- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Neyi cilalatıcaksın laminantı mı ?
Olmuyor mu ? Hiç bilgim yok ? Acaba eşim be kast etti ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi cilalatıcaksın laminantı mı ?
Animal Planet'te bi program vardi. My cat from hell. Jackson Galaxy diye kedi davranislari uzmani sunuyodu. Hemen onu ara kediciklere care bulur :))
9 kedili bir evsahibi olarak deneyimlerim bana tırmalama tahtasının nimet olduğunu gösterdi
Kedilere oyun alanları yapın yeni evinizde, mesela duvalara birbirlerine bağlantılı raflar, sık aralıklarla tırmalama tahtaları, saklanabilecekleri oyuklar falan. Böyle olunca koltuk ve perdelerden uzak duruyorlar, hem de hareket edip obez kedi olma yolundan çıkıyorlar =)) Onlarla yaşam kolay değil, normal bir ev yaşamı olmuyor asla ama kedili evler musmutlu evler oluyor![]()
Tırmalama tahtalarından yok mu evinizde? Yoksa alın, başka şeyleri tırmaladıkları zaman kızın, bir kaç kere kızınca tırmalamamaları lazım normalde. Hayatım boyu hep kedim oldu, şu an evde 2 tane var, tırmalama tahtası hariç hiç bir yere pati atmazlar. Tırnaklarını sık sık kesin bir de....
@puravida netten bakar mısın taş desenli betopan diye.
bu malzeme hem ısı hem ses yalıtımı yapıyo dekoratif.
çeşit çeşit desenleri var boyanabiliyo hem evin çok farklı durur hem çizilme ihtimali kalmaz hemde alt kata sesin gitmez
Hem de nasıl nutluYeni evde oyun alanları yapacağım inşallah kullanırlar çünkü tırmalama tahtası ile araları pek yok oyuncakmda sevmiyorlar varsa yoksa macera ve zarar
![]()
9 tane mi? Süpermiş, zor olsa gerek. Ben de her an bir üçüncüyü alabilirim eve....
Çok zor özellikle kum meselesi =)))
Ben artık onlarla yaşamıyorum, evlenince ablam kendine yeni kediler bul bunlardan vermem dedi =))
Onlarla hayat çok güzel, hele akşam olunca her biri bir yanında yayılıp yatmak var ya ömre bedel =))
Takdir ettim sizionlara yönelik ihtiyacınızı arayışa girmişsiniz ne mutlu
Her şey gönlünüzce olsun![]()
Bence 8-9 aylık olanlar büyüdüklerinde diğer kediniz gibi yatışacaklar, benim de kedim yavruyken çok yaramazdı, büyüdükçe duruldu, bir de erkek kedi, kısırlaştırınca daha da yatıştı, önceleri 24 saat sirk gibiydi ev :) Tırmalama tahtası ve tırnaklarını düzenli kesmek işe yarıyor gerçekten,ortalıkta mutlaka oynayacak birşeyler olsun, yoksa eşyalara sarıyorlar, ne yazık ki evde çocuk ya da evcil hayvan olunca ev her zaman biraz dağınık oluyor (gülü seven dikenine katlanır durumu :) ) Çamaşır makinesinin altındaki kapağı söken versiyonu da benimle yaşıyor :)
Karton kutulara da bayılıyorlar,hem oyun kutusu oluyor, hem de istediği gibi parçalayıp tırnak törpülüyor, eski halınız varsa onların arkasını da tırmalama aparatı olarak kullanabilirsiniz küçük küçük keserek. koltuklar için ise ben de hala uygun kumaş arayışındayım, bulana kadar streç koltuk kılıfı aldım koltuğun şeklini alıp derli toplu duran, kirlendikçe yıkıyorum kolay oluyor (biraz pahalı ama şimdilik başka alternatifim yok)
bu videoda güzel pratik fikirler var :)
Allah sabır versin benim de kedim var hayvanları çok seviyorum ama eve kedi aldığıma çok pişman oldum.Evin 2 odası kapalı oturuyoruz zaten az güneş alan ev resmen kapkaranlık oluyor.Çok bunalıyorum beş dakka boş kalsa bi yerleri indirip yırtıyor.
Yani daha az güneş alan eve geçtim diye sevinmeyin ruhu daralıyor insanın.