- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.660
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda sen boşanmayı teklif edince yalvarmaya başlayabilir sağıyor seni tabiri caizse maddi manevi ohhh mis kaybetmek istemeyecektir bu konforu çocukları falan bahane eder kesin ama sen içindeki kum saatini çok kez çevirmiş ve doğru kararı almışsın yolun açık olsun
'Kadın susuyorsa birgün konuşmaya ve değiştirmeye başlayacaktır'diye bi söz var tam sana göre...
aynı şeyleri yaşayan 2 çocuklu çalışan anneyim bazen sabah yerleri silerken üzerimden atlaması yok mu. benimki de oyun kolik. ayrılmak istediğimde oyunu bırakır 15 gün sonra azar azar beşler . ömrümü çürüttü . bazen dışarıda yada metroda birbiriyle konuşan el ele evli çiftler görürüm konuşmalarını dinlemek isterim . birden onları dinlerken bulurum kendimi .çünkü bir karı koca ne konuşur diye merak ederim . çünkü biz hiç konuşmayız .
arakamda ailem olsa 1 dk durmazdım . amam iki çocukla korkuyorum . birde benim çocuklarım babaya çok düşkün . nesine düşkünler bende bilmiyorum . kan çekiyor herhalde
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.
eee boşan ? senınde farkın yok. cinselık bile yok yazmışsin? ne diye evlısın ? boşan cocuklarına inan daha mutlu olursun
Ben esinizi fazlalik olarak gordum evde. Niye kahrini cekesiniz ki? Cocuklar daha saglikli buyur o yokken.Bu karakterinin sebebi ailesi ancak ters model olarak almamis ailesinin aynisi olmus anladigim kadariyla.Psikolojik tedaviyle duzelebilir ama muhtemelen kendinde sorun oldugunun farkinda da degildir.Bu yuzden size baska bir yol kalmamis.
Aileme karsi cok iyi maddi manevi kendi istegiyle ben birsey demeden dusunup yardim eder . Hediyeler alir yollar yigenlerime vs. Cok ilgili surekli arayip sorar. O yuzden populer damat :)) Esime gore para skintimiz yok daha ne skintimiz olabilirki ac acikta degilim istedigimi yiyiyorm aliyorm daha ne isteyebilirmisimki ? Oncede parasi yoktu kendisinin daha mulayimdi ev isleri yemekler utusu kendisi yapar herseyde yardimci olurdu ne zman daha cok kazanmaya basladi degisti cop bile atmiyor artik :) Bir soz var Allah az verip aratmasin cok verip azdirmasin derler cok dogru. Gekdigim gun mesajlar atti beni sucladi yapayalniz biraktin gittin vs vs diye bnde sen eglenip yemeklere giderken muhabbetler ederken benm etrafimda kimse yoktu senden baska kocam gelsinde az vakit gecirim iki cift laf edelim diye beklerken yorgun uykusuz gec gelmeni gormek yine bir basima kalmak asil yapayalnizlikti dedim . Erkekler boyle iste senin yasadiklarini gormeyip kendileri yasadigi an psikolojileri bozuluyor ama bizim bozulamaz biz anneyiz kadiniz fedakar olmak zorundayiz. Allah yardimcimiz olsun. Ya degisecek ya bitecek.
İŞ EŞİNDE BİTİYOR CNM SEN NE YAPSAN BOŞA GİDER BÖLE EVLİLİK Mİ OLUR YA HER YÜK SENDE Bİ KADIN CNSEL HAYATI OLSUN İSTER SEVİLDİĞİNİ HİSSETMEK İSTER HİÇ BİRİ YOKSA BU EVLİLİK DEĞİL Kİ ÜSTELİK COCUKLARLA İLGİLENMİYOR VAKİT AYIRMIYOR BOŞANMAK İSTİYORUM DESEN TEPKİSİ NE OLUR SENCE?
arkadaşım, çok samimi bir soru soracağım.
aileniz arkanızda, maddi durumunuz (çok şükür ki) yerinde, çocuklar babalarının olmamasına alışmışlar, siz eşinize karşı sevgi merhamet beslemiyorsunuz, tatmin edilmiyorsunuz hiçbir konuda, herif külliyen zarar, maddi manevi işkence, bu şartlar altında kurtulmak için neyi bekliyorsunuz?
yeni hayatın getireceği sorumluluktan korkmak mı bu?
öyleyse; bunu zaten şuanda siz yüklenmişsiniz tek başınıza..
evin işi, iş yerinin işi, çocukların sorumluluğu, yemeğiydi temizliğiydi...
herşey zaten sizin ellerinizde..
bir de elin adamının çamaşırını ütüsünü yemeğini bulaşığını yapmayın.
'bence' varlığı ile yokluğu bir olan hatta yokluğu daha iyi olan bu erkek kişisini komple çıkarın hayatınızdan..
acabalarınız olmaz en azından.
huzurunuz olur.
İyi bir baba desen, sanırım o da değil. Sana küsünce çocuklara küsmesi bile bunu ispat etmeye yeter.
Adam baba olacak bırı degıl bence.
Kac tane cocugunuz var bılmıyorum ama bırıne boyle ılgısızken yanı sızle kustugunde cocuklarıda elının tersıyle ıtebılen bır adama neden mesela 2. veya 3. cocugu yaptınız kı?
normalde maddi durumu yetersiz olsaydı, ya da çocuklarına yetemeyeceğini hissettiğim bir üye olsaydı ben de bunu söylerdim.
ama bu durumda konu sahibesi kendi için yapmış oluyor çocuklarını..
baba vaaarmış yoookmuş hiç önemli değil..
