üç hafta önce ayrıldığım sevgilim barışmak istiyor :(((((

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
offffff :(( üç hafta önce ayrıldığım sevgilim bugun mesaj attı önce seni rüyamda gördüm falan dedi. sonra aradı. barışmak istedi falan. hatalarımı düzeltecem falan dedi. :(( offfffffffff nasıl bişey bu böyle. geri dönsem bir türlü dönmesem bir türlü. ne yapacağım ben?????????????

Son düzenleme:
:(( ne yapacağım ben şimdi. mantıklı düşündüğümde onunla olmuyor. duygusal baktığımda tam tersi..... ama bana dön demesi beni mahvediyor. dönmek istesem dönemiyorum onunla da yapamıyorum.........

:(( ne yapacağım ben şimdi. mantıklı düşündüğümde onunla olmuyor. duygusal baktığımda tam tersi..... ama bana dön demesi beni mahvediyor. dönmek istesem dönemiyorum onunla da yapamıyorum.........

seni çoook üzecek bişe yapmadıysa bi şans daha verebilirsin:26:

seni çoook üzecek bişe yapmadıysa bi şans daha verebilirsin:26:

çook üzecek bişey olmadı öyle yalan aldatma vb gibi bişey yok. ama kavgalarda kırıcı oluyor bazen. söylediklerine ağzından cıkanlara dikkat etmiyor. sonra pişman oluyor falan..... açtığım diğer konulara bakabilirseniz baya bahsetmiştim sevgilimden. yaptıklarından. yaa en kötüsü de kararsız kalmak ya :(( tam bitti derken teklrar mesaj atıyor. arıyor falan. zorlaştırıyor benim için ayrılığı........

Son düzenleme:
herkes son bi sansi hak eder diye dusunuyorum al karsina otur konus ve mesafeli davran eger dönersende ki senin tavrini koydugunu anlasin,

diğer konularına baktım sakın geri dönme bu adama sakın sevgiliyken böyle davranan adam evlenince daha da rahat olabilir bu çok belli

arkadaşım kendin bilirsin yine de ama bence madem aldatma yalan v.s yapmadı o zaman bence madem hatalrımı düzeltecem diyo bi şans ver bakalım ne yapacak geri dönüyosa mutlaka seviyo bence son bi şans ver ttatlımm

diğer konularına baktım sakın geri dönme bu adama sakın sevgiliyken böyle davranan adam evlenince daha da rahat olabilir bu çok belli

işte sırf bu yüzden korkuyorum :(( onu seviyorum o da beni seviyor bunu biliyorum..... ama sadece korkuyorum ilerde mutsuz ve huzursuz olmaktan...... :(( teşekkür ederim diğer konularımı da okudugun için

iste o yuzden kesin ve net konuscaksin dusuncelerini fikirlerini ve beklentilerini söyliceksin bi sekilde konusman gerekiyor belliki dusundugune göre sende hala istiyorsun sonra pisman olma bence keske görusseydim konussaydim diye hem dön demiyorumki sadece bi konusma yapmani öneririrm ben
korkunun ecele faydasi yoktur sakin unutma.

çook üzecek bişey olmadı öyle yalan aldatma vb gibi bişey yok. ama kavgalarda kırıcı oluyor bazen. söylediklerine ağzından cıkanlara dikkat etmiyor. sonra pişman oluyor falan..... açtığım diğer konulara bakabilirseniz baya bahsetmiştim sevgilimden. yaptıklarından. yaa en kötüsü de kararsız kalmak ya :(( tam bitti derken teklrar mesaj atıyor. arıyor falan. zorlaştırıyor benim için ayrılığı........

Allah yardimcin olsun bunun aynisini bende yasiyorum...Benim sevgilimde öyle ya agzindan cikanlara hic dikkat etmiyor ama sonra cok utaniyor..Ben ortadan kayboluncada raht birakmiyor..Tam alisirken icimdeki atess canlaniveriyorr :S :S

Canım 2. şanstan falan bahsedilmiş ama bir insan 1. şansını kullanmayı beceremiyorsa 2.sini nasıl kullansın? Bence aynı hatalar tekrarlanır..Ki kavga anında söylenen bir takım sözler de o kadar basit bir şey değil.Sonuçta siz şimdi sevgilisiniz devam edipte evlenirseniz ileride de boyle olur hatta çığırından bile çıkabilir..Ama sen yine de içinden geçen neyse onu yap.Ama boylu boyunca bir düşün bu olanları.Sonuçta gerçekte ne oldu ne bitti ayrıntısına kadar sen biliyorsun ve kendin için en doğru kararı kendin verebilirsin.Biz sadece sana tavsiyelerde bulunabiliriz.Umarım hayırlısı neyse o olur.

Allah yardimcin olsun bunun aynisini bende yasiyorum...Benim sevgilimde öyle ya agzindan cikanlara hic dikkat etmiyor ama sonra cok utaniyor..Ben ortadan kayboluncada raht birakmiyor..Tam alisirken icimdeki atess canlaniveriyorr :S :S

aslında ileriyi düşünerek karar vermek lazım :S:S

barıştınmı peki canım.aynı sorunu bende yaşıyorumda :(

hayır canım barışmadım şu an pişman değilim. çok şükür. barışmayı da düşünmüyorum. eğer ortada bişey olmasa ayrılık da olmazdı zaten. barışmak alışkanlığı devam ettirmek bence. herkes için herşeyin hayırlısı olsun

Ruyamda seni gordum!!
Ayy ne basit, ne bilindik bir numaradir bu ya. Aylar once ayrildigim sevgilimde ayriligimizin 4. haftasi bana ayni numarayla gelmisti. Affetmedim. O da sinirlendiginde ne soyledigini bilmeyen bi insandi. Asla kabul edemeyecegim davranislari vardi. O ara onu ozlememe ve sevilmeye son derece ihtiyacim olmasina ragmen geri donmedim. Hala ara ara msj atiyor ve ben hic bir zaman donmeyi dusunmuyorum. Bi iliski bitiyorsa bi sebebi vardir. Olmuyorsa zorlamayacaksin.

Kalbini dinle, seviyorsan şans ver, sevmiyorsan verme. Bu kadar basit.

Back
X