- Emoji Skoru
- 2.879
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden endişe ettiğiniz için teşekkürler. Girmeye çalışmak ama ekranda hata uyarısı vermesi. Okuyamamak tekrar teşekkürlerGayette siteye giriyor garip gerçekten
Gayet garip bir mesajGayette siteye giriyor garip gerçekten
Size cevabı uzunca hatim grubunda yazdımCuma gününden beri aralıksız ve izinsiz çalışıyorum ve bulunduğum daha doğrusu görev yaptığım zorunlu alandan dolayı tel çekmiyor. Herkes yerleşim yerinde çalışmıyor. Vatan uğrunda ölünecek varsa vatandır. Bilmeden oeşin hükümlü olmayın hiç bir konuda. Yatağınızda rahat uyuyorsanız şükredimin bu vatan uğruna canını verenlere NOKTA
Amin canım inşallah@MssPARE 2.niyeti ve @mutlulukbenihicbirakma niyetlerine okudum Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin Rabbim hepimizin dualarımızı kabul eylesin@MssPARE
Amin amin@MssPARE canım sana bana ve yarın için kardeşime okuduk kardeşimde bende Rabbim kabul etsin inşallah cümlemizin dualarını niyetleriniRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin bebek isteyen herkesede Rabbim sağlıklı sıhhatli aza noksanlığı olmayan aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte kolaylıkla hepinizden razı olsun inşallah diğer dualardada buluşmak nasip olur kimi zaman geç yazdım hakkınızı helal edin
![]()
@MssPARE @mutlulukbenihicbirakma niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsinEki Görüntüle 3715456
️
️Hanımlar bugün iki kişi için okuma yapacağız
️
️
Dualar sureler iki kez ve tesbihler 200 sefer okunucak
Yarın Kadir gecesi inşallah yarın listemizi bitiriyoruz Rabbim kabul etsin
️2026 RAMAZAN AYI DUA GRUBU
️
️Birinci Duası okunacak arkadaşımız
️
@MssPARE
YA ALLAH YA RAHMAN YA HANNAN YA MENNAN YA VEDUD YA BEDIÂSSEMEVÂTİ YA ZEL CELĀLİ VEL IKRAM
Allah'ım Ülkeme felaketler afetler depremler kuraklık yaşatma toprağa sakınlık ver
Toprağa rahmetini bereketi ver. açlıkla susuzlukla kuraklıkla terbiye etme ..Ya Vehhâb ismi hürmetine bol bol ver...
Allah'ım ülke sınırlarım ateş çemberi sen vatanımı bayrağımi ezanımı ordumu ve bizleri koru sen kalkan ol ... vatanım üzerin de oynanan oyunlara düşmanlara sen fırsat verme
Allah'ım Pare nin erkek kardeşi için bu şifa duasını okuyorum..
"Allahümme Rabbena Ezhibil bese işfi ente'ş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"
Kardeşine Annesine Babasına ve parenin kendine içinde bulunduğu rahatsızlıklara Ya ŞAFİ cc ismin hürmetine 99 Esma hürmetine yarattığın mucizeler hürmetine Eyüb peygamberimize verdiğin şifa hürmetine Kuran şifadır diyorsun Rabbim KURANI KERIM hürmetine KURAN'in kalbi olan Yasin i şerif hürmetine şifa ver tepeden tırnağına kadar kardeşini ve pareyi sifalandir... ...Âmin
Ailesini yeğenlerini sevdiklerini kendisini hastalıktan nazardan kötü insanlardan ahir zamanın iğrençliklerinden afetlerden kaza belalardan ağır imtihanlardan koru...Ya Hafız isminle muhafaza eyle
Mübarek 3 aylarımız bitiyor kadir gecesinde duası kabul olan kullar arasına benim ve Dua listemdeki bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eylesana el açıp dua edenlerin Muhammed ümmetinin dualarını, duasını kabul ettiğin kullarının ve Kâbe de edilen dualar hürmetine kabul et ....Âmin
Allahım nasip et Kabe de dualar edelim mübarek yerlere ben ve isteyen herkesi çağır mevlâm
Allahım hayallerimi duama duamı tevekkülüme ekledim ...tüm umutlarımi sana emanet ettim ...sen beni sensiz ve çaresiz bırakma ummadigim yerlerden bana güzellikler müjdele kalan ömrüm sağlıklı huzurlu iman dolu olsun ..Allah'ım bana yazdigin kadere raziyim dualarıma engel olan günahlarım varsa sen af eyle hayal bile edemiyecegim dualarıma kavuştur sen sonumu son nefesimi güzel eyle imanlı eyle
Ya Mucib isminle duaları reddetmeyen yaradan duami kabul eyle..Amin
La ilahe illa ente sübhaneke innî küntü minezzalimin
Ya ERHAMERRAHIMIYN
️
️
️
️
️
️
️
️Ikinci duası okunucak arkadaşımız
️
@mutlulukbenihicbirakma
Benim niyeti;
Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed
YA Rabbim bu kuluna evladına,kocasına,kendisine ve ailesine sağlık,mutluluk huzur nasip et.Bilerek bilmeyetek işlediği günahları varsa affet.Doğru yoldan ayırma güzelliklerle doğru yolu göster.Evladının eşinin kendinin ve tüm ailesinin önüne vicdan merhametli güzel ahlaklı Allah korkulu insanlar çıkart öyle insanlar olmalarını nasip et yavrusunu ana babasına saygılı sevgili olmasını derslerinde başarılı olmasını nasip et önce ailesine sonra vatana millete hayırlı evlat olmasını nasip et babasına şafi ismiyle tam ve kalıcı kolaylıkla şifalar ver.Tüm ailesini ve kendine dert verip derman arattırma elden ayaktan düşürme kimselere muhtaç etme Rabbim. Bu dünyadan göçmüş annesini rahmetinle,cennetinle muamele et peygamber efendimize komşu eyle.Gönlünün muradını hayırlısıyla kolaylıkla nasip et hayırlı kapılar aç. Bizi tüm afetlerden kötülüklerden koru ezanımızı susturma bayrağımızı indirme Rabbim Burdaki tüm dua kardeşlerimin niyetlerini kabul et.Amin.Amin.Amin
Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed
️
️
️
️
️ İSTIĞFAR (TEVBE)DUASI
️
1 defa okunucak
" Estagfirullah min külli mâ kerihallah Estagfirullahel’azîm ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme ve etûbü ileyh"
Anlamı: Razı olmadığın şeylerden, yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru! Kendisinden başka ilah bulunmayan Hay, Kayyum ve Azîm olan Allah’a istigfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.
