Çocuklar = kedilerim arkadaşlar. Tıklanmak için cinlik yapan gazete başlığı gibi oldu biraz
Bildiğiniz gibi üç kedim var ve inanılmaz yaramazlar, girmdikleri delik kurcalamadıkları şey yok. Yaptıklarını biraz sayayım :
Salondaki storu ve yatak odasındaki uzun perdeyi yeme, tırmıklama ve yırtma.
Süpürgelik dediğimiz şeyleri yolma yırtma.
Parkeleri çizme (koşarken tırnaklarla)
Koltukları tırnıklama, yolma.
Vb.
Şimdi ben Nisan'da kısmetse yeni evime geçiyorum. Şu an oturduğum evimi hiç sevemedim, işçiliği o kadar adi ki anlatamam. Alırken acemiydik aşktan gözümüz kördü anlamadık. Ama yeni evim öyle değil resmen aşık oldum. Ve onun da akibetinin bu ev gibi olmasını istemiyorum. Çünkü şimdiki evim yeni evli çift evi gibi değil ve ben estetiğe çok önem veriyorum.
Perdeler için stor yaptıracağım ve bu sefer indirmeyeceğim ulaşamasınlar. (Bu evim anormal güneş aldığından mecbur hep inikdir, ev tek cephe güneşe bakıyor)
Süpürgeliklee için üstlerini kaplatmak istiyorum plastikle kaplatabilir miyim ? En küçük kedim çok seviyor yolmayı
Parkeleri cilalamak çözüm olur mu ? Artık gerçek parke kalmadı hiçbir evde gerçi hepsi laminant. Ve bu laminant da kalite kalite mi arkadaşlar ? Evimdeki incecik kağıt gibi daha doğrusu naylon gibi çok çirkin

Acaba kediler bu yüzden mi kolayca yoluyor ?
Koltuğu da yolsalar bile tüylenmeyecek nasıl bir kumaşla kaplatabilirim bilgisi olan var mı ?
Çok seviyorum kedilerimi ve kedi alıp bir köşeden kalkmamasını bekleyen insanlara da hep çok kızdım ama benimkiler de canavar be arkadaşlar
Süpürgelik, koltuklar ve parkeler için çözüm önerilerinizi bekliyorum hanımlar. Şimdiden teşekkürler.