üç bıçak darbesi ve iyileşmeyen yaralarım

denef72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.670
2
116
Düzce
hayatımda üç kere bıçak darbesi yedim.bebelerimi kaybettigimde.neden iyileşmiyo o yaralarım.hala kanıyo.artık ne dayanacak gücüm nede umutlarımı ayaga kaldıracak hiç birsey yok.çok mutsuzum.kendi kendime mutluyum diyorum, bir daha anne olma şansım olacak diye tenkitler yapıyorum ama hepsinin boş oldugunu biliyorum.artık bende anne olmak istiyorum.kanayan yaralarıma artık pansuman yapmak istiyorum.dayanacak gücüm kalmadı....bi daga çıkıp bagıra bagıra aglamak istiyorum.senağlamasenağlamasenağlama

kıyamam sana..eğer ağlamak rahatlartacaksa ağla lütfen hemde bağıra bağıra ağla....hayatta herşey bizler için..çok üzücü şeyler yaşamışsındır ama bu darbelerin seni yıkmasına izin verme...umudunu hiç kaybetme ve allahtan iste...
sevgiler...

Sevgili arkadaşım...
Allah hiç kimseye taşıyamayacağı derdi yüklemez... herşeyin çaresi zaman... biz ne olanlara,nede yaşananlara isyan edebilecek vasfa sahip değiliz... vardır bundada bir hayır diyeceksin... umut ... tek tutunacağın bu... onu hiç bir zaman kaybetme... ve bilki... gelecekte belkidee bir sürü güzellik seni bekliyor.. çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...

Çıkın bagırın,aglayın ama asla yenilmeyin!
Hayatta herkez istedigine sahip olsaydı zaten yaşanan dünyada çekilicek bişi olmazdı...

kıyamam sana..eğer ağlamak rahatlartacaksa ağla lütfen hemde bağıra bağıra ağla....hayatta herşey bizler için..çok üzücü şeyler yaşamışsındır ama bu darbelerin seni yıkmasına izin verme...umudunu hiç kaybetme ve allahtan iste...
sevgiler...

senağlamasenağlama.şu an iş yerindeyim yutkunuyorum.tek istedigim hakkım olan, bir kadın olarak anne olmaktı.allahıma dua ediyoum.bana saglıklı ve hayırlı evlat versin diye... ama yavrularımı çok özlüyorum.

Sevgili arkadaşım...
Allah hiç kimseye taşıyamayacağı derdi yüklemez... herşeyin çaresi zaman... biz ne olanlara,nede yaşananlara isyan edebilecek vasfa sahip değiliz... vardır bundada bir hayır diyeceksin... umut ... tek tutunacağın bu... onu hiç bir zaman kaybetme... ve bilki... gelecekte belkidee bir sürü güzellik seni bekliyor.. çünkü cefa çekmeden sefa sürülmez...
destegin için sagol arkadaşım.bi şu gönlüme anlatabilsem....

inşallah çocuğun olur ama bak bu şekilde düşünme belkide hayırlısı böyledr.umutlarını kaybetme hiç bi zaman.kendini üzme boşa herşey olacağına warır...benm düşüncem bi çoğuna ters gelebilir ama sokakta bi sürü annesi olmayan çocuklar war.mutlu olmaya çalış.Allahım hayırlısını versn.çocuğum olsn deme Allahım hayırlısını ver de...

Çıkın bagırın,aglayın ama asla yenilmeyin!
Hayatta herkez istedigine sahip olsaydı zaten yaşanan dünyada çekilicek bişi olmazdı...

neden bu kadar zor benim için bir evladımın olması...nerde yanlışlık var ya...ben başka bir sey istemedim allahımdan ...anne olmak istedim sadece...

inşallah çocuğun olur ama bak bu şekilde düşünme belkide hayırlısı böyledr.umutlarını kaybetme hiç bi zaman.kendini üzme boşa herşey olacağına warır...benm düşüncem bi çoğuna ters gelebilir ama sokakta bi sürü annesi olmayan çocuklar war.mutlu olmaya çalış.Allahım hayırlısını versn.çocuğum olsn deme Allahım hayırlısını ver de...

