Üç çizgili gebelik testi

lazanya000

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
195
36
18
26
Merhaba azönce iki tane erken gebelik testi yaptım predictor.
T çizgisinin kenarları oluştu ama ortası oluşamadı bu ne demek oluyor şimdi . Hiç birşey anlamadım . ( yumurtlama sonrası 10. Gündeyim)

Eklentiler

• IMG_5172.webp
    IMG_5172.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 216
Naptin çiçeğim sonuç ne 😄
Sence ? 🤣🤣 zaten ilkte tutturma düşük ihtimalmiş napalım artık adetim bugün bitti tekrar çalışmalara devam ama stres yapmaya hiç gerek yok onu anlamış oldum . günü gelince oluyor zaten . Sen naptın yumurtlama gününe daha var dimi

Sence ? 🤣🤣 zaten ilkte tutturma düşük ihtimalmiş napalım artık adetim bugün bitti tekrar çalışmalara devam ama stres yapmaya hiç gerek yok onu anlamış oldum . günü gelince oluyor zaten . Sen naptın yumurtlama gününe daha var dimi
Dündü yumurtlama bakalim bu ay nolacak 😂 diyorum ya stres yapinca olmuyo

Dündü yumurtlama bakalim bu ay nolacak 😂
Hadi güzel haberleri bekliyorum no stres :KK70: K kubusssss L lazanya000
İnsallah bu ay hayit hapı kullandim bakalim erken yumurtlama oldu sonuc ne olucak beklemedeyim 😂 kafamdan atamiyorum ya stres yapmak istemiyorum ama

Dündü yumurtlama bakalim bu ay nolacak 😂

İnsallah bu ay hayit hapı kullandim bakalim erken yumurtlama oldu sonuc ne olucak beklemedeyim 😂 kafamdan atamiyorum ya stres yapmak istemiyorum ama
sakin sakin takma kafana stresde yapma tamam değerlendir bekle hayırlısı bakalım

Merhaba azönce iki tane erken gebelik testi yaptım predictor.
T çizgisinin kenarları oluştu ama ortası oluşamadı bu ne demek oluyor şimdi . Hiç birşey anlamadım . ( yumurtlama sonrası 10. Gündeyim)
İkiz olabilir mi? İkiz?

Back
X