlanıyor ben onu izliyorum :) Ay yok yaa, öyle şeylere hiç gelemem zaten. Gözüm sürekli kapıda, sanki biri çıkacak![]()
Hangi bölüme gitmem gerekiyor ki uykusuzluk için ?Doktorundan zopiclon iste ben öyle cözdüm
Yeşilçay denedim işe yaramadı melisa ve rezene denemedim, deniyim bari onlarıda :)Ben de uykuya hasret kalanlardanım ama sebebı mınık pasam :) kaktık oturuyoruz . Bitki cayı denedın mı melisa ya da rezene cayı
Hangi bölüme gitmem gerekiyor ki uykusuzluk için ?
acaba uykusuzluk rahatsizligi var adini unuttum sende o rahatsizlik olabilir mi ?Hangi bölüme gitmem gerekiyor ki uykusuzluk için ?
Ohoo daha okulu bitir, evlen, çocuk yap çok uzun iş, o zamana kadar ölürüm ben bu uykusuzluktanWalla cocuktanmıdır nedır Allah dayanma gücü verıyor :) uyuyanayanlara onerı : cocuk yapın :)) bende uyuyamazdım hatta ılac kullandım fayda etmedı cocuk oldu sımdı hoooopp kafa yastıkta ben uykuda :)
Yeşilçay denedim işe yaramadı melisa ve rezene denemedim, deniyim bari onlarıda :)
kubra8ost: 37351344 .!.:ne izledin merak ettim![]()
Uyku bozukluğu mu ? olabilir. belirtileri uyuyoracaba uykusuzluk rahatsizligi var adini unuttum sende o rahatsizlik olabilir mi ?
O vardıYa yesilcay icindeki teeinden dolayi uykuyu iyice kacirir. Yesilcay ne alaka?? Cok yanlis bi secim. Melisa veya lavanta denemelisin. Ama kesin cözüm zopiclon. Bi hafta kullandin mi rayina oturuyo zaten
anladiim bende korku filmi falan izledin sandimO tarz bi şey de izlemedim aslında :) Şimdi burada onu söylemem iyi olmaz ama sabahtan beri dolaşan bir video var, onu izledim. Öyle şeylere de çok takarım, sanki adam öldükten sonra beni ziyaret edecek, tövbe yarabbiim![]()
anladiim bende korku filmi falan izledin sandim![]()
Benimde var 2 tane kedişim; Kontes ve Obama :) Oğlum daha 1 aylık onu sevip rahatlıyorum büyük olan ergenlikte şuan sevdirmiyor kendiniEvet kedim, o yuvarlanıyor ben onu izliyorum :) Ay yok yaa, öyle şeylere hiç gelemem zaten. Gözüm sürekli kapıda, sanki biri çıkacak![]()
Nasil dayaniyorsunuz yaa bu kadar uykusuzluga ? ben bi kere ise giderken gece 3.30 gibi yatmistim yeminle ertesi gun zombi gibi etrafta dolastim ...Yok, onlardan bile bu kadar korkmam aslındaİzledik de noldu, saat olmuş 5, 3 saat sonra okula gitmem lazım ben oturmuş candy crush oynuyorum
![]()
Ah bi bilsem nasıl dayandığımı o zaman soruna çare de bulabilirim belkiNasil dayaniyorsunuz yaa bu kadar uykusuzluga ? ben bi kere ise giderken gece 3.30 gibi yatmistim yeminle ertesi gun zombi gibi etrafta dolastim ...
Hayır gitmedim, düzelir falan dedim önemsemedim, yaz tatilinde okul yokken çokta sorun olmuyordu. yaklaşık 5-6 ay oldu uyku problemim başlayalı. Ama artık gideceğim böyle olmayacak belli..Insomia denılıyor pekı uyku kliniğine gıttın mı hıc belkı bı problem vardır
Benimde var 2 tane kedişim; Kontes ve Obama :) Oğlum daha 1 aylık onu sevip rahatlıyorum büyük olan ergenlikte şuan sevdirmiyor kendini![]()