Üç çocukla boşanmak

1- sizin elinizde zinaya dair açık delil var mı? direkt zina davası açabilecek misiniz?
2- bakın az önce açılmış bir konu var, kira evde bebeğiyle kalan bir annenin konusu boşanma davası varmış adam (adamlık şüpheli tabi) evin kira kontratını iptal etmiş. keşke ne mümkünse alabilseniz ama adam yarın kadının yanına taşınır kirayı da iptal ederse ortada siz kalırsınız. (ha bu arada o kadın deli değilse 3 çocuklu memur adamla evlenmez bence, hazır boşanmışken başka maceralara yol alır, ama tabi belki de delidir kim bilir)
3- eşiniz bunları yapacak tıynette midir o kadarını bilemeyiz ya da ailesi hösst der de yapamaz belki, bilmiyoruz. sadece bunlar da oluyor diye söylüyorum. bunları yapacak kadar manyak değil, evimde otururum kirayı öder diyorsanız yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın tabii.
4- 10 bin nafaka 3 çocuk için çok az tabii ki ama maaşı 60 bin liraysa 30 bin de çıkmaz maaşın yarısı oluyor çünkü. maaşına göre oluyor genelde de (tabi talep edilmesi kaydıyla) maaşın %25i gibi düşünebilirsiniz. genel uygulama böyle diye biliyorum. ama size 3 eksik 3 fazla verilir, avukatınız ne yazar hakim ne takdir eder orasını kesin bilmek mümkün değil. avukat değilim.
Zina davası için geç kaldım galiba açık delilim yok mesajları yakaladım inkar da etmedi pişman da değildi direk ne istersen veririm dedi ztn

Sizin hiç mi anksiyeteniz yok ya
Nasıl çocuk bakıcam çalışmıyorum da eşime bir şey olursa aldatılırsam ya boşanırsam vs vs vs
Benim sağlam bir mesleğim var ama yeri geliyor ben de anksiyete yapıyorum.
Keşke benim de kafam bu kadar rahat olsa

Evet benimde zoruma gidiyor ama kalamam buralarda ne almaliiyim peki ev alırsa bide nafakamizi verse yeter diyordum ama

Yanlış düşünüyorsunuz bence
3 çocukla boşanmanız hata
Madem arkadaş gibi yaşıyorsunuz öyle devam edin
Boşanıp hem hayat kalitenizi düşürüp hem de o pisliği rahat ettirmeyin
Gerçekçi olalım boşanınca sorumluluk almaycak
Eviniz olsa da üç kuruş nafakayla yaşam mücadelesi vereceksiniz
Çalışacak duruma gelene dek kendisine el açtıracak size
Boşanmayın , şu an sizin için avantajlı değil boşanmak

İnşallah tek derdim çocuklarım zaten babasız gibi büyüyorlar .bana çok bırak git ne hali varsa görsün dediler ama kıyamadım bir gün bile olsun onlara o travmayı yaşatmak istemedim çocukların hiç bir suçu günahı yok onlar istemedi onlar seçmedi annne babalarını.ama malesef ben onlara baba olmayı hak etmeyen bir adama üç tane pırlanta gibi çocuklar verdim Allah'ın dan bulsun
Umarım hayatınız en kısa sürede yoluna girer. Çocuklarınızla çok güzel bi hayatınız olur.
Bence tamamen size bağlı, eğer bulunduğunuz şehiri seviyorsanız orda kalın eş dost çoksa orda kalın. Ama yoksa en iyisi neyse sadece kendiniz için şehir değiştirin şu an.
Çevre desteği çok önemli çünkü, kendi ayaklarınız üstünde dursanız dahi.

İsterseniz kapı komşusu olacak kadar yakın durun eğer babalık yapmak içinde yoksa yine yapmaz.

Ayrıca nasıl bir nafaka verecek ki 3+1 kişi sorunsuzca geçinmeyi umuyorsunuz
Kira olmasa bile en azından adamın 4 kişi için 40-50 bin para vermesi lazımdır (Türkiye'de yaşamadığımdan çok net bilmiyorum ama devlet okulu bile olsa servisi, beslenmesi, giyimi, kitabı, kursu) Bu adam kendine de sevgilisiyle ev açsa ya da açmasa bile geçinebilmesi için en azından bir o kadar da kendine lazım. Eşiniz kaç para kazanıyor ki böyle bir beklentiniz var? Adam dediğiniz gibi ölse, parayı 1 ay vermese açıkta kalıyorsunuz. 2 yaşında olan çocuğunuzu taşındığınız yerde bir akrabanıza bırakıp direk çalışmaya başlayın. En büyük hatanız adamın vereceği nafakaya bel bağlamak şu anda.

Umarım hayatınız en kısa sürede yoluna girer. Çocuklarınızla çok güzel bi hayatınız olur.
Bence tamamen size bağlı, eğer bulunduğunuz şehiri seviyorsanız orda kalın eş dost çoksa orda kalın. Ama yoksa en iyisi neyse sadece kendiniz için şehir değiştirin şu an.

