Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Hayırlı kandiller dua arkadaşlarım. Dua eder dua beklerim. Rabbim bu gecede dualarımızı kabul etsin inşallah hakkınızı helal edin

@MssPARE parem Allah razı olsun senden her zaman ki gibi bir araya getirip birbirimize dualar etmemize vesile oldun. Allah ne muradın varsa versin

@mutlulukbenihicbirakma @gecenin_resmi arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah dualarını kabul etsin amin

@MssPARE kuzum Allah senden razı olsun sabrın icin emegin bizlere yaptigin bu sevabını bugun kadir gecesi ne duan ne isteyin varsa kabul olsun ben senden razıyım rabbimde senden razı olsun hakkını helal et
Tüm arkadaşlarimdan da Allah razı olsun
Kadir geceniz mübarek olsun

âmin dualarımızı bu gecenin hürmetine kabul etsin mevlam
Rabbim benim senin herkesin ne muradı varsa versin swetim tatlı guzel yurekli arkadaşım

Rabbim sende razı olsun eşine sağlık versin mevlam işlerinizi yoluna koysun

Hakkım hella olsun güzel yürekli tatlı dilli zeynom

@mutlulukbenihicbirakma kardeşinin ve kendi niyetime okudum rabbim kabul etsin insaAllh amin @MssPARE
Duama okuyan amin diyen vesile olan emek veren Pareden Allah razi olsun.
Rabbim hepimize duamis oldu sevinci yaşatsın herkese hayirli kandiller @MssPARE

Allah senden razı olsun canım Rabbim duanı kabul etsin inşallah yeni dualarda birlikte oluruz çok güzel geceye denk geldi duan Rabbim kat kat versin ne stiyorsan

@gecenin_resmi içinde kardeşim içinde oluduk Karşimde bende Cümleten hayırlı kandiller hepimize Rabbim bu güzel gecelerin yüzü suyu hürmetine cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah @MssPARE Allaha emanet olun

@mutlulukbenihicbirakma @gecenin_resmi niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin @MssPARE vesile olduğun için Allah senden razı olsun Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin Hayırlı kandiller hayırlı bayramlar olsun inşaAllah

@mutlulukbenihicbirakma kardeşi. Ve @gecenin_resmi için okudum Allah kabul etsin inşallah @MssPARE
Kadir gecemiz mübarek olsun

Rabbim senden de razı olsun dualarını kabul etsin zorunu kolay eylesin

Hayırlı bayramlar şimdiden yağmurcum

Son iki niyet icin okudum @MssPARE

@mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve @gecenin_resmi için okuduk Allah kabul etsin inşallah @MssPARE

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar. Dualarımızı ettiğimiz gibi şükür sevincini de yaşayalım.
Emeğine sağlık @MssPARE Allah kabul etsin. Midem bu aralar hatta bu sene baya kötü rahatsız olduğum sürelerde istirahat halindeyim. Ama bu dua grupları güzel oldu,vird haline getirmekte fayda var. Dolmuşta,mutfakta,yolda,evde sürekli elime alıyorum....
Bir dahaki gruplara davetini merakla bekliyorum sevgiler
Arkadaşlar dualarınızda unutmayın.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Rabbim dualarını kabul etsin
inşallah başka dua gruplarında beraber allah üzere hayırlı bayramlar 🏵

@MssPARE 2.niyeti ve

@mutlulukbenihicbirakma

Dualarımız tamamlandı Rabbim kabul etsin canım benim

@mutlulukbenihicbirakma kardeşi

@gecenin_resmi için okumayanlar

@gezginada

@gezginada annesi

@Cittaslow

@Manolya469

@MMorsalkimm

@mutlulukbenihicbirakma kardeşi ve @gecenin_resmi niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah @MssPARE

@gezginada ve annesi

@Cittaslow

@Manolya469

Hanımlar okumalarimiz bugün bitirelim ve listemiz kapansın

@mutlulukbenihicbirakma @gecenin_resmi niyetlerine okudum.
@MssPARE

@mutlulukbenihicbirakma ve @gecenin_resmi niyetlerini annem ve ben okuduk Allah kabul etsin @MssPARE

@Cittaslow

`