️
️
️
️
️
️
️
️Kadir Gecesi Duası(bağışlama duası)
️
3 kere okunucak
Allahümme inneke afüvvün kerimün tuhibbül afve fafü anni..
Anlamı:"Allah’ım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla!"
️
️
️
️
️
️
️
️
️Yasin süresi 58 ayet
️
100 defa okunucak
"Selamun Kavlen Mir Rabbi Rahim "
Anlamı... Merhametli olan Yaradan, bir söz olarak kendilerine selam vardır,
️
️
️
️
️
️
️
️RAMAZAN IKINCI ON GÜN OKUNACAK ESMA
️
100 defa okunucak
"Ya Atikarrikab"cc
(Ey iyileri koruyan/boyunları ateşten özgür bırakan)
️
️
️
️
️
️
️
️RAMAZAN AYI DUAMIZ
️
1 defa okunucak
Allahummec'al siyami fihi siyam'es-saimin ve giyami fihi giyam'el-gaimin ve nebbihni fihi an nevmet'il-ğafilin ve heb li curmi fihi ya ilah'el-alemin ve'fu anni ya afiyen an'il-mucrimin"
Anlamı...Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu gerçek oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bugün de bağışla; ey alemlerin ilahı...Affet beni, ey suçları affeden Rabbim! Amin.
️
️
️
️
️
️
️
️Yasin süresi son iki ayeti
️
1 defa okunucak
Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillâhirrahmânirrahîm
-“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).
- Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu kulli şey’in ve ileyhi turceûn(turceûne).”
Anlamı...O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
İşte O, Sübhan’dır. Herşeyin melekûtu (mülkü ve hükümdarlığı) O’nun elindedir. Ve O’na döndürüleceksiniz
️
️
️
️
️
️
️
️ Kadir Süresi
️
1 defa okunucak
-İnna enzelnahü fiy leyletilkadr
-Ve ma edrake ma leyletülkadr
-Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr
-Tenezzelülmelaiketü verruhu fiyha biizni rabbihim min külli emr
-Selamün hiye hatta matle'ılfecr
️Kadir Süresi Anlamı
️
Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.
1.ayet" Biz Kur’an’ı Kadir gecesinde indirdik."
2.ayet" Sen Kadir gecesinin ne olduğunu bilir misin?"
3.ayet" Kadir gecesi, bin aydan daha hayırlıdır."
4.ayet"O gecede melekler ve Ruh, Rablerinin izniyle her türlü iş için yeryüzüne iner de iner."
5.ayet"Bütünüyle esenliktir o gece, tâ şafak atıncaya kadar."
️
️
️
️
️
️
️
️ŞÛARÂ SÜRESI 78 ve 85 AYETLERI
️
1 defa okunucak
-Ellezî halakanî fe huve yehdîn
-"Vellezî huve yut’ımunî ve yeskîn
-"Ve izâ maridtu fe huve yeşfîn
-"Vellezî yumîtunî summe yuhyîn
-"Vellezî atmeu en yagfira lî hatîetî yevmed dîn
-"Rabbi heb lî hukmen ve elhıknî bis sâlihîn
-"Vec’al lî lisâne sıdkın fîl âhırîn
-"Vec’alnî min veraseti cennetin naîm
Türkçe Anlami
78.ayet “O, beni yaratan ve bana doğru yolu gösterendir.”
79.ayet “O, bana yediren ve içirendir.
80.ayet “Hastalandığımda da O bana şifa verir.”
81.ayet “O, benim canımı alacak ve sonra diriltecek olandır.”
82.ayet “O, hesap gününde, hatalarımı bağışlayacağını umduğumdur.”
83.ayet “Ey Rabbim! Bana bir hikmet bahşet ve beni salih kimseler arasına kat.”
84.ayet “Sonra gelecekler arasında beni doğrulukla anılanlardan kıl.”
85.ayet “Beni Naîm cennetinin varislerinden eyle.”
️
️
️
️
️
️
️
okumalarımız bitiyor
Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
@MssPARE ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın
Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Her gün saat 09:00 10:00 da sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam ...
️
️
️
️
️
️
@user353500
@kamera
@MssPARE
@flower888
@mavikelebeeek
@telasememuresi