Üç çocukla bosanmak

TAKINTI YAPMIS DEGIL TATLIM ONUN ADI SENIN GIBI IĞRENÇ INSANLARA TAHAMMUL EDEMIYORUM CUNKU BIR YALANCISIN KENDI KAPASTEN BANA CEVAL VERECEK KADAR OLMADIGI IÇIN BASKALARININ ARKASINA MI SIGINMAYA BASLADIN
İğrenç sensin dilinden nasıl bir insan oldugun ortada zaten 🤣 laf yetistircem diye herşeyi takip ediyorsun hala çokta tinsin senin gibi birine çenemi yormuycam dev aynasını indirde normalden bak 😉

Çok sevdiğim bir söz vardır bilmem bilir misiniz? İnsanların günahını bilirsiniz ama tövbesini bilemezsiniz. Konu sahibinin bir anlık gafletle böyle bir karar verdiğini sonradan da büyük bir pişmanlık yaşadığını hissedebiliyorum. Her mesajınız iğneleyici ve alaycı. Eleştirinin de bir adabı olur. Konu sahibi tecrübesiz çaresiz kararsız ama sizin çok çirkin bir kalbiniz var. Yorumlarda da bunu hissettiriyorsunuz sonuna kadar.
Ben bebeyimi aldirmazdim bir anlık öfke patlamasi yaşadım doldum tastim sadece ben bebeyime kıyamam dilde söyledim imkanım olsa dahi yapmam hergun onu okşuyorum konuşuyorum onla kiyarmiyim dedim diye yapmadım yapmam canımın bir parçası ona kurban olurum bayan insanların bir anlık sinirle birşeyleri soyleyebilecegine inanmayacak kadar gerçek dünyadan uzakta malesef her yazıma laf yetiştirmeye çalışıyo yazık gerçekten saplantı demekki bebeyimi seviyorum onu dünyaya degismem güzel anlayabilen anlayışlı tavrınizdan size teşekkür ederim ❤️🤗

Ben bebeyimi aldirmazdim bir anlık öfke patlamasi yaşadım doldum tastim sadece ben bebeyime kıyamam dilde söyledim imkanım olsa dahi yapmam hergun onu okşuyorum konuşuyorum onla kiyarmiyim dedim diye yapmadım yapmam canımın bir parçası ona kurban olurum bayan insanların bir anlık sinirle birşeyleri soyleyebilecegine inanmayacak kadar gerçek dünyadan uzakta malesef her yazıma laf yetiştirmeye çalışıyo yazık gerçekten saplantı demekki bebeyimi seviyorum onu dünyaya degismem güzel anlayabilen anlayışlı tavrınizdan size teşekkür ederim ❤🤗
Zaman zaman hepimizin başına geliyor. Bir anlık öfke ile aklımızdan neler geçiyor. Neyseki büyük bir hatadan dönmüşsünüz. Bebeğinize dört elle sarılın. Tüm kadınlar güçlüdür yeter ki içinizdeki güce inanın ve harekete geçin.

Benimde çok sevdiğim bir söz var BILIR MISINIZ "INSANLAR ASLA DEGISMEZ" KONU SAHIBI 3 AYLIK BEBEGINI OLDURMEYE CALISACAK KADAR KÖTÜ KALPLI, KATIL RUHLU IGRENC BIRISI KOTU KALPLI DEDIGINIZ BEN HER GÜN INSANLARIN YASAMASI ICIN UGRASIYORUM AYRICA 1 MESAJA BAKARAK KIMIN KOTU KIMIN IYI OLDUGUNU ANLAYAMAZSINIZ BUNU SIZDE ICTEN ICE BILIYORSUNUZ. SIZIN DE MESAJLARINIZ ASIRI BILMISLIK DOLU KONU SAHIBI BIR YALANCI BENDE BUNU SOYLEDIM VE HIC TE PISMAN DEGILIM KLAVYEME NE YAZDIGIM SADECE BENI ILGILENDIRIR,ELESTIRININ ADABINI 2 MESAJA GÖRE KARSINDAKININ IYI YA DA KÖTÜ OLDUĞUNU KAHIN GIBI KONUSAN BIRINDEN OGRENMICEM BIR OTURUNDA KONU SAHINININ BEBEGINI OLDURMEYE CALISMASINA YORUM YAPIM BIR ZAHMET.AYRICA BENDEN BIR TAVSIYE KENDINIZI BU KADAR ONEMSEMEYIN SAYIN KAHIN HANIM
Konunun başından beri zehrinizi akıtıyorsunuz ilk kez birisi için çirkin kalpli diye yorum yaptım. Sizin hiç mi çaresiz bir anınız olmadı hiç mi günahınız yok. İnsanız hepimiz hata yapıyoruz önemli olan hatadan ders çıkarmak bir daha yapmamak. Konu sahibinin bebeğini öldürmek istediği konusunu da okumuştum konuya yorum yapmasam da içimden ne kadar vicdansız bir anne demiştim. Ama şuan bundan büyük bir üzüntü duyan anne görüyorum. Eminim bebeğine her baktıgında pişmanlık duyuyordur. İnsanları zayıflıklıklarından zaaflarından vurmaktan bu kadar keyif alıyorsunuz. Allah merhamet versin gerisi halledilir. Ayrıca insanların yaşaması için uğraşıyorum demişsiniz. Parasını aldığınız işin gereği neyse onu yapıyorsunuz. İşinizde iyisinizdir belki ama bu sizi ekstra iyi insan yapmıyor.

