Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

sweetgirlcandy Cuel niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
MssPARE

sweetgirlcandy Cuel niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
MssPARE
Amine Busra Cookiie niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
MssPARE

Hayırlı günler ❤❤❤

Dua dostlarım bugün
SON 3 NIYETI OKUYORUZ ve listemiz bitiyor ...

RABBIM dualarımızı kabul etsin duası kabul olan kul sevinçleri yaşatsın ....inşallah duam kabul oldu diyede burda paylaşım yaparız...eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı en doğrusu neyse o şekilde makamında kabul eylesin Mevlâm

Inşallah başka dua gruplarında buluşmak üzere ...bir hatam yanlışım oldu ise kusura bakmayın Hakkınızı helal edin..⚘❤❤.Allaha emanet olun canlarim❤❤

❤ŞEVVAL AYI DUA GRUBU 2025❤

️Birinci duası okunucak arkadaşlarımız

B begonviil

Bismillahirrahmanirrahim

Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et. Büyük kızımı tedavisi olumlu olsun yavruma salih ve saliha evlatlar nasip et kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma sağlık,sıhhat,zihin açıklığı, hayatları boyunca her zaman mutlu olacak ömür ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Küçük kızıma hayırlı iş kapıları aç. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Bana karşı merhameti artsın.Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Amin

Ikinci duası okunucak arkadaşımız

MssPARE

La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin"

"Allahümme Rabbena ezhibil be se işfi enteş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"

Allahım erkek kardeşime tepeden tırnağa şifalar ver Eyyub peygambere verdiğin şifadan ver sen mucizelerin Rabbisin yaradanım mucizeni yolla ve şifalara donat kardeşimi .....Anne babama şifalar ver ..kimseyi elden ayaktan düşürme muhtaç etme...ağır imtihanalar verme verdiklerine sabır ve mükâfat ver..

Yeğenlerimin tahtlarını bantlarını açık et kötü insanlardan uzak et zamanın fitnelerinden ahlaksızlıktan edepsizlikten uzak tut...inançlarını artır geleceklerine güzel kapılar aç sağlık sıhhat ver hayırlı insanlar olma yolunda doğru yollara yönelt

Allah'ım
El Hafız isminle ailemi sevdiklerimi muhafaza eyle,
El Vedud isminle sevgimizi artır,
Es Samet isminle kimseye muhtaç eyleme,
Er Rafi isminle bizleri yücelt,
El Âlim isminle ilmimizi artır,
El Baki isminle bizleri Firdevs cennetinde yaşamayı nasip eyle ...Âmin

Allahım ülkemi vatanımı ezanımı askerimi polisimi bayrağımı koru ülkemi bölmek isteyenlere fırsat verme ...kendi planlarinda boğulup helâk olsunlar...Vatanımı afetlerden depremden savaştan koru... bol bereket Rahmet ver susuzlukla açlıkla yoklukla terbiye etme Allah'ım...Gazze de ve müslüman olduğu için eziyet gören soykırım yapılan yerleri koru kolla görünmez ordularını yolla Mevlâm

Ya Mucib isminle duasını kabul ettiğin kullar hürmetine duamı kabul et ...

dua listemdeki bütün arkadaşlarımın gizli saklı dualarını sen biliyorsun kabul eyle Yarabbim...

"La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin "Âmin

Üçüncü duası okunucak arkadaşımız

MssPARE ikinci niyeti

"Allahümme Rabbena ezhibil be se işfi enteş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"

bazı sağlık sorunları yaşıyorum inşallah en kolay yoldan hasarsız sorunsuz şekilde atlatırım..
Bu süreçte bana yardım et Allahım...beni yanlız bırakma sen koru kolla göndereceğin her hayra muhacim Rabbim...
Allah'ım yolumu geleceğimi kaderimi kalbimi sana emanet ediyorum...
Endişe ve kaygılarımın yerine sakinlik sükunet ver...geleceğimi hayal ettiğimden daha güzel olsun kimseye muhtaç etme
Allah'ım sen af edecisin beni af et ...

Içimde sana yalvarislarimi biliyorsun ...sen yarim ol yardımcım ol yanimda ol Allahım ...

hasta olan şifa bekleyen şifa için dualar eden herkese şifalar ver Rabbim...Âmin

"La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin "

️ Birinci okunucak duamiz

33 defa okunucak

Allah’u ekberü kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila”

Anlamı “
Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha’a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah’adır”

️ Ikinci okunucak duamız

33 defa okunucak

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:“
Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

okumalarımız bitiyor

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

penyez83

PiXiEE

dolar milyoneri

Catlak-kurabiye

Aktif Lora

gecenin_resmi

A Ada-Anne

D u t

papatyamm

littlezelda

zeyno genc

S selin18

dunyadanuzak

kavs-i kuzah

Sofienin Kedisi

Sofienin Kedisi annesinin niyeti

mavibaloncuk

nursevdi

L lov3y

HejaR12

S sabir ve hamd

dolunaybekler

C Cittaslow

YagmurSendeanlarsn

YagmurSendeanlarsn annesi

sweetgirlcandy

Cuel

Amine Busra

Cookiie

B begonviil

MssPARE

MssPARE ikinci niyeti

sweetgirlcandy ve Cuel için okumayanlar

mavibaloncuk

Amine Busra ve Cookiie için okumayanlar

dunyadanuzak

mavibaloncuk

S sabir ve hamd

dolunaybekler

Okudum Allah kabul etsin. Tüm dua arkadaşlarımdan Allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
MssPARE parem hakkını helal et Allah razı olsın sendende

Parecim son 3ü de okudum Allah kabul etsin

Herkesin duasını kabul etsin kabul oldu sevinci yaşamayı nasip etsin
Senden de Allah razı olsun dualarda birleştirdin yine bizleri. Rabbim sana ve ailene şifalar versin balım. Benden yana helal olsun
Sende o kadar emek harcadın hakkını helal et. Allaha’a emanet olun

Yeni dua listesi olduğunda ben de katılmak isterim. Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşallah

Okudum MssPARE

Yeni dua listesi olduğunda ben de katılmak isterim. Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşallah
Canım benim benim ameliyat durumun.olucagi için yeni liste yapmayacam
Ama penyez83 arkadaşımın dua listesi olucak listesinde varmısın bilmiyorum seni eklesinler oraya katılmak istersen listeye eklerler kuzum

B begonviil ve senin niyetlerine okudum canım MssPARE Rabbim senin ve ailendeki tüm hastalıklara şifa versin canım

Son üç niyete okudum Allah kabul etsin inşallah

Son üç niyete de okudum rabbim kabul etsin inşallah amin.rabbim okuyan herkesten razı olsun.geciktirdiklerim oldu herkes hakkını helal helal etsin MssPARE

Son 3 kişinin niyetine okudum bağışladım Rabbim dualarını kabul etsin MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…