uazaktan ve aracıyla tanışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.933
8.356
358
Merhaba kızlar.. benim sıkıntımda bu bi aile yakınımızın tavsiyesiyle biriyle tanıştım.artık ciddi düşünüyordum.ki tesadüf çıktı.. oda bende çalışıyoruz. fakat ayrı şehirlerdeyiz böle böle 3 ay geçti 4-5kez yanıma geldi görüşmeye devam etmek istiyo fakat olur olmaz beni eleştiryo seviyorum dedi fakat bir tartışma anında sen kimsin kimse vazgeçilmez değil vs. gibi içinden gecen bi sürü şey söyledi şimdilerde ise bulunduğu şehre benimde artık gelmem gerektiğini söylüo bende gelip gidiyorum artık sıra sende gibişcesine çalışıyor olmamıda gözönüne alıyor sanırım en son d. günümü unuttu ufak atıştık ardından sen ilgilenmiosun doğru düzgün aramıosun yeterince üstüme düşmüosun tripleriyle eleştirinin dozunu kaçırdı kavga attik sende benim sıkıntılarımı dinle derken hooğp gene karakterli olan dinlenir gibi laf etti bana.. bende 5-6 gündür telefonlarına msjlarına çıkmıyorum o günlük 1 sefer arayıp 1tane felan msj seni seviorum ayrılık hüzün var günlerim sensiz çok boş falan gibi ama o gece söz ağırıma gitti çokça ve hakdsız mıyım sizce kızlarr....siz olsanız ne yaprdınız :18:

şimdiden böyle konuşan adamdan hiç hayır bekleme bence... yerinde olsam arkama dönüp bir kere bile bakmam.. söylediği laflar çok ağır ve saygısızca..

Ben bu konuya yorum yapmıştım ama
Allah Allah

Sizin sorununuz mesafe değil, adam bildiğin saygısız hadsiz demiştim
Ben olsam ardıma bakmam 4-5 ayda kendini ne sanıyosa demiştim

Hem datlu_333 senin ne çok konun var
Aynı gün iki konun var hatta
Hayatımda kimse yok işe verdim kendimi psikolojimi kötü etkiliyo yalnızlık yazmışsın
2 saat sonra da bunu açmışsın biri var ama bana şöyle davranıyor ve mesafe uzak gibi :26:

arkadaşım sen bu adama çok mu yüz verdin kendini vazgeçilmezmi sanıyor ne bırak gitsin şimdiden böyle yapıyor kendini bulunmaz nimet hint kumaşı sanıyor , ayrıl gitsin ayrılırken de doğru söylemişsin kimse vazgeçilmez değil haydi güle güle der çeker giderdim ben olsam....

Allah Allah

Hayatımda kimse yok işe verdim kendimi psikolojimi kötü etkiliyo yalnızlık yazmışsın
2 saat sonra da bunu açmışsın biri var ama bana şöyle davranıyor ve mesafe uzak gibi :26:

arkadaş çok dogru söylüyor aynı kullanıcı aynı gün içersinde iki konu açmış ,birinde çok yalnızım hayatımda aday bile yok diyor diger konuda erkek arkadaşıyla yaşadığı sorunu anlatıyor .nasıl bir çelişkidir bu anlayamadım ,sanırım arkadaşın hayel gücü çok yüksek :19:

Hayatında biri olacaksa bu düzgün biri olsun bile bile lades denmez ...
Eger görüştüğün arkadaşın daha bir kaç aylık tanımada bu cümleleri kurabiliyosa bence çok düşünme biranönce bitir gitsin...
1 Kızı 1000 kişi istermiş 1 kişi alırmış acele etme daha çok güzel kişilerle karşılaşırsın ...

Hayatında biri olacaksa bu düzgün biri olsun bile bile lades denmez ...
Eger görüştüğün arkadaşın daha bir kaç aylık tanımada bu cümleleri kurabiliyosa bence çok düşünme biranönce bitir gitsin...
1 Kızı 1000 kişi istermiş 1 kişi alırmış acele etme daha çok güzel kişilerle karşılaşırsın ...
tşk ederim inş...

arkadaşım sen bu adama çok mu yüz verdin kendini vazgeçilmezmi sanıyor ne bırak gitsin şimdiden böyle yapıyor kendini bulunmaz nimet hint kumaşı sanıyor , ayrıl gitsin ayrılırken de doğru söylemişsin kimse vazgeçilmez değil haydi güle güle der çeker giderdim ben olsam....
Bilmiyorum ki yüz verecek ne yaptım bi soyal çevrem yok çalışıyorum ama evden işe işten eve hiç arkdaşaımda yok bunun dışında farklı şehirlerde olduğumuz içn yaptığım hiçbişe de yok bunlardan yola .çıkaraak vazgeçilmez olacağını mı düşündü bilmiyorum bizi tanıştıran kişde övüp bahsetmişti beni ona evlenmek ister misin hayatında kimse varmı falan demiş ilkin bilmiyorum ki bu biz tarafından bir teklif oldu diye mi böyle yoksa bilemedim... nasıl olur bu işler

Allah Allah

canım 3 AYLIK Bİ rgörüşmeyi son 5-6 gündür bitirdim ve kendimi yalnız hissetmeme sebeb olan şeyleri anlattımm hepsi bana ait sorunlar ayrıldığımza görede sıkıntı ve etkileri sürüyor üzreimde olay bundan ibaret.

son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X