Üç aylık iğne kullananlar

Melissa29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
3
0
1
26
Mrb 8 aylık bebeğim var 3. Dozumu yaptirdim 1 ay önce ve 2 aydır kesinlikle adet olamıyorum ve kokulu akıntı kaşıntı başladı bu durumu yaşayanlar varmı küçük leke tarzında oluyor 1 defa oldu gerisi yok ondan sonra dayanılmaz derecede yanma kaşıntı başladı neden olabilir ?

Mrb 8 aylık bebeğim var 3. Dozumu yaptirdim 1 ay önce ve 2 aydır kesinlikle adet olamıyorum ve kokulu akıntı kaşıntı başladı bu durumu yaşayanlar varmı küçük leke tarzında oluyor 1 defa oldu gerisi yok ondan sonra dayanılmaz derecede yanma kaşıntı başladı neden olabilir ?
Merhaba şuanda nasıl durumunuz acaba? Ben de spiralle üç aylık iğne arasında kaldım da hangisinin yan etkisi daha çok hangisi daha güvenilir bilemedim, adet düzenimi çok etkiler diye de korkuyorum bide iğneyi reçete ile mi alıyorsunuz sağlık ocağı mı vuruyor bilgi verebilir misiniz? Sorununuza pek yardımcı olamadım ama kusura bakmayın🙆🏻‍♀️

Merhaba şuanda nasıl durumunuz acaba? Ben de spiralle üç aylık iğne arasında kaldım da hangisinin yan etkisi daha çok hangisi daha güvenilir bilemedim, adet düzenimi çok etkiler diye de korkuyorum bide iğneyi reçete ile mi alıyorsunuz sağlık ocağı mı vuruyor bilgi verebilir misiniz? Sorununuza pek yardımcı olamadım ama kusu

Mrb ben adet oluyordum 3.dozdan sonra azalma oldu spraili benim bedenim tutmuyor rahim yapımdan dolayı ama aylık ignede kesin koruyucu ilk vurulduğunda 10 sonra 10 gün kaldığında dikkat etmem gerektiğini söylemişti sağlık ocağından ben eczaneden temin ediyorum alıyorum yani saglik ocağında vurduruyorum bir sıra veya reçete gerekmiyor

Back
X