• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

Olsun erken gec ben eylule 4 haftalikti ogrendigimde kesesi bile yoktu :) 5 haftalikken kese oldu 6 haftalikken hem bebek hem kalbini duyduk.
Bence sikinti yapma lutfen dogal haline birak.
Sadece hersey guzel olucak de kizima kardes de insallah erkek olur bir kiz bir erkek :)
Hayırlısı bitanem herşeyden önce sağlıklı ve rabbime hayırlı bir kul bana da hayırlı bir evlad olsun cinsiyetin önemi yok haklsın takmamak gerek fazla birazdan gidip kan vericem bakalm dua et kuzum bana:(

Hayırlısı bitanem herşeyden önce sağlıklı ve rabbime hayırlı bir kul bana da hayırlı bir evlad olsun cinsiyetin önemi yok haklsın takmamak gerek fazla birazdan gidip kan vericem bakalm dua et kuzum bana:KK43:

Duacinim canim hadi guzel haberlerle yaz.
Tabikide eli ayagi duzgun hayirli evlat olsin da gerisi bos

Eklentiler

• 1450774573129440282563.webp
    1450774573129440282563.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 37
Kan verdim canım ayrıca evet bu farklı markaydı sonuç yarn çıkacak sanırım

Hadi bakalim insallah guzel bir deger cikar.
Bazi testlerin hassasiyeti farkli oluyor mesela kimisi kanda 60 olunca silik cikiyor kimisi kanda 25 olunca cikiyor hic belli olmuuor yani :)
Eylule 1 sene bekledim her zaman test yapar ve arastirirdim ordan ogrendim :)

Hadi bakalim insallah guzel bir deger cikar.
Bazi testlerin hassasiyeti farkli oluyor mesela kimisi kanda 60 olunca silik cikiyor kimisi kanda 25 olunca cikiyor hic belli olmuuor yani :)
Eylule 1 sene bekledim her zaman test yapar ve arastirirdim ordan ogrendim :)
Insallah canim bende kızımda bir defa gebelik testi yaptm bir defada kan testi ama bu biraz daha farklı daha bi heves var:)

Insallah canim bende kızımda bir defa gebelik testi yaptm bir defada kan testi ama bu biraz daha farklı daha bi heves var:)

Kiyamam ilk heyecan farkli ikinci heyecan dahada farkli imis kimin ikinci bebesi var ise ogle soyluyor.
Bende ilerde dusunuyorum 2.5 sene sonra gibi :)
Kardessiz olmaz kizin kac yasinda suan

Kiyamam ilk heyecan farkli ikinci heyecan dahada farkli imis kimin ikinci bebesi var ise ogle soyluyor.
Bende ilerde dusunuyorum 2.5 sene sonra gibi :)
Kardessiz olmaz kizin kac yasinda suan
Kesinlikle canım ya farklı demekki kızım 4 yaşında onu kucağıma aldgmds cok küçüktüm o yüzden pek anlamadım bisey çünkü kendimde cocuktum şimdi herseyi bildigim için daha farklı

Back
X