- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Çok mu erken davrandm yükselirmi ki kanda
Baya erken davranmissin yukselebilir regl geciksin test yap canım benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu erken davrandm yükselirmi ki kanda
İnşallah canım ya çok ümit etmek istemiyorum ama garip bir iştah artışı mide yanması ve ayaklarmda üşüme var neden bilmiyorumBaya erken davranmissin yukselebilir regl geciksin test yap canım benim
İnşallah canım ya çok ümit etmek istemiyorum ama garip bir iştah artışı mide yanması ve ayaklarmda üşüme var neden bilmiyorum
Bi de fazla takıyorum galiba kızımda hiç böle degildm çünkü bende küçüktüm pek umursamıyodum anlamazdm da hemen oldu zaten bunda fazla kaptırıyorum kendimiInşallah vardır canım tabi sen gene umitlenip sonra üzülme vardır bir hayır dedigim gibi
Bi de fazla takıyorum galiba kızımda hiç böle degildm çünkü bende küçüktüm pek umursamıyodum anlamazdm da hemen oldu zaten bunda fazla kaptırıyorum kendimi
Aynenn ama gelde anlat bana :)Öğle oluyormuş genelde 2.ci için fazla evlat yapan insanlar gördüm :)
Olursa olur deyip kısmet demeli.
Stres etkiler yumurtlamayi regl de geçer.
Aynenn ama gelde anlat bana :)
Ne güzel hissetmişsnz ben kizimda hiç anlamadm adetm gecikms farknda bile degildm 3 gün sonra farkettm test yaptm ikinci çizgi silik çıktı ama anladm hamile oldugumu hastaneye gittm hamilesin dediler hemen keseyi gördm ama kan degerim kaçtı bilmiyorum o zmanlar anlamıyordum öle kan degerinden filan:) ben kızı 1 sene bekledim stres icindeydim her ay.
12.ayda dedim ben npiyorum ya die bir silkelendim.
Regl 6 gün kala oturuyorduk eşimle eşim elini karnıma koydu dedi hissediyorum sanki bebek var dedim Eşime heves ediyoruz olmuyor böyle deme uzuyorsun die.
Tabi içime kurt dusmustu.
Sabah 5 gün kala test yaptım gölgesi hemen belli oldu anladım varlığını.
4 gun kala artık pembe çizgi bariz bana bakiodu :)
3 gün kala kanda 60.73 ile kesinleşmişti
Ne güzel hissetmişsnz ben kizimda hiç anlamadm adetm gecikms farknda bile degildm 3 gün sonra farkettm test yaptm ikinci çizgi silik çıktı ama anladm hamile oldugumu hastaneye gittm hamilesin dediler hemen keseyi gördm ama kan degerim kaçtı bilmiyorum o zmanlar anlamıyordum öle kan degerinden filan
İnşallah canımBunu da stres yapma bekle sürpriz bir şekilde olsun![]()
İnşallah canım ya çok ümit etmek istemiyorum ama garip bir iştah artışı mide yanması ve ayaklarmda üşüme var neden bilmiyorum
Hayatm konuştuk ya geçen testimi gösterdim size daha kan vermedm bugün bi test daha yaptm daha koyuydu hamileyim sanırım:)Canim hamilelik takvimi yapmisiz hamilemisin yoksa![]()
Hayatm konuştuk ya geçen testimi gösterdim size daha kan vermedm bugün bi test daha yaptm daha koyuydu hamileyim sanırım:)
Çok sağol canım amiiin benim bi kan testi yapym bakalm sonucu bildirecm mutlakaAy canim benim hayirli olsun simdiden rabbim sag salim kavustursun desene kardes gelio die kizina daha sonra soyluyceksin sanirim
Çok sağol canım amiiin benim bi kan testi yapym bakalm sonucu bildirecm mutlaka
Ayy canım ya kaç kişinin böle test pozitif çıkmış ama kan negatif korku girdi içime yarın kan testine gitmem lazm çok korktmBildir birtanem merak ettim ama yuzde yuz var kardes ay cok sevindim valla :)
Ayy canım ya kaç kişinin böle test pozitif çıkmış ama kan negatif korku girdi içime yarın kan testine gitmem lazm çok korktm![]()
Evet sende eylül de benim gibi test yaptn hatirliyorum ama ne bilim ya canim sıkıldı akşam akşamKorkma canim ogle bisi olucagini sanmam senin 3 kez pozitif cikdti ve koyulasarak.
Eyluldede her gun baktim koyulasti sonra kana gittim.
Endise etme bol bol dinlen folik asit almaya basla![]()
Acaba çok mu erken öğrendim daha adete 2 gün vardı testte çıktı bugün adet günümdüKorkma canim ogle bisi olucagini sanmam senin 3 kez pozitif cikdti ve koyulasarak.
Eyluldede her gun baktim koyulasti sonra kana gittim.
Endise etme bol bol dinlen folik asit almaya basla![]()
Acaba çok mu erken öğrendim daha adete 2 gün vardı testte çıktı bugün adet günümdü