Premature Bebekler Üç kuzum dualarınızı bekliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

pitos25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
2.447
3
116
42
Sakarya
çarşamba günü 33+3 te üçüzlerim doğdu kızlar bir bebiğim 2 kg diğeri 1970 kız olan 1510 olarak dünyaya geldiler erkek olanlar yoğun bakımdalar kızımız ise iyi durumda ama dış ortama adapte olabilmesi için ve beslenmeyi tam olarak yapamadığı için küvezde herkezin dualarını bekliyoruz

ay canımya ne güzel 3tatlı melegin olmuş gözün aydın canım allah uzun ömürler nasip etsin bebişlerine.tez zamanda kucana alırsın bebişlerini.bu arada küçük meleklerin adıne bakalım.

Son düzenleme:
canım ..biliyorum ki bebeklerin güçlü olacaklar ve sağlıklarına kavuşacaklar..sen yeter ki umutlu ol ve allaha sığın..biliyorsun ki ben bebeğimi kaybettim ancak kuzularım için güçlü olmak zorundaydım..inan ki onlar bizlerden daha güçlü..oğlum bir sürü badireler atlattı minnacıkken ameliyat oldu şimdi yanımda ve doya doya seviyorum onu..diliyorum ki sen de yanına alacaksın kuzularını..kalbim ve dualarım seninle..

rabbim insallahh hayirlisi ile kucagina almayi eve dönmelerini nasip etsin insallah cok güzel bir sekilde atlatcaklar .rabbim bu güzel ayin hürmetine bebeklerine yardim etcem.onlar sen gibi sabirli bir annenin evlatlari sen pes etmedin sonuna kadar dayandin onlarda senin evlatlarin onlarda dayancak az sabir.insallah diger ardaslar gibi sende müjdeyi verceksin bize.rabbim sifalarini versinnnn insallah bayramda hepside eviniz de olacak ve harclik topluycaklar:)

canımmmmmmmm ınş ebışlerın kucagına gelıcek hersey guzel olucak rabbım yarcımcuın ols hıç uzme kendını moralın ıyı ols canım...............ınşşşşşşşşşşşş .............gelıcek kuzuların........

inş en kısa zamanda bebeklerin sağlığına kavuşur ve senin sıcak kucağına gelirler cnmm

maşallah canım ..Allah bağışlasınn ,, ne tatlıdırlar şimdi onlar,, en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde dönerler evlerine inş...:Saruboceq:

gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün,ömürleri uzun olsun inşallah.eminim onlarda biran önce evlerine gelmek istiyorlardır, en kısa zamanda sağlıkla büyüyüp gelsinler annelerine....

:nazar: a.s. :Saruboceq:

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım ınsallah ALLAH ımım ıznıyle onları en yakın zamanda kucagına alırsın ıyı haberlerını beklıyoruz

pitoscum gecmiş olsun rabbim tez zamanda bebklerini kucagına almayı naip etsın.....saglık versin......

çarşamba günü 33+3 te üçüzlerim doğdu kızlar bir bebiğim 2 kg diğeri 1970 kız olan 1510 olarak dünyaya geldiler erkek olanlar yoğun bakımdalar kızımız ise iyi durumda ama dış ortama adapte olabilmesi için ve beslenmeyi tam olarak yapamadığı için küvezde herkezin dualarını bekliyoruz

Pitoscum canım, Allah anneli babalı büyütmek nasip etsin. ınan haberi alınca cok ama cok sevindim. Umarım minik kuzularımız bir an önce sağlıklarına kavusur ve hep birlikte evinize dönersiniz canım. Nerde yoğunbakım ve kuvezdeler canım? Konaktamısınız?

Allahım yavrularınızı sizlere bagıslasın.. Amiinnn...

canım allah yardımcın olsun rabbim bebeklerine sağlık versin en yakın zamandada çıkarlar hastaneden inş

Rabbim onlara uzun yaşlar ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
Size,vatana,millete hayırlı evlatlar olsunlar.
Çok çok tebrik ediyorum sizi,analı babalı büyüsün bebekleriniz.

geçmiş olsun ...bencede bebişlerin kiloları çok güzel...biraz toparlanmaları için hastanede kalmaları çok iyi..biliyorum onları kucaklamak istiyorsun:) bence iyice dinlen ve yaralarını iyileştir hatta bol bol uyu dinlen...süt olsun:)) stres yapma bak sütün azalır...bebeklerinin sana çok iytiyacı var bol bol sağ göğüslerini.. bol bol su bol bol pozitif düşün... ve iyileşmeye bak senı tatlı yorucu günler bekliyor:)

Back
X