Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Ben ve annem katılıyoruz MssPARE

Canım ben katılırım duamı özelden ileticem

Katılırım parem

Hayırlı günler hanımlar
yeni dua listemiz şimdilik böyle çarşamba başlıyalım demiştim fakat cuma günü mübarek gün başlıyalım inşallah okumalara arada iki kişiye okuma yapacağız birikim yapabilirsiniz

️Dediğin gib özel günümüzde ve abdestsiz de okunabilir dualar

Niyetlerini göndermeyen arkadaşlarım lütfen özelden yazınız

penyez83

PiXiEE

Catlak-kurabiye

Aktif Lora

gecenin_resmi

A Ada-Anne

D u t

papatyamm

littlezelda

zeyno genc

S selin18

dunyadanuzak

dolar milyoneri

kavs-i kuzah

Sofienin Kedisi

Sofienin Kedisi ikinci niyeti

mavibaloncuk

nursevdi

L lov3y

G Gunduzguzell1

HejaR12

S sabir ve hamd

dolunaybekler

C Cittaslow

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

sweetgirlcandy

Denp

Cuel

Amine Busra

Cookiie

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

Ben okumaya başladım inşallah birikim olsun bu aralar sürekli hastanelerdeyim olur ya fırsat bulamam okumaya niyetimi atayım canım

Hanımlar Hayırlı CUMALAR

Dua dostlarım okumalarimiza bugün başladık Rabbim dualarımızı kabul eylesin

❤ŞEVVAL AYI DUA GRUBU 2025❤

Bugün duası okunucak arkadaşımız..

penyez83

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.

Allah’ım vatanımızı, bizleri, her türlü müsibetlerden, kötülüklerden Ya Hafız Cc isminle koru. Zulüm altında olan, ağır imtihanlardan geçen, şiddet gören din kardeşlerimize yardım eyle. Zalimin, kendi zulmünden boğulduğu günleri bizlere tez zamanda göster ALLAH ım aminn

RABBİM bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, eşimle birlikte tez vakitte, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, hacca, umreye, kabeye gidebilmeyi nasip eyle aminn

Dua kardeşlerimin gönüllerindeki niyetlerini, kolaylıkla, afiyetle, hayırlısıyla tez vakitte kabul eyle aminnnnnnn

Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed ...Âmin

Birinci okunacak duamız

33 defa okunucak

Allah’u ekberü kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila”

Anlamı “ Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha’a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah’adır”

Ikinci okunucak duamız

33 defa okunucak

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:

Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

penyez83

PiXiEE

Catlak-kurabiye

Aktif Lora

gecenin_resmi

A Ada-Anne

D u t

papatyamm

littlezelda

zeyno genc

S selin18

dunyadanuzak

dolar milyoneri

kavs-i kuzah

Sofienin Kedisi

Sofienin Kedisi ikinci niyeti

mavibaloncuk

nursevdi

L lov3y

HejaR12

S sabir ve hamd

dolunaybekler

C Cittaslow

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

sweetgirlcandy

Denp

Cuel

Amine Busra

Cookiie

B begonviil

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

Hayırlı cumalar dua listemiz hayıra vesile olsun inşaAllah Bismillahirrahmanirrahim

Kendi niyetime okudum ALLAH kabul etsin

Okuyan herkesten Allah razı olsun. şimdiden hepinizin ağzına yüreğine sağlık MssPARE

penyez83 niyetin için okudum canım Rabbim kabul etsin benim abimle eşide geçen hafta perşembe günü umreye gittiler Allah bizlerese nasip etsin inşallah MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…