Bebek Beslenmesi Üç saatte bir sızdırmayacak bez hangisi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pembekuvars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
64
48
38
Bebeğim prematüre doğdu şu an 63 günlük. Pampers, prima, can bebe, huggies, jenny&willy bu bezleri denedik. Her üç saatte bir bezini değiştiriyorum yine de giysileri ıslak oluyor. Belki bezi ben tam saramıyorumdur diye düşündüm anneme sardırdım durum değişmedi yine sızıntı oldu. Şu an 3-5 kilo arası bezler alıyoruz. Bugün 3-6 kilo arası komili bebe aldık umarım sızdırmaz. Çok çiş yapan bebekler için sizce hangi bezi kullanmalım?

Molfix ve slpeey hiç sızdırmadı bende
Slpeyy de çiş göstergeside mevcut

Dün iki numara komili aldık gece altını değiştirmeyi unuttuğum halde sızdırmamış sanırım aradığımız bezi bulduk.

Çok erken konuşmuşum gece boyu üst baş değiştirdik sürekli sızdı yatağa geçecek kadar sızdırdı komili. Sanırım primaya dönüş vati. . .

Huggies kullanıyorum tek sızdırmayan bez o oldu. Ben de her uyandığımızda üst baş değiştirmek zorunda kalıyordum hatta kaka hep taşıyordu ama huggiesle çözdük sıkıntımızı;)

Huggies kullanıyorum tek sızdırmayan bez o oldu. Ben de her uyandığımızda üst baş değiştirmek zorunda kalıyordum hatta kaka hep taşıyordu ama huggiesle çözdük sıkıntımızı:KK66:
Huggies bizde kullandık parfümsüz oluşu güzeldi içi pamuklı gibiydi ama bizde o da sızdırdı. Şimdi tekrar pampers premium care ve bir pakette prima yeni bebek aldık. İki günde sadece birkez sızdırdı onda da normalde üç saatte bir değiştiğim bezi 5 saat bıraktım sızdırdı haliyle. Sanırım benim bebeğim fazla çişli :)

Huggies bizde kullandık parfümsüz oluşu güzeldi içi pamuklı gibiydi ama bizde o da sızdırdı. Şimdi tekrar pampers premium care ve bir pakette prima yeni bebek aldık. İki günde sadece birkez sızdırdı onda da normalde üç saatte bir değiştiğim bezi 5 saat bıraktım sızdırdı haliyle. Sanırım benim bebeğim fazla çişli :)
En azından miniğe iyi gelecek bezi bulmuşsunuz. Çişli olması da kakalı olması da beni mutlu ediyor:-) demekki böbrekleri iyi çalışıyor maşallah miniğe

Uzun zamandır aklımdaydı yazmak. Bebeğime prima premium care de fayda etmedi tekrar sızdırma yaşadık bir arkadaşım migrosun bezi minies önerdi 12 saat ve daha fazlası kalsa bile asla sızdırmıyor aylardır kullanıyorum çok memnunum sızdırma sorununa en iyi gelen bez bence minies. (12 saat gece tabi ki gündüz bırakmam o kadar.)

Biz dogdugundan beri prima kullaniyoruz suana kadar bi iki kere sizdirdi o kadar geceleri 12 bezi degistiriyorum sabh 8 de degistiriyorum cisi doluyor ama tasirmadi ole ve hic pisikte olmadi cok şukur

Canbebe ve jennywilly bizde sızdırma yapmadı hiç. Memnun kaldım ben ama her bebenin poposu farklı demek ki :))

Bebeğim prematüre doğdu şu an 63 günlük. Pampers, prima, can bebe, huggies, jenny&willy bu bezleri denedik. Her üç saatte bir bezini değiştiriyorum yine de giysileri ıslak oluyor. Belki bezi ben tam saramıyorumdur diye düşündüm anneme sardırdım durum değişmedi yine sızıntı oldu. Şu an 3-5 kilo arası bezler alıyoruz. Bugün 3-6 kilo arası komili bebe aldık umarım sızdırmaz. Çok çiş yapan bebekler için sizce hangi bezi kullanmalım?
Benimki mam ile besleniyor 3 haftalık.. neredeyse her uyandığında bez değiştiriyoruz biraz fazla kalsa dışarı taşıyor. Prima yeni doğan kullanıyorum. Her seferinde bez dolu ve ağır oluyor.

Kızlar bu konuyu açtığımda bebeğim 63 günlüktü şimdi 2 yaşında ve 6 aylıktan beri migrosun bezi minies kullanıyorum aşırı memnun kaldım. Şuan piyasadaki bezlerden de oldukça ucuz paketi 22 tl ve kime önersem çok memnun kaldılar.

Back
X