Üç kere sezeryan olanlar var mı??

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Arkadaşlar ağustosta nasipse üçüncü bebeğimi sezeryanla doğurucam. Ama birinci ve ikinci sezeryanım arasında 1buçuk yıl var. İkinci ve üçüncü sezeryan arası da 1buçuk yıl olacak ve ben biraz korkuyorum. Üçüncü sezeryan sonrası acaba nasıl geçer hemen toparlanabillir miyim korkuyorum

Tatlım ben üç defa sezeryan oldum 1. İle 2. Arasında beş yıl 2. İle 3. Arasında 2 yıl vardı. Herhangi bir sorun yaşamadım hamd olsun. Ben şimdi 4. Sezeryan olucam. Bende kendimden korkuyorum. Rabbim kolaylık versin.

Be
Ben de 2. Olacam inş. Arada 5 yıl var zor oldu mu ilki çok kolaydı.

1.ile 2.arasinda 5 yil vardi.2.ile 3.arasinda da 2 yil oldu ama hicbir sıkinti yasamadim.digerleri gibi gecti ameliyatim ve sonrasi.endislenme sende.
Hayirli saglikli dogumlar.

inşallah benim doğumum da sıkıntısız geçer. ilk ameliyatım çok kolaydı ama ikincisi çok kötü geçti. arasında 1buçuk yıl olmasından sanırım... üçüncü sezeryan aralığımda 1 buçuk yıl olucak korkuyorum malesef

Benm kv uc cocuguda sezeryan olmus bisyi yok. Ikincisi hemen olmus ama ucuncudu sizden farkli arada 10 sene var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…