- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.090
- Puanlar
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Sen gelmesen ben seni etiketler illa gel yapardımŞey bende 2 çocuk var ama küçüğüm bala belaabende gelebilir miyim
Tabii buyur gelŞey bende 2 çocuk var ama küçüğüm bala belaabende gelebilir miyim
Gerçekten miSen gelmesen ben seni etiketler illa gel yapardım
Eskisi neydi ki@Ahtapot Anne ben de senin eski niçin arıyorum. Diyorum ki o arkadaşımızı da ekleyeyim.
Sonra baktım ki o zaten buymuş
Yeni nickine bayıldım . Diğeri aklımda kalmıyordu bu hep aklımda nick önemli ya bence
Ben de tam hatırlamıyorum geçmişe gittim onun içinEskisi neydi ki
Nickinizi çok çocuklu olduğunuz için mi ahtapotanne yaptınızEn az 3 çocuklu anneleri başlığıma bekliyorum. Her konuda paylaşım yapabiliriz. Siz de bildiğiniz üyeleri etiketleyin, burada buluşalım.
@N u r
@Amazing family
@Kabarmamis kek
@Orkide_sever
Benim büyük kızım 3,5 yaşında küçük kzım 11 aylık temmuz 1 de 1 yaşını dolduracak inşallahKonu dağılmasın cocuklar kac yasindalar madem böyle bir topik kuruldu yazıp kaynasalim çocuklar ön odaklı olarak
Benimkiler deBenim büyük kızım 3,5 yaşında küçük kzım 11 aylık temmuz 1 de 1 yaşını dolduracak inşallah
Oyy seninkilerin yaşı da yakınmışBenimkiler de
2 - 4 - 8
3. Surpriz yumurtanmiz bizim hic beklemiyordukOyy seninkilerin yaşı da yakınmış
Şimdi evin en cimcimesi hem yaramaz hem sevgi böceği kızsan kizılmıyor daNasibi varmış
Öyle oluyo ya . Ama bütün eziyeti annedeŞimdi evin en cimcimesi hem yaramaz hem sevgi böceği kızsan kizılmıyor da
EveetNickinizi çok çocuklu olduğunuz için mi ahtapotanne yaptınız