ohh maşşallahhhh benım oglumda donmeye calısıyo kalkmaya calısıyo guluyo etrafında gezınce takıp edıyo yuz ustu durdugunda kafasını pek kaldıramıyo nedendır acaba ?
bebisin cok seker canim allah bagislasin.canim bol bol karninin ustune yatir kapasini kaldiramiyosa yaninda bulun.hem gazi cikar hem kaslar kuvvetlenir.endiselenme canim.benimkide beni deliriyor biberon verirken biberonu itip itip duruyor agzindan cadi heryer suz icinde kaliyo.bide menderen yilani gibi kipir kipir ay durmuyo bi saniye sag salo gidior kendini ite ite
ya ne biliyim çok sorun yapıyorum yuz ustu cevırınce kaldıramıyo kafayı aglıyo bende uzuluyorum
kizlar benim kizim uc bucuk aylik oldu simdi bazen yanima alinca bana dogru donuyor kendi kendine masallahhhhh.sonra sacimi cekiyo burnuma parmagini sokuyo yoluyo beni..bir hafta oncede kahkaha atti kizlar ben bir haftadir ek mamalara basladim sabahlari bir biberon mulupu mamasi veriyorum oglenleri tavuk corbasi sonra bir beberondagha hazir mama sonra pinic unu veryorum aralarda su birazda meyva puresi
kizlar benim kizim uc bucuk aylik oldu simdi bazen yanima alinca bana dogru donuyor kendi kendine masallahhhhh.sonra sacimi cekiyo burnuma parmagini sokuyo yoluyo beni..bir hafta oncede kahkaha atti kizlar ben bir haftadir ek mamalara basladim sabahlari bir biberon mulupu mamasi veriyorum oglenleri tavuk corbasi sonra bir beberondagha hazir mama sonra pinic unu veryorum aralarda su birazda meyva puresi
http://www.pediatriportali.com/Brosur_Goster.asp?ID=4
canım buraya bi bak istersen
kizlar oncelikle merhaba guzeller ben kizimi sadece bir ay emzirdim saglik sorunlarim yuzumdenn.ve sonrasinda fazla kilo alamadi biberon mamasini kusuyodu surekli .baktim olmuyo doktora sordum geceyimmi diye tamam dedi simdi gecirdim bir haftadir
sabahlari sekiz gibi bir biberon mamasi
saat 12 oglen yani---sevze puresi
arkasinda 15 gm meyva suyu kendim yaptigim
16 gibi bir biberon hazir biberon mamasi
brei almanyada yasadigim icin adi bu
onu veriyorum uzerindeki olculerle aralarda bir kac kasik su
yatirmadan oncede icebildigi kadar bir biberon sutu daha
en son yatirmadan 15 dakika once rezene cayi sekersiz tabiki
alti ayliga yaklasina kahvaltiyida eklicem icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?