• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç aylık iğne Hakkında

Ben şuan hamileyim şimdiden düşünüyorum dogumdan sonra nasıl korunmam gerek diye. Dediginiz gibi erkegin korunması en akıllıca olan ama. Beni cinsellikten sogutuyor o şey yani canımın yanması bide sanki orda yabancı bir madde varmış gibi hissetmem cabası. Hiç yaşamasam daha iyi dedirtiyor. Alerjiden dolayı mı oluyordur acaba. Yoksa herkez mi böyle hissediyor onu kullanmaya alışana kadar.
Alışmak için ne kadar süre gerekli acaba bir ara kullanıyorduk ama devam edemedik
 
Ben de bir ay cerazette kullandım doğumdan sonra dengem boZuldu. Özellikle doğumdan sonra kullanılabilir denenler mi böyle yapıyor acaba
 
Ben de sok oldum. Hayır doğurgan bir tip de değilim hatta tek tüpüm yok. Sekere can veren Allah bana da bişiler nasip ediyor işte :)
Ben yıllarca korundum aylık iğnelerle desene şansa bala hamile kalmamışım. Acaba gününü falan mı atladın.

Bıraktım gerçi şimdi. Günğ gününe adet oluyordum ama çok çok az kanama oluyordu. Bütün dengemi bozdu. Eşim korunuyor şimdi.
 
Ben yıllarca korundum aylık iğnelerle desene şansa bala hamile kalmamışım. Acaba gününü falan mı atladın.

Bıraktım gerçi şimdi. Günğ gününe adet oluyordum ama çok çok az kanama oluyordu. Bütün dengemi bozdu. Eşim korunuyor şimdi.
Atlamadım valla, yani sabah oluyorsam öğleden sonra ugradım. Benim de ilk aylarda bütün dengemi bozmuştu, bazen damla damla oluyordu bazen 10 gün durmuyordu. Bu ay da olmayınca endişelenmedim sonradan cıktı sürpriz yumurta :)
 
Arkadasim 3 aylik ignelerden kullanirken hamile kalmis, hamile oldugunu anladiginda bebek 2.5 aylik olmustu bile (regl olmadigi icin anlamamis tabi) bunu kuzenime anlattim gitti test yapti o da hamileymis aklina suphe dusmese kimbilir ne zaman anlayacakti.
O yuzden ignelere hic guvenmiyorum.
 
Back
X