- Konu Sahibi mydarkheart
-
( ne yapacağım ben şimdi. mantıklı düşündüğümde onunla olmuyor. duygusal baktığımda tam tersi..... ama bana dön demesi beni mahvediyor. dönmek istesem dönemiyorum onunla da yapamıyorum.........
seni çoook üzecek bişe yapmadıysa bi şans daha verebilirsin:26:
diğer konularına baktım sakın geri dönme bu adama sakın sevgiliyken böyle davranan adam evlenince daha da rahat olabilir bu çok belli
herkes son bi sansi hak eder diye dusunuyorum al karsina otur konus ve mesafeli davran eger dönersende ki senin tavrini koydugunu anlasin,
çook üzecek bişey olmadı öyle yalan aldatma vb gibi bişey yok. ama kavgalarda kırıcı oluyor bazen. söylediklerine ağzından cıkanlara dikkat etmiyor. sonra pişman oluyor falan..... açtığım diğer konulara bakabilirseniz baya bahsetmiştim sevgilimden. yaptıklarından. yaa en kötüsü de kararsız kalmak ya( tam bitti derken teklrar mesaj atıyor. arıyor falan. zorlaştırıyor benim için ayrılığı........
Allah yardimcin olsun bunun aynisini bende yasiyorum...Benim sevgilimde öyle ya agzindan cikanlara hic dikkat etmiyor ama sonra cok utaniyor..Ben ortadan kayboluncada raht birakmiyor..Tam alisirken icimdeki atess canlaniveriyorr :S :S
barıştınmı peki canım.aynı sorunu bende yaşıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?