İsterseniz kapı komşusu olacak kadar yakın durun eğer babalık yapmak içinde yoksa yine yapmaz.
Nafaka konusunda da anlaşmalı boşanacaksanız çok akıllı davranmanız lazım. Dolara endekslemek gibi

Evet doğup büyüdüğüm yer bildiğim yer destek olacak insan çok.cunku haksızlığa uğrayan benim duyan aynısını söylüyor.ayni evin içinde babalık yapmıyor dediğiniz gibi içinde yok uzakta da olsak aynı

Nafaka konusunda da anlaşmalı boşanacaksanız çok akıllı davranmanız lazım. Dolara endekslemek gibi
Evet her yıl nafaka artışı ekini koymak lazım mis onun maaşı artıkça bizimde nafakamiz artsın ..yok ben zaten bel bağlamam kendimde çalışacam ama kızım büyüyene kadar

Bende biliyorum.ama bu hayatta hayat değil farzedelim ki öldü geberdi o zamanda tek başıma bakmayacak miyim .tipini görmektense uzak yaşamak daha mantıklı geliyor.
Ölse maaşı size kalacaktı😒 şimdi hakimin belirleyeceği nafakayı verecek. Sabit maaşlıysa belli. Ama gelirini düşük gösterecek bi işi varsa 10 bini bile zor alırsınız

Ölse maaşı size kalacaktı😒 şimdi hakimin belirleyeceği nafakayı verecek. Sabit maaşlıysa belli. Ama gelirini düşük gösterecek bi işi varsa 10 bini bile zor alırsınız
Artık kalmazmis emekli olmadan öyle bir yasa mi ne çıkmış diyordu.. sabit maaşlı memur en yüksek talep edecem bakalım artık hayırlısı

Hiç belli olmaz adamın çocuklarla ilgilenesi gelir, çocuklar küçük sen taşındın uzağa babamızdan bizi uzaklaştırdın diye suçlayabilir. Bence ayrı şehir işini bir daha düşünün derim.

Yanlış düşünüyorsunuz bence
3 çocukla boşanmanız hata
Madem arkadaş gibi yaşıyorsunuz öyle devam edin
Boşanıp hem hayat kalitenizi düşürüp hem de o pisliği rahat ettirmeyin
Gerçekçi olalım boşanınca sorumluluk almaycak
Eviniz olsa da üç kuruş nafakayla yaşam mücadelesi vereceksiniz
Çalışacak duruma gelene dek kendisine el açtıracak size
Boşanmayın , şu an sizin için avantajlı değil boşanmak
Kesinlikle bu yoruma katılıyorum madem arkadaş gibisiniz ne sizin nede çocukların düzeni bozulmasın hemde o adama o özgürlüğü, mutluluğu vermeyin.

Babasız çocuk büyütmek çok zor şimdiki zamanda anneler çocuklarına dayanamıyorlar bütün sorumluluk da annede kalıyor maalesef, sonuçta babanın evinden getirmedin çocukları biraz babalarının üzerine sorumluluk almasını sağla çocuklara yazık da sana da yazık

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum madem arkadaş gibisiniz ne sizin nede çocukların düzeni bozulmasın hemde o adama o özgürlüğü, mutluluğu vermeyin.
Ama bende yıpranıyorum bu durumda çok üzülüyorum aileleri görünce en basiti bir okul etkinliğine gelmiyor kızım anne babam niye gelmiyor diye sorduğunda işi var diyorum ama başkalarının babası geliyor dio.ama olmasa yanımızda uzakta o yüzden kızım diyebileyim
Böyle çok zor oluyor yanlarında ama değil.o rahat olmasın diye bizdemi olmayalım 😞

Babasız çocuk büyütmek çok zor şimdiki zamanda anneler çocuklarına dayanamıyorlar bütün sorumluluk da annede kalıyor maalesef, sonuçta babanın evinden getirmedin çocukları biraz babalarının üzerine sorumluluk almasını sağla çocuklara yazık da sana da yazık
E ne yapacam ozman boşanmak istiyor zorlami durayım istenilmeyen Sevilmeyen bı yerde ki bende sevmiyorum o ayrı ama çocuklarım için katlaniyorum .ama o çocukların yanında bile tiksinerek bakıyor bana en kötüsü geçen kızıma bi konu hakkında bağırdım sus sen babam bile seni sevmiyor dedi okadar üzüldüm ki anlatamam 😞

Evet benimde zoruma gidiyor ama kalamam buralarda ne almaliiyim peki ev alırsa bide nafakamizi verse yeter diyordum ama

Kadında boşandığına göre sizi aldatmaya devam ediyor. Aldatmayı ispatlayıp hakkınız olan ne varsa alın. Üç çocukla size acımayın birine sizde acımayın. Bir avukatla görüşüp öyle hakaret edin.

Ama bende yıpranıyorum bu durumda çok üzülüyorum aileleri görünce en basiti bir okul etkinliğine gelmiyor kızım anne babam niye gelmiyor diye sorduğunda işi var diyorum ama başkalarının babası geliyor dio.ama olmasa yanımızda uzakta o yüzden kızım diyebileyim
Böyle çok zor oluyor yanlarında ama değil.o rahat olmasın diye bizdemi olmayalım 😞
boşansanızda değişmeyecek ki? Madem ilgisiz bir baba okul etkinliklerinde bile yok neden 3. yü yaptınız?
Göstermelik bir nafaka verecek 3 çocuğun sorumluluğu sizde 15-20 civarı kira okul ev işi işe girdiğinde alacağın para belli artı yıpranacaksın. Şuan rahat değilsin ya o zaman 2 katı zorlanacaksın.

Back
X