zaten çocugum olsun derken, gönlümdeki allah hayırlısını ve saglıklısını versin diye dua ediyorum..umutlar yıkıldı. gelecek anlamsız

bence umutlarını kaybetme umarım herşey istediğin gibi olur şimdi senin için hayırlısı belki budur asla umudunu kaybetme hiç beklenmeyen bir anda hayat yüzünü güldürür v

senağlamasenağlama.şu an iş yerindeyim yutkunuyorum.tek istedigim hakkım olan, bir kadın olarak anne olmaktı.allahıma dua ediyoum.bana saglıklı ve hayırlı evlat versin diye... ama yavrularımı çok özlüyorum.

kıyamam ya..ama allahın takdiri yapacak birşey yok alışmaktan başka...allahım inşallah tez zamanda isteyen herkese ve sana anneliği tattırsın..ne olur kendini fazla yıpratma...

sakın umudunu yitirme
vardır bi bildiği rabbimin
sen sadece hayırlısını iste
acını anlıyorum ama bu bi son değil.kalbini ferah tut

çk umutsuzsun ama yapma lütfen böyle.
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne
Sen güneşini sakın söndürme
Umut yksa yarınlar uzak gelir insana
Unutma bir sen daha yk bu dünyada
a.s.a.s.a.s.

neden bu kadar zor benim için bir evladımın olması...nerde yanlışlık var ya...ben başka bir sey istemedim allahımdan ...anne olmak istedim sadece...

Bende hiçbişey istemedin inan sadece bi ailem yuvam olsun istedim..
Bende bi yalnışlık yapmadım yaşadıgım acıların nedeni size neden?
Böle düşünmeyin ne olur hayata bakmanız için güzel nedenleriniz var şükredin

Canım sen dua etmeye devam et..ama sakın isyan etme..Belki hakkında hayırlısı böyleydi bilemezsin bilemeyiz..Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak bunun önüne geçemeyiz..Mevlam inşallah hayırlı allah yolunda evlatlar nasip etsin..En tez zamanda..

çk umutsuzsun ama yapma lütfen böyle.
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne
Sen güneşini sakın söndürme
Umut yksa yarınlar uzak gelir insana
Unutma bir sen daha yk bu dünyada
a.s.a.s.a.s.

umutlar uçtu, yarınlarımı yakalayamıyorum..... uzak kaldı bana

Bende hiçbişey istemedin inan sadece bi ailem yuvam olsun istedim..
Bende bi yalnışlık yapmadım yaşadıgım acıların nedeni size neden?
Böle düşünmeyin ne olur hayata bakmanız için güzel nedenleriniz var şükredin

evet şükrediyorum önce ailem sonrada eşim var.onlar benim destekcilerim...birde sizler kk lı dostlarım var.allah razı olsun sizden

Canım sen dua etmeye devam et..ama sakın isyan etme..Belki hakkında hayırlısı böyleydi bilemezsin bilemeyiz..Rabbim ne zaman takdir ederse ozaman olacak bunun önüne geçemeyiz..Mevlam inşallah hayırlı allah yolunda evlatlar nasip etsin..En tez zamanda..

çok dua ediyorum.ama insanız işte, artık isyan ediyoruz.aglayıp boşalmak istiyorum,sizlerle konuşunca acılarım azalıyo arkadaşım.allah razı olsun cümlenizden

evet şükrediyorum önce ailem sonrada eşim var.onlar benim destekcilerim...birde sizler kk lı dostlarım var.allah razı olsun sizden

Bakın işte bu kadar inanın üzüldügünüz konunun bile bi çaresi var...
Ne mutluki sevdginiz ve sevdikleriniz sizinle

canım böyle düşünürsen bunun üstesinden geleceğine inanıyorum
verende allah alanda
demekki zamanı değil yada olmayacak
belki ilerde olacak kimse zamanını bilemez allahü teala isterse olur
böyle düşün allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin
allah gönlüne göre versin
üzülüp kendine sıkıntı yapma boşyere sabır canım...

Back
X