Sporda enerjiyle ilgilenen bir hemşire bana dedi ki, mutlu olmak istiyorsan eşini anlatma. İyi de anlatma kötü de anlatma. Hiçbir şekilde anlatma. Deneyeceğim.
Buraya yazıyorum. Burada fikirlerini sevdiğim arkadaşlarım var. Beni aşağıya çekmiyor. Üzerime basmıyor. Mutsuzluğumla mutlu olmuyor. Aaa, ben de aynı şeyi yaşadım şeklinde empati yapıp çözüm sunabiliyor. Yalnız olmadığını bilmek güzel geliyor.
@Mikan densiz ve dengesiz çok. Kusura bakma böyle ortadan ortadan konuştum ama herkes dönsün kendine baksın. Uyuzlar
Bugün diyetisyene gittim. Kadın haftalık liste yapıyor. Haftanın en'leri. Ben de azbuçuk ortalarda gibiyim listede. Gözüm ister istemez kaydı. Ben yoktum. O da açıklama yapma ihtiyacı hissetti.Bu hafta güncellemedik diye.
Benim ismimi yazmayın dedim. Burası küçük bir yer. Hemen herkes birbirlerini tanıyor. Ben seçiciyim açıkçası. Ondan pek de tanımam etmem. Şimdi biri çıkar böyle dengeli dengesiz konuşur, ben de birşey söylerim, hoşuma gitmez dedim. Ne gerek var yani benim ne yaptığımın milletin bilmesine...Ben kimsenin etlisinde sütlüsünde değilsem millet de bir susmayı bilmeli. Neden bu kadar uzattım? Yaram var, gocunuyırum dermişim.

Yani kızlar, bizimle ilgili yorum yapma hakkını biz veriyoruz biraz da. Ben bunu gözlemliyorum.
Bana göre ben istediğim kiloda değilim. Ama kim görse ne varmış senin kilonda ya da kendin verirsin ne gidiyon diyetisyene, sen de kilo almışsın...vs vs...
Ne demiş Nasrettin Hoca mız, elin ağzı torba değil ki büzesin.
Buraya dökelim içimizi. Dışımız da bize kalsın.