2. çocuğu adama değil de 1. çocuğuna kardeş olsun diye yapmıştır belki..
Bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır.....Böyle hayat geçermi?
Acilari, sevincleri, sorumluklari paylasamiyoruz.
Esim son zamanlarda tek basina hayat yasiyor gibi. Cocuklardan sonra cok degisti. Cani isteyince baska yapacaği birsey yoksa anca aklina geliyoruz. Onun disinda yaptigi seyler
Calismak, uyumak, haftasonu.kahveye gitmek.
Bize hic vakit ayirmiyor. Cocuklarla ilgilenmiyor.
Cok merhametsiz.
Mesela geçen uyuyakalmisiz. Oda kanepede uyumus. Bi kalktim saat 7. En gec 20 dk. Sonra evden cikmamiz lazim.cocuklari krese birakip işe yetisebileyim diye.
17 dk. Icinde kendimi ve cocuklari hazirladim bir sekilde. Esim ne mi yapti? Kanepeden kalkip yataga gitti devam uyuyabilmek icin (ise gec gidecek)
Hic bir fedakarliği yok
Üstüne çok dağinik ve pis. Aldiğini yerine koymaz. Kac kere tartistik değismiyecek bu adam. Duygusal ve cinsel de beni tatmin etmiyor. Ev arkadaşi gibiyiz.bende evin hizmetcisi.
Çoçuklar icin katlanmaliyim diyordum. Ama Baba çoçuklari sadece lafda ve işine gelince seviyor, ilgileniyor.
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.
Kendi Ailesinde hiç değer görmedi. O değeri ben ve ailem yeterince vermemize rağmen bu adam böyle.
Gönül almak nedir, Değer kiymet vermek nedir, bilmez. Terbiye sifir.
Son zamanlarda kafamda hep ayrilik var. Sizce bu saydiklarim bir evliligi bitirmeye yeterlimi?
Kendime sorduğum nokta şu - ben neden evlendim? Hayati paylaşmak için.
Maddi gücüm yerinde, ailemde arkamda.
Herseyi kendim üstlendikten sonra, neden böyle birisini kendime yük edeyim?
Haftasonu geliyor, cocuklar ailece kahvalti yapmayi sevdiklerini bildigi halde uyanmiyor. Uyuyor öglenlere kadar. Bana küsünce, cocuklarada küser, annemede küser. 1 hafta cocuklarini sevmedigi olmustur, bana küs diye.
Cuma,cumartesi, pazar aksamlari kahvede- ben ise evde yalniz.
Konustuklarim ise yaramiyor, zeytinyaği gibi üste cikiyor, küfür bile edebiliyor.
Sadece huzur ariyorum artik.
Biraz karisik yazdim belki, kusuruma kalmayin.Yorumlarinizi bekliyorum.
Sizce bu evliligin nesini sürdüreyim?
Onsuz cocuklariniz da siz de daha mutlu olursunuzEvet fazlalik. Bize bir artisi yok. Ama o öyle saniyor. 3 gündür kücük kizim hasta evde. Ben rapor aldim ise gitmedim. Sabah giyindirirken kizimla konusuyorum, hasta oldugunu yansitdim. O yine direk yataga gitti.
Doktordan döndükten sonra, ne oldu, niye geldiniz? Hasta çocuk dedim!
Ne sordu ne hastaliği var, nede sordu isi ne yaptim diye. Kim bakacak kiza?
Bugün de büyükte hasta oldu. Ise gitti sabahtan. Aksam ariyor nerdesiniz? Eczanede dedim. Sormadi neden diye. Ne oldu dedim? Tersledim. Birde o bana trip atiyor. Hic bende gelcektim.yaniniza. yani isin özü aklina eserse, cani isterse bizle takiliyor. Bende bunu kesinlikle istemiyorum.
bosan gitsin inan normal degil. esimde benim gibi cocuklar hasta olunca kosar doktora hemen. yani size karsi ilgisiz onu gectimEvet fazlalik. Bize bir artisi yok. Ama o öyle saniyor. 3 gündür kücük kizim hasta evde. Ben rapor aldim ise gitmedim. Sabah giyindirirken kizimla konusuyorum, hasta oldugunu yansitdim. O yine direk yataga gitti.
Doktordan döndükten sonra, ne oldu, niye geldiniz? Hasta çocuk dedim!
Ne sordu ne hastaliği var, nede sordu isi ne yaptim diye. Kim bakacak kiza?
Bugün de büyükte hasta oldu. Ise gitti sabahtan. Aksam ariyor nerdesiniz? Eczanede dedim. Sormadi neden diye. Ne oldu dedim? Tersledim. Birde o bana trip atiyor. Hic bende gelcektim.yaniniza. yani isin özü aklina eserse, cani isterse bizle takiliyor. Bende bunu kesinlikle istemiyorum.
bosan gitsin inan normal degil. esimde benim gibi cocuklar hasta olunca kosar doktora hemen. yani size karsi ilgisiz onu gectim
ama cocuklarada böyle olmasi...normal degil. cinsel hayatiniz ne sklikla oluyor? yada var mi hic?
Cinsel Hayat kötü. 2 3 haftada bir.
Nedeni, ya çalisiyor (vardiyali), ya cok uyuyor, yada haftasonu tam vakit varken kahveye gidiyor.
Oluncada izdirap gibi. Yani itici. Söylememe ragmen bir gelisme yok.
Ön sevisme yok, hürraa diye daliyor, benimde canim aciyor. Öküz gibi.
Tatmin olamiyorum, adam bana bu yüzden Erkek gibi de gelmiyor, öküzlüğünü görünce.