Konunun başından beri zehrinizi akıtıyorsunuz ilk kez birisi için çirkin kalpli diye yorum yaptım. Sizin hiç mi çaresiz bir anınız olmadı hiç mi günahınız yok. İnsanız hepimiz hata yapıyoruz önemli olan hatadan ders çıkarmak bir daha yapmamak. Konu sahibinin bebeğini öldürmek istediği konusunu da okumuştum konuya yorum yapmasam da içimden ne kadar vicdansız bir anne demiştim. Ama şuan bundan büyük bir üzüntü duyan anne görüyorum. Eminim bebeğine her baktıgında pişmanlık duyuyordur. İnsanları zayıflıklıklarından zaaflarından vurmaktan bu kadar keyif alıyorsunuz. Allah merhamet versin gerisi halledilir. Ayrıca insanların yaşaması için uğraşıyorum demişsiniz. Parasını aldığınız işin gereği neyse onu yapıyorsunuz. İşinizde iyisinizdir belki ama bu sizi ekstra iyi insan yapmıyor.
Konunun basından bu yana depresyonda bir manyağı ayrıca bebeğini oldurmepotansiyeli olan bir katili savunan sensin dön de kendine bak önce nesin sen hı savunma avukatı mi kadın bebeğimi nasıl düşürürüm demis gözlük tak istersen iyi bir insan yaptığını söylemiyorum zaten ama burdan insanların iki mesajından iyi Ya da kötü sıfatını söyleyemezsiniz bu kadar basit mesajımı 2 kez oku da uğraştırma belki yarısını anlayabilirsin

Ben bebeyimi aldirmazdim bir anlık öfke patlamasi yaşadım doldum tastim sadece ben bebeyime kıyamam dilde söyledim imkanım olsa dahi yapmam hergun onu okşuyorum konuşuyorum onla kiyarmiyim dedim diye yapmadım yapmam canımın bir parçası ona kurban olurum bayan insanların bir anlık sinirle birşeyleri soyleyebilecegine inanmayacak kadar gerçek dünyadan uzakta malesef her yazıma laf yetiştirmeye çalışıyo yazık gerçekten saplantı demekki bebeyimi seviyorum onu dünyaya degismem güzel anlayabilen anlayışlı tavrınizdan size teşekkür ederim ❤🤗
BEBEGINI OKSUYORMUS, ÇOK SEVIYORMUS ONU HI HI KESIN ONDAN DOLAYI GUNLERCE NASIL BEBEGIMI OLDURURUM DIYE AÇTIĞINIZ KONUYA CEVAP VERMISSINIZ BURDA Kİ HERKESI KANDIRABILIRSINIZ AMA BEN ONLARA BENZEMEM GUNLERCE BUNU DUSUNUP PLANINI YAPMISSINIZ O KSRNINDAKINI HAK ETMIYORSUN BU KADAR BASITTT

Konunun basından bu yana depresyonda bir manyağı ayrıca bebeğini oldurmepotansiyeli olan bir katili savunan sensin dön de kendine bak önce nesin sen hı savunma avukatı mi kadın bebeğimi nasıl düşürürüm demis gözlük tak istersen iyi bir insan yaptığını söylemiyorum zaten ama burdan insanların iki mesajından iyi Ya da kötü sıfatını söyleyemezsiniz bu kadar basit mesajımı 2 kez oku da uğraştırma belki yarısını anlayabilirsin
Şuan yüzde yüz emin oldum. Yazdıklarınız kalitenizi ortaya koyuyor zaten. Bu da son mesajım.

Ya siz insanlar ne kadar acımasız yorumlar yapıyosunuz ALLAH o çocukların rızkını dünyaya vermişse onun elindeki ne korunsa bile ALLAH verdikten sonra hic bişe engel değildir yalandan buralarda dolanıp sürekli bu tarz konu açılan yerlere boşanın boşanamazsınız yok bilmem büssürü gereksiz yorum size insanlar birseyler danışıyo ters tepkiler vereceğinize biraz insanca yorumlar yapsanız kndinizede çok iyi yarar ha bu arada sürekli diyosunuz neden 3. Çocuk pki kınadığınız başınıza gelince sakın üzülmeyin veya burayada gelirseniz sizin gibiler boşanın der dururlar

Back
X